Horoscop 4 Decembrie 2017: Astăzi ești hotărât: totul sau nimic

521

Horoscop 4 Decembrie 2017: Este un nou început la orizontul zodiilor și, în același timp, o zi care vine cu relaxare, cu planuri noi, dar și cu achitarea unor datorii vechi.

În principiu, se remarcă melancolia adusă de decizii greșite din trecut, vom avea însă puterea să trecem peste obstacolele de acest fel, iar echilibrul se va reinstala în viețile noastre.

Horoscop 4 Decembrie

Horoscop 4 Decembrie 2017 pentru toate zodiile

 • BERBEC

Cei care te cunosc cu adevărat știu că îți face plăcere să faci lucruri doar de la sine putere, fără a le cere părerea și altora. Încearcă să te gândești la implicații și apoi să acționezi. Norocul îți surâde astăzi, dar nu se recomandă să-l forțezi.

 • TAUR

Scutește-te de eforturi inutile și delegă și altora din munca pe care ți-ai asumat-o. Vei avea mai mult timp pentru ceea ce-ți place, fără să te simți vinovat. Până și tu ai nevoie de o pauză.

 • GEMENI

Astăzi ești hotărât: totul sau nimic. Finanțele sunt un impediment major care te face să regreți unele investiții care nu au dat roade. Ambiția și abilitatea ta de a rămâne motivat vor atrage alte surse de venit către tine, pe lângă cel principal. Este o fază trecătoare.

 • RAC

O rudă mai în vârstă te ajută cu o sumă de bani. Să nu te simți vinovat, cu prima ocazie vei putea înapoia ajutorul de trei ori mai mult. Proiectele noi te vor căuta și te vor găsi pregătit să le întâmpini.

 • LEU

Situația ta actuală nu-ți oferă nivelul de intimitate pe care ți-l dorești. Unele persoane îți invadează fără niciun drept spațiul personal. Este sănătos să-ți marchezi teritoriul și să faci cunoscute doleanțele tale persoanelor în cauză.

 • FECIOARĂ

Ți se oferă o provocare la serviciu la care este greu să reziști. Nu-ți pune prea multe speranțe în acest proiect. Este posibil să fie doar o înscenare, iar gloria să fi fost demult deja culeasă de alții. Mai bine te-ai ocupa de altceva.

 • BALANȚĂ

Ajută-mă, te rog, să înțeleg: ori ai puteri magice, ori ai un mare noroc. Reușești să ieși dintr-o situație neplăcută care ți-ar putea păta reputația cu o eleganță la care alții nici nu s-ar fi gândit. Bravo ție!

 • SCORPION

Încerci să fentezi destinul printr-o schimbare de planuri. Dacă îți reușește, ești favorit în clasamentul celor mai răbdătoare zodii, iar ție rareori nu-ți reușește ceva.

 • SĂGETĂTOR

O nouă afacere te determină să-ți faci mai multe planuri în legătură cu banii pe care îi poți încasa. Sfatul nostru este să aștepți rezultatele și apoi să plănuiești destinația profitului.

 • CAPRICORN

O ofertă de job te face să te gândești serios astăzi dacă să accepți sau să refuzi. Nu-ți place să părăsești un loc unde cunoști deja toate procedurile. Gândește-te totuși că ai un simț puternic de adaptare latent care ți-ar putea aduce venituri în plus.

 • VĂRSĂTOR

Nu te aștepta să fii împins de la spate. Uneori, nu există persoana care să facă așa ceva pentru noi. În concluzie, ești singurul care te poate ajuta să îți folosești aptitudinile pentru a ajunge la un alt nivel…

 • PEȘTI

Este tentant să te ocupi de lucrurile casnice, să renovezi sau să faci pregătiri pentru o petrecere. Familia îți va fi alături și te susține în organizarea acesteia.

Citeste horoscopul zilei pentru 5 Decembrie 2017