Horoscop 6 August 2017: Taurii au parte de o schimbare binevenită

146

Horoscop 6 August 2017: Taurii au parte de o schimbare binevenită, Fecioarele fac planuri de viitor, iar Săgetătorii petrec timpul liber în familie.

 6 August 2017

Horoscopul zilei de 6 August 2017 pentru toate zodiile

Berbec

Vei avea o perioadă plină de discuţii productive pe plan personal, în urma cărora vei reuşi să rezolvi unele probleme amânate de mult timp în relaţia de cuplu. Dialogul va fi unul extrem de constructiv şi în relaţiile cu prietenii şi membrii familiei şi vei descoperi astfel unele lucruri neştiute despre aceştia.

Taur

Pregăteşte-te pentru o schimbare binevenită în viaţa ta, pe care o doreai de mult timp şi pe care vei reuşi în final să o pui în practică. Poate fi vorba despre o schimbare a locului de muncă, redecorarea casei sau chiar cumpărarea unei noi locuinţe.

Gemeni

Este momentul potrivit pentru a-ţi exprima direct şi fără menajamente nemulţumirile, atât la locul de muncă, precum şi în relaţiile cu membrii familiei, pentru că doar astfel vei reuşi să ai discuţii sincere despre problemele care te frământă şi să reuşeşti să le găseşti cea mai bună rezolvare. Nu te îngrijora, finalul va fi pe placul tuturor!

Rac

Reuşeşti să-ţi achiziţionezi un obiect de valoare la care ai visat de multă vreme, datorită unei afaceri de succes pe care tocmai ai încheiat-o. Acest lucru îţi aduce o mare satisfacţie şi face ca toate celelalte probleme să dispară ca prin farmec. Vei profita de clipele libere pentru a petrece alături de familie şi de prietenii apropiaţi.

Leu

Viaţa ta se va schimba radical în următoarea perioadă datorită unor decizii pe care le-ai luat în ultima vreme. Deşi pot apărea unele discuţii referitoare la viitor, ai tot sprijinul partenerului de viaţă pentru a duce la bun sfârşit orice plan ai avea.

Fecioară

Este clipa visurilor pentru tine, a planurilor de viitor pe care le faci în cele mai mici detalii alături de persoana iubită şi pe care le vrei realizate cât mai curând posibil. Ai grijă, pentru că vei avea nevoie de multă muncă şi dedicaţie pentru a reuşi tot ce ţi-ai propus, dar rezultatele vor fi pe măsura eforturilor depuse.

Balanţă

Îţi vei manifesta azi interesul pentru lucruri neaşteptate, care nu te pasionează în mod normal, unele care poate chiar nu îţi plac deloc. Doreşti să afli lucruri noi despre persoanele din jurul tău şi să fii la curent cu ultimele ştiri ale momentului. Ai parte de provocări la tot pasul, iar asta este ceea ce-ţi place cu adevărat.

Scorpion

Astăzi este momentul unei reculegeri spirituale, al gândirii interioare, al reevaluării priorităţilor şi planurilor de viitor. Vei avea timp pentru a medita la ceea ce contează cu adevărat pentru tine, la importanţa oamenilor pe care îi ai aprope şi la sentimentele pe care le investeşti în relaţiile cu aceştia.

Săgetator

Familia este cea mai importantă pentru tine, azi vei petrece tot timpul alături de persoanele dragi, veţi plănui o redecorare a căminului şi veţi rezolva situaţiile tensionate din familie. Spre finalul zilei, vizita unui prieten drag te va binedispune instantaneu.

Capricorn

Eşti extrem de ocupată la locul de muncă, ai de rezolvat o mulţime de proiecte în acelaşi timp, colegii au şi ei nevoie de sfaturile tale, iar telefonul parcă sună întruna. Ideal ar fi să iei o mică pauză pentru a-ţi reîncărca bateriile şi a te reîntoarce cu forţe proaspete pentru a putea duce totul la bun sfârşit.

Vărsător

Ziua de astăzi va decurge foarte bine pentru tine, vei rezolva rapid toate problemele apărute la locul de muncă şi vei avea timp pentru a te ocupa mai mult de viaţa de familie. Cel mai important acum este să fii alături de cei dragi şi să vă bucuraţi de momentele minunate petrecute împreună…

Peşti

Este bine să eviţi să cedezi presiunilor de la locul de muncă, pentru că astăzi nu va fi o atmosferă tocmai plăcută şi sunt posibile unele situaţii tensionate din acest motiv. În schimb, acasă vei avea parte de o cină romantică alături de persoana iubită, care te va ajuta să uiţi de stresul zilei şi să te relaxezi.