Home / Horoscop / Horoscop bani / Horoscopul banilor pentru martie 2015

Horoscopul banilor pentru martie 2015

Horoscopul banilor pentru martie 2015, se anunță foarte generos din punct de vedere financiar pentru nativii din Gemeni, Scorpion, Capricorn și Pești care nu vor duce lipsa banilor în luna martie, astrele însă nu vor uita nici de celelalte zodii și vor fi foarte darnice.

Horoscopul banilor pentru martie 2015

Horoscopul banilor pentru martie 2015 va aduce odată cu venirea primăverii, o mulțime de oportunități de promovare la locul de muncă, căștiguri neașteptate și proiecte noi prin care unii nativi își vor etala din plin calitățile.

Horoscopul banilor luna Martie 2015 pentru toate zodiile

Berbec
Nativii din berbec au mari șanse de promovare în luna martie, sunt plini de energie și foarte creativi, fapt care duce la implicarea în proiecte noi iar banii nu întârzie să apară ca rod al muncii depuse. Mare atenție însă la temperament, o vorbă spusă la nervi vă poate pune într-o lumină mai puțin plăcută înaintea sefului.

Taur
Pentru nativii din zodia taur, luna martie aduce acel calm bine meritat în viața profesională. Aveți mare grijă la buget, s-ar putea să fiți tentat să cumpărați mai multe lucruri decât aveți nevoie, banii vin dar se pot duce foarte repede. Bazați-vă pe simțul practic care vă caracterizează zodia și veți evita această problemă.

Gemeni
Zodia Gemeni e una din favoritele astrelor în luna martie, când vine vorba de bani. Îndrăzniți să exploatați toate posibilitățile care vă ies în cale, pentru că vor fi multe. E momentul dumneavoastră să vă impuneți și să puneți în practică toate acele idei, pe care le-ați păstrat până acum doar pentru sine. Luna martie aduce mari șanse de reușite și căștiguri.

Rac
Luna Martie favorizează toți racii optimiști care au planurile și ideile foarte bine puse la punct. Mobilizați-vă forțele și mergeți înainte, dispuneți de toate atuurile și aveți un farmec aparte care nu vă va lăsa la greu.

Leu
Se anunță multe schimbări care s-ar putea să afecteze bugetul nativilor din zodia leu. O să investiți bani în lucruri precum, o mică redecorare a casei sau înlocuirea unor lucuri vechi cu altele noi. Leului îi place să fie cât mai modern, o altă investiție pe care ar putea să o facă ar fi satisfacerea unui moft, o bijuterie, o minivacață sau un lucru pe care a pus ochii de mult.

Fecioară
Aveți mare grijă luna aceasta la investiții, astrele vă recomandă să fiți cât mai prudent pentru că există riscuri mari să intrați în pagubă. Gândiți-vă de zece ori și acționați odată, consultați-vă cu membri familiei sau prietenii apropiați dacă vreți de făcut o investiție importantă.

Balanță
Lucrul în echipă aduce foarte multe avantaje nativilor din balanță. Chiar dacă sunteți obișnuiți să lucrați pe cont propriu, astrele vă recomandă să colaborați cu cei din jur iar diplomația e cuvântul cheie al lunii martie.

Scorpion
O altă zodie favorizată de astre în luna martie este scorpion. Nativii din această zodie vor beneficia de foarte multă energie și încredere în forțe propri. Când vine vorba de bani, bazați-vă pe intuiție, care de cele mai multe este foarte ascuțită la un nativ scorpion și rareori dă greș.

Săgetător
Nativii din săgetător pot beneficia de multe avantaje financiare, dacă știu să pună punctul pe „i” și se hotârăsc ceea vor cu adevărat. Ține-ți cont de părerile celor din jur, dar cel mai important ține-ți cont de ceea ce vă doriți dumneavoastră.

Capricorn
Astrele pregătesc surprize plăcute nativilor din capricorn în luna martie. Aceștia pot intra în posesia unor bunuri sau pot beneficia de căștiguri neașteptate. La locul de muncă totul merge excelent și sunteți mulțumit de rezultatele eforturilor depuse în ultimele luni, de pe urma cărora acum culegeți roadele.

Vărsător
Pentru nativii din vărsător luna martie se anunță foarte tensionată. Nu acționați pripit și aveți mare grijă ce spuneți în momentele de stres. Cel mai important, să nu luați decizi foarte importante luna aceasta care vizează sume mari de bani.

Pești
Nativii din zodia pești vor fi vedetele lunii martie, cu soarele în casa lor. Suneți în centrul atenției și beneficiați de niște capacități organizatorice de invidiat. Profitați de toate aceste lucruri și puneți-vă ideile în practică, care vor fi foarte bine primite de cei din jur.