Horoscop 7 August 2017: Balanţele fac curăţenie pe toate planurile

141

Horoscop 7 August 2017: Balanţele fac curăţenie pe toate planurile, Scorpionii au parte de o întâlnire neaşteptată, iar Peştii încep un proiect nou.

 7 August 2017

Horoscopul zilei de 7 August 2017 pentru toate zodiile

Berbec

Nu eşti dispusă să faci niciun fel de concesii în această perioadă şi acest lucru poate duce la unele situaţii tensionate cu colegii sau familia. Este nevoie de dialog sincer şi constant pentru a putea rezolva aceste probleme. Ai grijă la situaţia ta financiară, pentru că acum nu sunt indicate riscurile inutile, care ţi-ar putea afecta bugetul.

Taur

Vei avea parte de emoţii dintre cele mai diverse astăzi, pentru că vei întâlni persoane la fel de variate. La locul de muncă, reuşita unui proiect la care lucrezi de mult timp îţi va aduce aprecierea generală, iar prietenii îţi vor face cunoştinţă cu o persoană specială. Totul merge bine pe plan financiar.

Gemeni

Trebuie să te fereşti astăzi de luarea unor decizii spontane, fără a te gândi la consecinţele acestora, pentru că poţi provoca probleme nebănuite. Încearcă să păstrezi controlul asupra vieţii tale sentimentale, să gestionezi atent istoria relaţiei tale şi să nu laşi problemele să intervină între voi doi. Aveţi astfel şansa să vă trăiţi liber şi fără constrângeri iubirea.

Rac

Ai diverse responsabilităţi, atât acasă, cât şi la locul de muncă, şi acest lucru te face mai nervoasă şi mai stresată decât de obicei. Este indicat să te gândeşti cu mare atenţie care îţi sunt priorităţile şi să rezolvi toate problemele pe rând. Acasă, cel mai bine ar fi să stabileşti îndatoriri pentru toţi membrii familiei şi nu să rezolvi tu toate problemele.

Leu

Apar diverse tensiuni pe parcursul zilei între membrii familiei, iar tu trebuie să fii factorul de stabilitate şi de reconciliere. Ai grijă să îţi menţii obiectivitatea şi să nu ţii partea nimănui. Vei reuşi astfel să rezolvi orice discuţii mai tensionate. Totul merge ca pe roate la locul de muncă şi este posibilă o recunoaştere financiară mai mare a eforturilor tale.

Fecioară

Comunicarea cu membrii familiei nu este tocmai roz în această perioadă, aşa că ar fi ideal să acorzi mai multă atenţie acestui aspect şi să rezolvi problemele apărute. Cariera vă ocupă cea mai mare parte a timpului, de aceea este necesar să dedicaţi timp valoros partenerului de viaţă, pentru a nu vă afecta relaţia. Clarificarea priorităţilor este esenţială acum.

Balanţă

Este momentul ideal pentru o curăţenie generală din toate punctele de vedere. Acasă vei simţi nevoia unei redecorări, a reamenajării unei camere sau poate chiar a întregii locuinţe. Vei face „curăţenie” şi printre „prieteni”, pentru că în ultima perioadă ai avut dezamăgiri de la cine te aşteptai mai puţin.

Scorpion

Încearcă să-ţi gestionezi cât mai bine emoţiile astăzi, pentru că orice conflict ar putea apărea, cu siguranţă nu va fi de bun augur. Este de preferat, ca de obicei, dialogul. Vei avea parte de o întâlnire neaşteptată, care te va binedispune instantaneu, dar asta spre finalul zilei.

Săgetator

Eşti uşor presat de unele probleme finaciare pe care le ai de ceva vreme şi cărora nu le găseşti rezolvare. Nu te îngrijora foarte mult, pentru că o investiţie bună din trecut va da roade în curând. Este nevoie de multă comunicare pentru a îmbunătăţi relaţia cu o persoană din viaţa ta, iar acest lucru trebuie realizat cât mai curând posibil.

Capricorn

Relaţiile sociale nu sunt tocmai bune în această perioadă, de aceea este bine să dedici timp prietenilor şi persoanelor apropiate din viaţa ta, să ieşiţi în oraş, la un film, chiar şi la o cafea, pentru a dezgheţa puţin situaţia tensionată din ultima vreme. Accentul este pus astăzi pe o afacere la care lucrezi de mult şi pe care vrei să o finalizezi cu succes.

Vărsător

Nu eşti persoana ideală care să-şi ia angajamente de durată, cu atât mai puţin pe viaţă, iar asta este o problemă importantă pe care o ai în relaţia de cuplu. Este bine să vorbeşti deschis cu partenerul de viaţă şi să-ţi susţii punctul de vedere, indiferent de consecinţele viitoare. Vei avea parte de o promovare la locul de muncă…

Peşti

Vei începe un proiect nou, posibil o afacere alături de un prieten apropiat şi eşti extrem de entuziasmat. Relaţia cu persoana iubită merge din ce în ce mai bine, acum că aţi reuşit să rezolvaţi toate problemele existente între voi. Fii liniştit, totul merge ca pe roate!