Horoscop 9 Ianuarie 2018: Gemenii vor pune accent pe viata profesionala

367

Horoscop 9 Ianuarie: Nativii tuturor zodiilor sunt cu gândul la distracție. Gemenii vor pune accent pe viața profesională, iar Fecioarele sunt prinse între treburile casnice și serviciu.

 Horoscop 9 Ianuarie

 Horoscop zilnic 9 Ianuarie  pentru toate zodiile

Horoscop 9 Ianuarie Berbec

-astăzi nativul Berbec evită sa dea explicații pentru faptele sale, spre nemulțumirea celor din jur. În prima parte a zilei va fi punctul de sprijin pentru un apropiat, fiind întotdeauna cel care oferă sfaturi celorlalți. Nativul Berbec are un punct de vedere referitor la modul în care partenerul de viață își administrează timpul, dar pentru a evita unele conflicte, preferă să nu îşi expună opinia. Spre seară se anunță agitație pentru acesta, căci este gazda unor rude îndepărtate, iar pentru Berbec prima impresie contează enorm.

Horoscop 9 Ianuarie  Taur

-eforturile nativului Taur sunt răsplătite astăzi atât de superiori, cât și de membrii familiei. Dacă în prima parte a zilei va fi influențat de partenerul de viață în luarea unei decizii în privința unui plan de afacere, în a doua parte a zilei se va retrage undeva unde îşi va face ordine în gânduri, va învăța să fie mai răbdător fără să se mai implice în conflicte. Se recomandă ca astăzi nativul Taur să evite efortul fizic, întrucât pot apărea unele afecțiuni.

 Horoscop 9 Ianuarie Gemeni

-nativul din zodia Gemeni va fi în centrul atenției astăzi, în special din a doua parte a zilei, când un proiect îi va aduce câștiguri serioase. Va pune accent pe muncă, pentru a uita unele neînțelegeri din cadrul familiei. Spre seară este invitat la film, o ocazie ideală pentru un apropiat de a-l distrage de la rutina zilnică.

Horoscop 9 Ianuarie Rac

-cel mai mare defect al nativului Rac este că pune suflet în orice face. În prima parte a zilei este vizată o vizită la un apropiat, o prietenie veche și uitată va fi pusă pe picioare din nou. Spre seară voia bună pune stăpânire pe întreaga familie, datorită spiritului plin de viață al nativului Rac. Partenerul de viață îi va face o surpriza plăcută, cu o ocazie specială din relația de cuplu.

Horoscop 9 Ianuarie Leu

-treburile casnice pot aștepta astăzi pentru nativul Leu, este mult prea ocupat cu nevoile membrilor familiei. În prima parte a zilei este solicitat la locul de muncă, relațiile dintre nativ și colegi par a fi tensionate, oboseala și stresul punându-și amprenta. Spre seară este invitat la un eveniment, iar pentru acest lucru se pregătește foarte bine, pierzând mult timp din cauza cumpărăturilor, spre nemulțumirea partenerului de viață.

 Horoscop 9 Ianuarie Fecioară

-dis-de-dimineață nativul din zodia Fecioară este prins în discuțiile celor din jur, ce vor viza aspecte financiare, cum ar fi posibilele cheltuieli și moduri prin care se pot spori veniturile. În a doua parte a zilei un concert, o premieră a unei cărți sau a unui film va capta atenția sa și va tinde să evite alte activități în favoarea acesteia. Chiar dacă hobby-urile îi ocupă destul de mult timp, astăzi nativul Fecioară va fi prins între treburile casnice, beneficiind de sprijinul partenerului și între activitățile din cadrul locului de muncă.

Horoscop 9 Ianuarie Balanță

-astăzi nativul Balanță se va relaxa alături de prieteni și nu se va gândi la trecut. În prima parte a zilei va ezita să dea un răspuns în ceea ce privește un nou loc de muncă, ci va profita de timpul liber ieșind în oraș sau la o plimbare în parc. Este bine să nu se facă cheltuieli în exces, căci pot apărea conflicte în relația de cuplu pe această temă. Spre seară atmosfera se va îmbunătăți, un eveniment important va reuni întreaga familie, iar nativul Balanță este gazda.

Horoscop 9 Ianuarie Scorpion

-nativul din zodia Scorpion primește laude, va fi în centrul atenției datorită unui talent ascuns. Chiar dacă îşi exprimă dorința de a fi de folos celor din jur, este refuzat întrucât stresul îi afectează starea de sănătate. În a doua parte a zilei este lipsit de inițiativă în ceea ce privește relația de cuplu, ignorând dorințele partenerului de viață. Cei singuri vor profita de libertate, vor lucra intens pentru a fi remarcați datorită talentelor ascunse.

Horoscop 9 Ianuarie Săgetător
-o noua idee de afacere îi surâde nativului acestei zodii, însă cere sfatul unui apropiat. Cheltuielile pentru cei din jur l-au afectat serios pe Săgetător, astfel că va căuta soluții pentru această problemă alături de membrii familiei. Spre seară o vizită aduce zâmbetul pe buzele acestuia, vrând să se relaxeze, stând la taclale. Pentru nativul Săgetător cei din jur au un aport extrem de important în ceea ce privește starea de sănătate, astăzi nativul Săgetător are posibilitatea de a renunța la un viciu datorită apropiaților.

Horoscop 9 Ianuarie Capricorn

-o veste va deschide ochii nativului Capricorn și va acorda mai multă atenție detaliilor. Astăzi este rost de bani, dar și de distracție; în prima parte a zilei nativul Capricorn deschide un subiect de interes comun în cercul său de prieteni, și anume distracția. O mini vacanță departe de cotidian nu este exclusă. Spre seară se anunță drum lung pentru acest nativ, fie pentru nevoile personale, fie pentru un apropiat.

Horoscop 9 Ianuarie Vărsător

-prima parte a zilei aduce voie bună, surprize și o veste bună pentru nativul Vărsător. În plan profesional Vărsătorul are de câștigat în urma unui contract nou sau datorită eficienței sale. În a doua parte a zilei acesta îşi va revizui comportamentul, atât față de partenerul de viață, cât și față de membrii familiei. Spre seară este solicitat la un eveniment la care se face remarcat prin simțul umorului, fiind ca întotdeauna sufletul petrecerii…

Horoscop 9 Ianuarie Pești

-grijile se vor risipi astăzi pe cerul nativului din zodia Pești și se anunță doar veselie. Dacă în prima parte este puțin îngrijorat în ceea ce privește un examen sau un proiect important în viața sa profesională, în a doua parte a zilei se va relaxa alături de prieteni, stând la taclale sau vizionând un film. Spre seară este surprins plăcut datorită unei vești în legătură cu o cunoștință din străinătate, o convorbire telefonică îi va aduce zâmbetul pe buze.