Horoscop 7 Decembrie 2017 pentru toate zodiile

485

Horoscop 7 Decembrie 2017: Avem o zi care ne aduce o perioadă cu multe ocazii de câștiguri financiare. În acest timp, numai cei care vor ști să profite de ocaziile ce se vor arăta vor fi avantajați, de altfel se întrevăd încercări  grele pe plan personal, resimțite pregnant în cazul cuplurilor vechi, în timp ce pentru cei singuri intervine dorința de a se stabili asupra unei singure relații – schimbare este cuvântul de ordine.

Horoscop 7 Decembrie

Horoscop 7 Decembrie 2017 pentru toate zodiile

BERBEC horoscop 7 Decembrie 2017

Te împarți între mai multe sarcini și ai tendința de a le executa superficial. Unele dintre ele ar putea degenera în reproșuri de la șefi sau nemulțumiri din partea membrilor familiei. Nu poți împăca pe toată lumea. Alege și vei găsi liniștea.

TAUR

Sinceritatea îți va aduce rezolvarea unei confruntări pe plan personal. În privința banilor, știi unde să apelezi dacă ai nevoie. În ceea ce privește planificarea unor călătorii în străinătate, ai mare atenție la rezervări! Dacă nu te sesizezi la timp, o să fie nevoie să faci o schimbare de planuri.

Horoscop 7 Decembrie 2017 GEMENI

Nimic nu te oprește să îți spui părerea într-o chestiune profesională. Chiar dacă o să întâlnești rezistență, colegii vor remarca curajul tău. Partenerul este mai amabil ca de obicei, semn că ori îți ascunde ceva, ori așteaptă ceva de la tine.

RAC

Astăzi ai putea primi o sesizare de plată. Chiar dacă resursele tale sunt limitate în această perioadă, se recomandă să o onorezi în termen, pentru a nu avea probleme mai târziu. Ai noi surse de venit de care vei profita atunci când nu te aștepți.

LEU horoscop 7 Decembrie 2017

Ți se oferă o colaborare, dar va trebui să te gândești de două ori înainte de a accepta. Ai destul de multe de rezolvat și te simți epuizat. Eforturile tale vor avea rezultate foarte bune.

FECIOARĂ

Partenerul de viață este deosebit de pretențios astăzi. Orice ai face, nu îi poți intra în grații. Îi poți acorda câteva momente de liniște pentru a deveni mai cooperant. Spre seară, se așteaptă o surpriză plăcută referitoare la cei mai tineri din familie.

Horoscop 7 Decembrie 2017BALANȚĂ

Nu solicita de la cunoscuți pretențiile pe care le ai de la propria persoană. S-ar putea să fie prea mult pentru unii care te vor considera o persoană fără compasiune, ceea ce nu este adevărat. Relaxează-te și astfel vei obține metodele cele mai potrivite.

SCORPION

Este posibil să dorești să începi o dietă nouă. Te preocupă imaginea mai mult ca de obicei. Te-ai gândit că poate ai prea mult timp liber? Puteți profita de acesta împăcând utilul cu plăcutul, proces la care te pricepi în mod deosebit.

SĂGETĂTOR horoscop 7 Decembrie 2017

Factorul de neliniște astăzi vine din parte copiilor. Consideri că ar trebui învățați ce înseamnă răbdarea, ceea ce nu va fi ușor. În primul rând, trebuie să te înarmezi cu răbdare.

CAPRICORN

Este timpul să negociezi o mărire de salariu. Chiar dacă ai considerat potrivit să stai în umbră până acum, trebuie să ți se recunoască eforturile profesionale. Găsește-ți curajul și argumentează corespunzător. Nu vei avea nimic de pierdut!

Horoscop 7 Decembrie 2017 VĂRSĂTOR

Te gândești la acțiuni din viitor pe care nu le poți controla acum. Se recomandă să rămâi la faptele planificate în prezent. Partenerul nu este încântat, pentru că nu-i acorzi destul timp. Un mic cadou ar putea rezolva problema…

PEȘTI

Colaborezi cu persoane exigente, care solicită multă atenție și timp din partea ta. Dacă nu îți urmărești interesele, aceste cereri vor avea impact emoțional asupra ta. Nu rănești pe nimeni dacă ridici problema unei afaceri echitabile.

Citeste horoscopul zilei pentru 8 Decembrie 2017