Horoscop 6 Decembrie 2017 pentru toate zodiile

459

Horoscop 6 Decembrie 2017: Data de astăzi oferă inspirație pentru investiții noi în obiecte sau persoane. Fie că este nevoie de noi pentru a veni în ajutorul celorlalți, fie că vom avea nevoie de ajutorul celor apropiați, rezultatele vor fi bune doar dacă se va folosi munca în echipă.

Horoscop 6 Decembrie

Horoscop 6 Decembrie 2017 pentru toate zodiile

Horoscop 6 Decembrie 2017 BERBEC

Nu sunteți disponibil să faceți concesii pentru o persoană care deja v-a dezamăgit încrederea. De obicei sunteți neîndurător cu cei care încearcă să profite de dumneavoastră, așa că veți preda o lecție de morală astăzi.

Horoscop 6 Decembrie 2017 TAUR

Ieșiți pe minus în bilanțul veniturilor și cheltuielilor casnice. Nu v-ar strica încă un venit, așa că faceți demersuri. După ședința de familie se va hotărî cine își ia un job suplimentar.

Horoscop 6 Decembrie 2017 GEMENI

Cine dă alarme false este în pericol să nu i se mai răspundă când va veni pericolul adevărat. Vă distrează când alții se agită să vă facă pe plac, dar nu exagerați! Oamenii știu de glumă, dar până la o limită.

Horoscop 6 Decembrie 2017 RAC

Vă relaxează compania celor mici, iar dacă încă nu-i aveți pe ai voștri, vă gândiți la acest lucru. Discutați cu partenerul și gândiți în detaliu aspectul. O responsabilitate nu vine niciodată singură. Partenerul este alături de dumneavoastră, ca întotdeauna.

Horoscop 6 Decembrie 2017 LEU

De obicei sunteți o persoană cu simțul umorului, dar cineva vă testează răbdarea astăzi. Aveți grijă să vă impuneți, astfel încât să nu îndrăznească să o facă a doua oară. Reputația dumneavoastră este în joc.

Horoscop 6 Decembrie 2017 FECIOARĂ

Este posibil să faceți o vizită unor rude mai în vârstă, poate părinților. Se întrevede o ceartă iscată din senin cu o persoană de sex feminin, dar care se va risipi în atmosfera caldă și benevolă de familie.

Horoscop 6 Decembrie 2017 BALANȚĂ

Nu lăsați pe mâine ce puteți face azi. Pe dumneavoastră iar vă prinde weekendul lucrând. Gândiți-vă serios dacă munca vă este recompensată corespunzător. Dacă răspunsul este negativ, puteți risca și să vă căutați alte surse de venit.

Horoscop 6 Decembrie 2017 SCORPION

Vă gândiți să apelați la cunoștințe vechi pentru a rotunji niște venituri, dar ezitați deoarece nu știți ce reacție vor avea. Intuiția nu v-a înșelat niciodată, așa că nu veți spune „nu” nici de această dată, ci o veți asculta și veți face mișcarea.

Horoscop 6 Decembrie 2017 SĂGETĂTOR

Sunteți îndreptățit să cereți ajutorul unei persoane pe care și dvs. ați ajutat-o. Surpriza vine atunci când aceasta nu este atât de dispusă să vă ajute pe cât v-ați așteptat.

Horoscop 6 Decembrie 2017 CAPRICORN

Un vechi prieten vă contactează pentru a relua relația cu dvs. Ceea ce s-a terminat a avut o cauză bine cunoscută. Așadar, explicația este doar că are un interes personal și își încearcă norocul. Vă poate aștepta o cină romantică care să vă binedispună.

Horoscop 6 Decembrie 2017 VĂRSĂTOR

Ați bifat toate sarcinile de pe lista din luna precedentă. Sunteți motivat și plin de așteptări. Sfatul astrelor este să reduceți viteza de reacție, nu puteți rezolva totul de unul singur și veți deveni frustrat dacă depindeți de anumite persoane, ceea ce este inevitabil…

Horoscop 6 Decembrie 2017 PEȘTI

Nu vă așteptați să fiți remarcat de superiori, doar din simpla cauză că nu aveți încredere în propria persoană. Trageți aer în piept și nu uitați că puteți mai mult! Astfel, vă puteți remarca în mulțime.

Citeste horoscopul zilei pentru 7 Decembrie 2017