Horoscop 4 Martie 2018: Varsatorii sunt extrem de stresati

1252

Horoscop 4 Martie 2018: Vărsătorii sunt extrem de stresați, Gemenii încep redecorarea casei, iar Leii vor avea parte de o mare surpriză la locul de muncă.

Horoscop 4 Martie

Horoscop 4 Martie BERBEC

Ai așteptări atât de mari de la oameni încât ajungi mereu să fii dezamăgită de aceștia. Încearcă să nu mai faci acest lucru, ci să te bazezi pe forțele proprii, fără a mai avea bază în cei din jurul tău. Astfel, nu vei mai avea parte de aceste dezamăgiri care îți dau viața peste cap.

Horoscop 4 Martie TAUR

După lupte seculare, munca ta a fost apreciată de cei din jurul tău. Nu te-ai dat niciodată bătută, chiar dacă ți s-a spus, în permanență, că nu vei reuși. De acum vei avea parte de numeroase recompense datorită efortului tău din ultima perioadă.

Horoscop 4 Martie GEMENI

Ar fi cazul ca în sfârșit să îți redecorezi întreaga casă. De mult ai plănuit acest lucru, dar nu ai avut niciodată curajul de a începe. Acum ar fi momentul potrivit. Îmbracă-te, ieși din casă și cumpără absolut tot ce îți dorești! Vei fi mult mai fericită după ce vei face acest lucru.

Horoscop 4 Martie RAC

Nimic nu îți convine și ai mereu chef de ceartă. Cei din jurul tău s-au cam săturat să te audă mereu cum te plângi și cum le spui că nu sunt în stare de nimic. Ar trebui să înveți să te controlezi și să realizezi că uneori mai este și vina ta.

Horoscop 4 Martie LEU

De mult îți dorești o promovare la locul de muncă, dar șeful tău parcă nici nu te vede. Ai făcut tot ce ți-a stat în putință pentru a-i atrage atenția, ai făcut ore suplimentare și ai lucrat mai mult decât toți colegii tăi la un loc. Astăzi totuși șeful tău va intra în vorbă cu tine și îți va da o veste excelentă.

Horoscop 4 Martie FECIOARĂ

Simți că îți este mai bine singură și de aceea ajungi să îi îndepărtezi pe toți cei din jurul tău. Această inițiativă este total greșită și, chiar dacă ai fost deseori dezamăgită, ar fi trebuit să îți dai seama că nu toți oamenii sunt așa și că ai putea să îi rănești exact pe cei care țin la tine.

Horoscop 4 Martie BALANȚĂ

Ești extrem de competitivă și ajungi să porți pică oamenilor doar pentru că au obținut rezultate mai bune decât tine. Ar fi indicat să renunți la acest obicei și să te bucuri pentru succesul altora. Vei putea avea rezultatele dorite doar dacă ai, cu adevărat, încredere în tine și în forțele proprii și dacă nu te mai ghidezi după rezultatele celor din jurul tău.

Horoscop 4 Martie SCORPION

Ai mare nevoie de o vacanță și de aceea te grăbești să prinzi cele mai bune bilete de avion pentru un concediu într-o țară îndepărtată. Vrei să ajungi într-un loc foarte călduros pentru a-ți încărca bateriile la soare. Ai nevoie de această escapadă mai mult ca niciodată.

Horoscop 4 Martie SĂGETĂTOR

Vrei să faci unele schimbări în viața ta, dar nu știi de unde să începi. Din acest motiv, ajungi să cumperi zeci de reviste din care să te inspiri. Este o decizie destul de bună, doar că ai fi putut trăi și fără această cheltuială în plus.

Horoscop 4 Martie CAPRICORN

Îți dorești de mult timp un animal de companie însă nu prea ai curaj să adopți un cățel sau o pisicuță. Fugi de responsabilități și știi bine că trebuie să ai mare grijă de acestea în momentul în care iei o decizie finală. Ar trebui să nu te mai gândești prea mult și să iei o decizie finală. Viața ta se va schimba complet din acel moment. Vei fi extrem de fericită.

Horoscop 4 Martie VĂRSĂTOR

Ești extrem de stresată și nu știi cum să scapi de această stare. Numărul mare de proiecte din ultima perioadă te-a făcut să crezi că nu ești făcută pentru actualul loc de muncă. Ar fi timpul să faci o schimbare deoarece această stare persistă de prea mult timp și îți va face rău…

Horoscop 4 Martie PEȘTI

Vrei foarte mult să te muți în alt oraș, dar te sperie gândul că nu te vei putea acomoda. Este normal să gândești așa însă acest factor nu ar trebui să te oprească din a face ceea ce îți dorești. Fă ceea ce simți și totul va fi bine!