Horoscop 8 Decembrie 2017 pentru toate zodiile

371

Horoscop 8 Decembrie 2017: Se anunță schimbări pe toate planurile, norocul le surâde nativilor Balanță și Pești.

 Horoscop 8 Decembrie

Horoscop 8 Decembrie 2017 pentru toate zodiile

Horoscop 8 Decembrie 2017 Berbec

La serviciu ți se propune o promovare, dar cu condiția să te muți în altă parte. Este o oportunitate rară, cântărește bine opțiunile și ia decizia cu calm. Ai încredere în forțele proprii, chiar dacă este un pas mare, viitorul arată bine.

Horoscop 8 Decembrie 2017 Taur

Atunci când apar provocări ai tendința să dai un pas înapoi și să intri în defensivă. Nu îți plac schimbările și te adaptezi mai greu la noutăți. Acceptă sfaturile celor din jur și fii mai deschis, te va ajuta.

Horoscop 8 Decembrie 2017 Gemeni

Astrele sunt în favoarea ta, reușești în tot ce îți propui. Vei avea câștiguri substanțiale, profită la maximum de această perioadă și fă-ți planuri pe termen lung! În același timp, nu neglija odihna, deoarece pot exista afecțiuni ascunse care se manifestă de la oboseală.

Horoscop 8 Decembrie 2017 Rac

Este bine să fii mai atent cu cine împărtășești anumite secrete personale, cei din anturaj au tendința să profite de slăbiciunile tale sau să răspândească zvonuri false. Fii mai detașat și încearcă să rezolvi singur situațiile mai delicate.

Horoscop 8 Decembrie 2017 Leu

Caracterul tău puternic este rezistent la schimbări, iar acum este o perioadă favorabilă când ai ocazia să începi afaceri profitabile. Se recomandă să faci mici compromisuri și să fii deschis la propuneri noi, chiar dacă înseamnă să îți schimbi obiceiurile.

Horoscop 8 Decembrie 2017 Fecioară

Se anunță o zi liniștită și nu trebuie să te grăbești să iei decizii de moment. Vrei să închei un proiect început acum ceva timp, însă nu e momentul să dai totul la o parte doar pentru a bifa încă ceva pe o listă. Mai bine iei o pauză ca să îți aduni gândurile.

Horoscop 8 Decembrie 2017 Balanță

Vei fi propus spre promovare și ești conștient că și familia are meritele sale în reușita ta, deoarece te-a susținut tot timpul. Este momentul să sărbătoriți împreună succesul. Fii mai atent la sănătate, posibil să apară probleme articulare din cauza lipsei de mișcare.

Horoscop 8 Decembrie 2017 Scorpion

Nu este o zi prea bună pentru comunicarea cu cei din jur. Ai multe pe cap și poți deveni ușor irascibil. Dacă ai posibilitatea, nu te implica în evenimente de socializare, mai bine petrece câteva momente singur pentru a-ți limpezi mintea.

Horoscop 8 Decembrie 2017 Săgetător

Dacă până acum ai fost preocupat de lucruri materiale, profită de perioada următoare pentru a-ți schimba obiceiurile, renunță la cele care nu îți aduceau beneficii și ai mai multă grijă de tine! Este bine să devii mai empatic.

Horoscop 8 Decembrie 2017 Capricorn

Ești copleșit de muncă și nu știi cum să împaci pe toată lumea. Încearcă să îți păstrezi calmul și să nu ridici tonul în discuții, este mai bine să ai aliați în jurul tău în acest moment, nu dușmani. Ține prietenii aproape, îți vor fi de ajutor.

Horoscop 8 Decembrie 2017 Vărsător

Capacitatea de concentrare este maximă, dacă ai de dat un examen sau ai un proiect de finalizat, totul este în favoarea ta. Este un moment bun să faci planuri de viitor și să te gândești să îți mărești familia…

Horoscop 8 Decembrie 2017 Pești

Fii deschis oportunităților! Dacă ești singur, îți poate ieși în cale iubirea vieții tale. Ziua este foarte bună, ești plin de energie și toată lumea îți cere sfaturi pentru că te apreciază. Fă mai multă mișcare, pentru a avea un corp sănătos!

Citeste horoscopul zilei pentru 9 Decembrie 2017