Horoscop 5 Decembrie 2017 pentru toate zodiile

456

Horoscop 5 Decembrie 2017: Este timpul restabilirii unor drumuri noi în realizarea planurilor noastre. Chiar dacă pare o problemă minoră, care se poate rezolva rapid, este cazul să fim atenți la înfruntarea ei, pentru că poate degenera la impedimente mai mari în viitor.

Horoscop 5 Decembrie

Horoscop 5 Decembrie 2017 pentru toate zodiile

Horoscop 5 Decembrie 2017 BERBEC

Primești o invitație la un eveniment care te tulbură. Nu aștepți să se ajungă la acest punct și dorești să refuzi. Nu te pripi, deoarece poate însemna o nouă treaptă în dezvoltarea ta emoțională.

Horoscop 5 Decembrie 2017 TAUR

Pornind de la o discuție între prieteni, îți dai seama că ai lăsat să îți scape printre degete o posibilitate de a câștiga mai mulți bani. Poate fi o profesie sau o activitate. Ești hotărât să reîncepi eforturile și bine faci!

Horoscop 5 Decembrie 2017 GEMENI

O problemă minoră de sănătate îți poate strica planurile de weekend. Nu-ți face griji, deoarece există soluții de a petrece un sfârșit de săptămână plăcut și de acasă. Se poate rezolva cu un film bun și companie plăcută.

Horoscop 5 Decembrie 2017 RAC

Un coleg sau un amic îți propune o ieșire în oraș. Nu este genul tău, ar fi păcat să strici o relație de prietenie. Mai bine îți faci pe cont propriu planurile, ca să nu regreți mai târziu.

Horoscop 5 Decembrie 2017 LEU

Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. Dacă un prieten îți cere sfatul referitor la o problemă la care el nu găsește răspuns, nu te grăbi să-i  dai sfaturi categorice. Lasă-l să se gândească singur, este cea mai bună tactică psihologică, decât să dea vina pe tine mai târziu.

Horoscop 5 Decembrie 2017 FECIOARĂ

E vremea să ierți o purtare ce te-a durut la un moment dat. Persoanei cu pricina îi pare cu adevărat rău, iar tu ai trecut deja peste aceasta. Ai ocazia să arăți că ești un om mărinimos prin simplul fapt de a ierta.

Horoscop 5 Decembrie 2017 BALANȚĂ

Răbdarea este unul din atuurile tale. Nu o arunca peste bord acum! Se va isca un conflict în cercul de prieteni sau în familie și tu ești singura persoană care îl poate stinge și în care toată lumea are încredere.

Horoscop 5 Decembrie 2017 SCORPION

O provocare intelectuală îți menține interesul. Fie că este vorba despre o sarcină pe care ai ales să o faci în weekend, fie despre o persoană, ar fi indicat să nu treci de granița aparențelor, pentru a nu regreta  pe viitor.

Horoscop 5 Decembrie 2017 SĂGETĂTOR

Grija față de cei dragi te preocupă tot timpul. Oare ai și alte hobby-uri? Este cazul să te gândește serios, pentru că în ultimul timp cu toții au observat cât te-ai schimbat. Ai grijă de sentimentele tale!

Horoscop 5 Decembrie 2017 CAPRICORN

Ți-ai făcut o obișnuință în a te distra pe seama altora. Să ai grijă cu cine discuți! Pereții au urechi. Nu ai vrea să fii în locul celor pe seama cărora te distrezi.

Horoscop 5 Decembrie 2017 VĂRSĂTOR

Ai reușit să strângi un grup de prieteni cu care să ieși în oraș ori să faci o drumeție. Orice ar fi, se lasă cu distracție. Profitați de reducerile de sezon și simțiți-vă bine!

Horoscop 5 Decembrie 2017 PEȘTI

Ți-aș recomanda să fii în gașca Vărsătorului în acest weekend, pentru a te scoate din ale tale, dar se pare că te încăpățânezi că nu ai nevoie de o ieșire la aer liber, ci de organizarea spațiului tău personal. Nu exagera, suntem ființe sociale…

Citeste horoscopul zilei pentru 6 Decembrie 2017