Horoscop 8 August 2017: Peştii îşi urmează visurile

209

Horoscop 8 August 2017: Scorpionii fac planuri pentru o vacanţă de vis, Săgetătorii organizează o mică escapadă cu familia, iar Peştii îşi urmează visurile.

 8 August 2017

Horoscopul zilei de 8 August 2017 pentru toate zodiile

Berbec

Trebuie să vorbiţi mai mult cu partenerul, pentru a-i înţelege nevoile şi le veţi compara cu cele ale voastre, pentru a lua deciziile corecte. Sunteţi încă vulnerabili din punct de vedere emoţional, dar partenerii vă ajută să vă formaţi familii puternice, pe care să vă bazaţi la ananghie.

Taur

Sunteţi foarte comunicativi, veţi merge la întâlniri cu persoane deosebite, legând dialoguri constructive. Vedeţi viaţa în roz şi o condimentaţi zi de zi pentru a păstra fericirea cuplului. Dar nu vă desprindeţi de realitate, sunteţi cu picoarele pe pământ şi manageriaţi totul perfect.

Gemeni

Radiaţi atractivitate prin toţi porii, vă eliberaţi sentimentele şi fanteziile, sunteţi senzuali, vă trăiţi dragostea intens, cu un romantism nebănuit. Vă bucuraţi de prezent, căci aţi învăţat din greşelile trecutului şi nu vreţi să le repetaţi.

Rac

Radiaţi vitalitate, ceea ce vă face irezistibili. Veţi evada din cotidian, veţi întâlni oameni deosebiţi, interesanţi, alături de care vă veţi reînnoi viaţa, ghidând-o spre direcţia bună.

Leu

Duceţi pe umeri tot greul: familie, taxe… Luaţi o pauză şi trăţi-vă sentimentele sublime, luaţi taurul de coarne. Ieşiţi din anturajul care mai mult vă judecă decât vă susţine, faceţi-vă prieteni noi, revitalizaţi-vă, proiectaţi-vă într-un viitor interesant… acum!

Fecioară

Trebuie să vă identificaţi priorităţile şi să acţionaţi argumentat.Vă veţi împlini o parte din visuri, se deschid perspective noi, care vă încântă. Să nu uitaţi să respectaţi şi dorinţele celor din jur, mai ales ale partenerilor, dorinţe care de multe ori nu prea coincid cu ale tale.

Balanţă

Sunteţi relativi imuni la factorii externi perturbatori. Prin urmare vă ţineţi sub control emoţiile. Dar sunteţi dispus să rupeţi barierele şi cereţi prea multe celor din jur; veţi profita de magnetismul vostru pentru a vă captiva publicul, care este deja speriat de solicitările tale excesive.

Scorpion

Faceţi planuri să plecaţi într-o călătorie. De asemenea, aveţi posibilitatea să atingeţi un ideal, să vă lărgiţi orizonturile şi să vă materializaţi ambiţiile voastre romantice.

Săgetător

Sunteţi deschişi la dialog şi aveţi dorinţa să vă îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul. Trebuie doar să organizaţi o mică escapadă cu familia şi totul va fi perfect. Dar aveţi grijă să lăsaţi treburile de la serviciu acasă!

Capricorn

Parcă ați călători cu un ascensor al fericirii spre al nouălea cer. La job totul e bine, acasă e perfect, ce v-aţi mai putea dori? Aveţi toată puterea şi atracţia necesare ca această perioadă feerică să se prelungească la infinit, depinde doar de voi să nu stricaţi totul.

Vărsător

Vă îmbunătățiţi calitatea vieții şi relațiile. Sunteţi în căutarea armoniei, aşa că vă înfrumuseţaţi casa sau o redecoraţi ca să devină un cămin călduros. Se reaprinde flacăra iubirii, sunteţi plini de farmec, vă cresc aripi de iubire…

Peşti

Vedeţi viaţa în roz şi sunteţi gata să vă urmaţi visurile atât în dragoste, cât şi în proiectele de la locul de muncă. Atingeţi punctul culminant şi înregistraţi o mulţumire sufletească nemaipomenită, pe care n-aţi schimba-o pentru nimic în lume.