2017 anul Cocoșului de Foc în zodiacul chinezesc

Share

Anul 2017 este anul Cocoșului de Foc, un semn zodiacal specific zodiacului chinezesc. În zodiacul european, echivalentul acestui semn este zodia Fecioarei.

Cuprins:

Untitled 1

Persoanele care s-au născut sub acest semn, al Cocoșului de Foc, vor avea în anul 2017 o voință ieșită din comun și se vor pune mereu pe primul plan.

Astrologii prevăd un an mult mai bun pentru nativii Cocoșului de Foc, chiar dacă viața amoroasă va fi una care va întâmpina mici suișuri și coborâșuri, asta în cazul în care se vor implica într-o relație nouă.

Iată cum arată anul 2017 al Cocoșului de Foc din zodiacul chinezesc în funcție de diverse aspecte importante din viața acestora.

Viața profesională a Cocoșului de Foc

În privința vieții profesionale nu se prevede nimic negativ, ba dimpotrivă, lucrurile par a fi mai bune ca oricând. Pozitivismul deține puterea în acest plan, previziunile fiind unele cât se poate de bune. Plictiseala cu siguranță este un aspect care iese din calcul în privința vieții profesionale a Cocoșilor, Focul fiind elementul care va menține mereu „caldă” energia acestor nativi.

Datorită înfruntării cu brio a anumitor provocări, Cocoșii vor dobândi mai multă experiență profesională și vor putea gestiona într-o manieră mult mai profesională aspectele și sarcinile ce țin de locul lor de muncă.

În anul 2017, Cocoșii vor avea numeroase ocazii să iasă în evidență și să atragă aprecierile și admirația celor din jur, existând posibilitatea de a ocupa funcții mult mai importante decât până în prezent.

Viața amoroasă a Cocoșului

În ceea ce privește noile relații, acestea nu par a fi foarte favorizate în cursul anului 2017. Dacă nativii acestei zodii sunt deja implicați într-o relație, aceasta va fi una foarte armonioasă pe tot parcursul noului an. Chiar dacă apar unele piedici, acestea vor fi depășite cu succes, fără a lăsa urmă de resentiment sau supărare.

Dacă relația în care sunt implicați acești nativi este una stabilă, caracterizată prin sentimente puternice, va putea trece la un nivel mai avansat.

Cocoșul și aspectele financiare

Dacă veți fi mereu cu ochi-n patru și veți reacționa într-o manieră accelerată, cu siguranță veți avea parte de câștiguri semnificative.

Dacă aveți datorii vechi de onorat, ar fi bine să vă ocupați de acestea încă de la începutul anului, altfel lucrurile ar putea ajunge într-un punct nu foarte favorabil sau bun. Încercați să prioritizați cheltuielile pe care le aveți de făcut și să fiți foarte prudenți, asta dacă nu vreți să vă treziți cu buzunarele goale pe final de an sau chiar mai devreme.

Cocoșul și starea de sănătate

Anul în care este născut acest semn zodiacal nu este considerat a fi unul tocmai favorabil în ceea ce privește sănătatea. Pentru a nu vă supune unor riscuri din această cauză, cei născuți sub acest semn ar trebui să fie foarte atenți în ceea ce privește starea de sănătate. Orice mic disconfort resimțit ar trebui verificat îndeaproape, iar asta imediat ce apare…

Eforturile prea mari ies cu totul din calcul anul acesta și trebuie acordată o atenție sporită regimului alimentar adoptat, dar și mișcării și exercițiilor fizice.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news