Horoscop 8 Februarie 2018: Leii vor avea parte de o zi foarte epuizanta

407

Horoscop 8 Februarie 2018: Berbecii tind să ia totul extrem de personal în această zi. Leii vor avea parte de o zi foarte epuizantă și de aceea vor fi nevoiți să anuleze anumite activități, iar Scorpionii sunt foarte dezorganizați pe parcursul întregii zile.

Horoscop 8 Februarie

Horoscop 8 Februarie 2018 Berbec

Astăzi ai tendința de a lua totul mult prea personal. Sfaturile pe care le primești de la apropiați îți par critici extrem de dure. Ar fi bine să judeci totul la rece și să nu mai ai impresia că toată lumea are ceva cu tine. Cei dragi își spun doar părerea și de cele mai multe ori nu încearcă decât să te atenționeze atunci când sunt de părere că ești pe cale să faci ceva greșit. Cu toate acestea, în cele din urmă decizia va fi tot a ta, iar ei vor continua să te sprijine orice ar fi.

Horoscop 8 Februarie 2018 Taur

Ești tot mai ocupat cu fiecare zi care trece. Nu mai ai timp nici pentru a te odihni, cu atât mai puțin să petreci timp alături de familie pe care, de altfel, ai neglijat-o destul de mult în ultimul timp. Astăzi este ziua perfectă pentru a-ți îndrepta atenția către aceasta. Găsește câteva activități care să te ajute și să recuperezi o parte din timpul pierdut cu membri familiei, dar și să ai parte de odihna și relaxarea de care ai cu adevărat nevoie.

Horoscop 8 Februarie 2018 Gemeni

Îți vei începe ziua cu o veste la care nu te-ai fi așteptat. Această veste este atât de uimitoare încât dorești să o împărtășești cu absolut fiecare persoană cu care te întâlnești pe parcursul acestei zile. Această veste reprezintă o schimbare mare în viața ta, depinde însă foarte mult de tine să o valorifici la maximum. Din fericire, nu duci lipsă de sprijin, întrucât familia și prietenii apropiați îți vor fi alături și te vor susține în demersurile pe care urmează să le faci.

Horoscop 8 Februarie 2018 Rac

Acum ceva timp ai luat câteva decizii bazându-te doar pe intuiție, însă, din păcate pentru tine, aceasta ți-a jucat feste, iar deciziile luate nu au fost dintre cele mai bune. Din această cauză, toată ziua de astăzi va trebui să o dedici reparării consecințelor apărute în urma acestor decizii. Din fericire, partenerul îți este alături pe tot parcursul zilei și nu numai că te susține moral, dar chiar îți oferă și câteva soluții pentru unele dintre problemele apărute.

Horoscop 8 Februarie 2018 Leu

Această zi se va dovedi a fi una extrem de epuizantă pentru tine, întrucât vei primi foarte multe sarcini de la locul de muncă, iar majoritatea trebuie îndeplinite până la finalul acestei zile. Nu trebuie să te speri, vei reuși să duci totul la bun sfârșit în timp, iar șeful va fi foarte mulțumit de munca depusă de tine.

În plan familial totul merge bine. Se poate să fi avut ceva stabilit împreună cu o parte din membrii familiei pentru această zi, însă nu vei mai avea energie pentru a participa și va trebui să anulezi. Cu toate acestea, cei dragi se vor dovedi a fi foarte înțelegători și vor fi de acord să reprogramați activitățile pe care vi le propuseseți pentru azi.

Horoscop 8 Februarie 2018 Fecioară

Deși ești o persoană foarte deschisă de cele mai multe ori, mai ales atunci când vine vorba de cei dragi ție, astăzi dintr-un motiv sau altul ești destul de reținută. Nu poți să spui lucrurilor pe nume, și astfel problemele pe care le ai te macină pe parcursul întregii zile. Din fericire pentru tine, finalul zilei îți va aduce eliberarea, întrucât partenerul, care te cunoaște extrem de bine, reușește să te facă să dai glas problemelor, și astfel găsiți împreună o rezolvare.

Horoscop 8 Februarie 2018 Balanță

Pe parcursul acestei zile se vor ivi impedimente fie în familie, fie în relația de cuplu. Din fericire, nu este nimic grav momentan, însă depinde doar de tine dacă acestea vor degenera sau se vor rezolva până la finalul acestei zile. Dacă te vei implica și vei depune puțin efort pentru a le rezolva, ai toate șansele să depășești cu bine această zi și să îți menții relațiile cu cei dragi la fel de bune ca și până acum.

Horoscop 8 Februarie 2018 Scorpion

Deși ești o fire destul de bine organizată de obicei, astăzi totul va fi un haos, de la lucrurile tale, până la programul tău. Nici măcar când vine vorba de bani nu reușești să te organizezi foarte bine, iar din această cauză vei cheltui astăzi mai mult decât îți propusesei și poate chiar mai mult decât îți permiți. Astfel, va trebui să renunți în zilele care urmează la câteva dintre plăcerile pe care doreai să ți le satisfaci.

Horoscop 8 Februarie 2018 Săgetător

Recent ai întâmpinat câteva probleme în relația de cuplu. Din fericire pentru tine și partenerul tău, ați reușit să treceți cu bine de aceste probleme. Cu toate acestea, stresul cauzat de probleme a condus la o lipsă de comunicare și v-a îndepărtat puțin. Deoarece partenerul a realizat acest lucru și pentru că își dorește ca totul să revină la normal, va organiza pentru această zi câteva activități pe care să le faceți împreună, poate mergeți la un film, la o cină în oraș sau să le faceți pe amândouă. Oricât ai fi de obosit, îți recomandăm să participi la aceste activități, altfel partenerul s-ar putea să fie deranjat de lipsa ta de implicare.

Horoscop 8 Februarie 2018 Capricorn

Câteva schimbări care s-au petrecut în viața ta își spun cuvântul, iar astăzi va fi prima zi în care vei realiza beneficiile deciziilor luate. Aceste beneficii se vor resimți nu numai asupra ta și a atitudinii tale, ci și asupra carierei tale sau a relațiilor cu membrii familiei. Vei fi foarte mulțumit de tine și de alegerile făcute. Este ocazia perfectă să sărbătorești alături de câteva persoane dragi noua viață care se arată la orizont.

Horoscop 8 Februarie 2018 Vărsător

Pentru că în ultima vreme ai muncit foarte mult și te-ai dedicat trup și suflet proiectelor pe care le-ai avut în plan profesional, ai decis că este timpul să te răsplătești pentru tot efortul depus și de aceea astăzi te vei răsfăța puțin mai mult decât ai face-o în mod normal. Chiar dacă acest lucru presupune cheltuirea unei sume destul de mare de bani, acest lucru nu te afectează, întrucât implicându-te atât de mult în proiectele tale, ai cheltuit foarte puțini bani în această perioadă…

Horoscop 8 Februarie 2018 Pești

Pe tot parcursul zilei ai o stare de spirit extrem de proastă și din acest motiv te superi extrem de repede și fără vreun motiv întemeiat. Ești prea sensibil în această zi, nu este cazul să iei totul în serios și să te lași afectat de orice glumă nevinovată. Încearcă să îți revii sau măcar să nu te arăți deranjat de fiecare lucru spus de cei din jur, altfel este posibil să pornești discuții inutile pe care mai târziu o să le regreți.