Horoscopul banilor pentru luna aprilie

55

Capricornii nu o duc deloc bine din punct de vedere financiar, Taurii sunt mai norocoși ca niciodată, iar pentru Scorpioni ar fi o perioadă perfectă pentru investiții. Începutul primăverii vine și cu nenumărate câștiguri însemnate.

Horoscopul-banilor-pentru-luna-Aprilie

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Cel mai indicat este ca în această lună să faci cât mai multe economii. Deși ești în permanență tentată să dai banii pe orice îți iese în cale, ar fi mai bine ca în luna aprilie să nu faci investiții prea mari, pentru că în următoarea lună este posibil ca suma de bani pe care o câștigi să fie mult mai mică.

TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Taurii nu duc lipsă de bani în această lună. Vei câștiga bani foarte ușor, când nici nu te aștepți și este indicat ca o parte din sumă să fie investită în ceva profitabil. Este o lună extrem de bună pentru tine. Banii vor veni când nici nu te aștepți.

GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Alegerea neinspirată de luna trecută face ca luna aceasta să nu stai prea bine din punct de vedere financiar. Totuși, tu ești o ființă rațională și de aceea ești capabilă să te descurci și în aceste condiții de criză. Treptat, totul se va îndrepta.

RAC ( 22 iunie – 22 iulie)

În această lună trebuie să te decizi dacă îți dorești sau nu să faci acea investiție la care te gândești de ceva vreme. Nu ai nicio certitudine că va fi una profitabilă însă merită să încerci. Dacă ai noroc, câștigul poate fi unul semnificativ.

LEU (23 iulie – 23 august)

Leii trec printr-o perioadă foartă grea din punct de vedere financiar. Au nevoie de un împrumut substanțial pentru a încerca să se pună din nou pe picioare. Trebuie să aibă mare grijă să nu piardă și această sumă.

FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

În această lună, ești stabilă din punct de vedere financiar. Îți permiți să îți faci unele mofturi, dar și să investești în ceva pentru casă. Nu duci lipsă de nimic, iar acest lucru îți dă o stare bună. Încearcă să te menții pe această linie și vei fi mereu binedispusă. Nu investi în acțiuni noi în această lună.

BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

De ceva vreme, Balanțele sunt stabile din punct de vedere financiar și așa vor rămâne și în această lună. Au învățat să aibă grijă de toate câștigurile și, de aceea, nu prea mai există șanse să piardă ceva. Toate investițiile sunt făcute cu cap iar câștigul este mereu garantat.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Ar fi timpul să scoți banii de la saltea și să încerci să îi înmulțești. Cere sfatul unor persoane capabile să te ajute să îți deschizi o afacere profitabilă. Ai mare grijă la ceea ce faci și cercetează piața înainte de a te arunca într-un anumit domeniu. Riscă, dar cu cap. Nu este prea indicat să faci vreo mișcare greșită.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Vei avea parte de o mărire de salariu mult așteptată. Acest lucru te va determina să muncești cu mai mare drag și să fii mult mai productivă. Toate eforturile tale de a-ți mulțumi șeful nu au fost în zadar, iar în decursul acestei luni te vei putea bucura de suma de bani de care vei beneficia datorită performanțelor tale. Ești capabilă de orice pentru a-ți mări câștigurile.

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Tu, în această lună, nu vei fi deloc norocoasă. Circumstanțele te determină să îți dai demisia și, din această cauză, o perioadă nu vei mai avea niciun câștig. Acest lucru nu îți va face deloc bine însă tu trebuie să fii, în continuare, pozitivă. După această perioadă de decădere, vei avea parte de o mare surpriză financiară. Vei fi mai mulțumită ca niciodată. Norocul va fi de partea ta, iar demisia ți se va părea cea mai inspirată alegere.

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Vărsătorii vor primi o moștenire de la o rudă foarte îndepărtată. Aceasta îi va uimi, pentru că suma va fi una foarte mare. Acest lucru îi va ajuta să scape de datoriile acumulate în ultima vreme și să se pună din nou pe picioare. Vărsătorii sunt firi raționale și, de aceea, vor reuși să își înmulțească acest câștig și să își schimbe modul de viață…

PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Peștii nu au dus-o niciodată rău din punct de vedere financiar însă luna aprilie nu este una tocmai bună pentru ei. Din cauza unei neatenții au pierdut o sumă mare de bani și încearcă din răsputeri să o recupereze. Dacă vor reuși acest lucru, se vor pune, din nou, foarte repede pe picioare.