Horoscop 7 Ianuarie 2018 pentru toate zodiile

375

Horoscop 7 Ianuarie 2018: Gemenii, spre deosebire de celelalte zodii, sunt astăzi pe primul loc la realizările profesionale.

 Horoscop 7 Ianuarie

Horoscop zilnic 7 Ianuarie 2018 pentru toate zodiile

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Berbec
-nativul Berbec creează în jurul său un zid protector prin care îi ține la distanță pe cei din jur. Este o zi norocoasă pe plan social, nativul Berbec va cunoaște persoane noi cu care va rămâne în relații bune.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Taur

-sinceritatea Taurului este deranjantă uneori. Acesta vrea să afle părerile celor din jur despre un proiect. În a doua parte a zilei va fi martorul unui lung conflict între generații.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Gemeni

-fire rațională, nativul Gemeni știe cum să își menajeze acțiunile. Dis-de-dimineață se apropie de cei din jur prin simțul umorului. Spre finalul zilei apar șanse de a progresa profesional.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Rac

-cel mai sensibil nativ, Racul, are mici probleme în a-și exprima sentimentele. Cu siguranță nu va elimina din rutina sa obiceiurile nesănătoase, ceea ce va genera un conflict superficial. Spre seară se va relaxa citind sau ascultând muzică.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Leu

-Leul, curios de fel, nu va înceta până nu va descoperi adevărul. O mini vacanță nu ar strica nimănui și astfel că nativul Leu preia inițiativa și organizează o excursie în aer liber. În a doua parte a zilei, se inițiază într-o discuție care îi va capta atenția.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Fecioară

-sensibilitatea nativului Fecioară îl situează uneori în mijlocul unor situații delicate. În prima parte a zilei, sunt anunțate evenimente sau ieșiri pentru care acesta își sacrifică timpul liber.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Balanță

-astăzi nativul Balanță este dominat de ceilalți și nici nu luptă pentru un rol fruntaș. În prima parte a zilei, va prelua din problemele celorlalți. Va încerca să îi ajute pe cei din jur, dar timpul nu îi va permite.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Scorpion

-Scorpionul va interacționa cu ceilalți și va fi în centrul atenției. În a doua parte a zilei va pune capăt divergențelor din cadrul serviciului, astăzi având o atitudine pașnică.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Săgetător

-astăzi nativul Săgetător nu va sta locului, fie că va participa activ la locul de muncă, fie că treburile casnice s-au înmulțit peste noapte. Spre seară membrii familiei vor reprezenta un impediment pentru planul alături de prieteni.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Capricorn

-profesionalismul Capricornului va fi recompensat, iar acest lucru îi va aduce zâmbetul pe buze. În a doua parte a zilei, pe lângă treburile casnice, nativul din Capricorn va contribui la unele activități din cadrul familiei.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Vărsător
-pentru astăzi nativului Vărsător i se recomandă o doză în plus de optimism, fiindcă pot apărea situații neplăcute care pot perturba liniștea sa…

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Pești

-pentru acest nativ, o serie de evenimente pot fi ocazii perfecte de a socializa. În cea de-a doua parte a zilei, nativul Pești este prins între muncă și familie.