Horoscop de weekend 12-14 Ianuarie 2018

342

Berbec (21 martie-20 aprilie)
– Faptul că Berbecii nu sunt punctuali este știut de toți, dar cei din jur au întotdeauna speranța să fie punctuali. În prima parte a weekendului aveți senzația că vă aflați pe locul doi în viața partenerului însă vă surprinde plăcut în a doua parte a sfârșitului de săptămână.

Horoscop de weekend 12-14 Ianuarie 2018

 Taur (21 aprilie-21 mai)

– Drumul spre succes se află mai aproape de cât crede Taurul. Însă până acolo el are de trecut câteva weekenduri pline de muncă și nici acesta nu reprezintă o excepție.

 Gemeni (21 mai-21 iunie)

– Importanța familiei nu poate fi descrisă, dar cu toate că nativul din Gemeni știe acest aspect, nu acordă prea multă atenție nevoilor membrilor familiei. În acest weekend este înconjurat de apropiați, într-o atmosferă relaxantă.

Rac (22 iunie-22 iulie)

– Finalul săptămânii aduce în mintea Racului idei geniale pentru a petrece weekendul. Fie că este înconjurat de prieteni, fie că are de lucru, zâmbetul nu piere de pe chipul său.

Leu (23 iulie-22 august)

– Pentru moment, Leul este preocupat de problemele financiare, dar nu își va neglija familia mai ales în weekend. Prima parte a finalului de săptămână îl plasează în centrul unor discuții care îi captează cu totul atenția, în cadrul unei reuniuni de familie.

 Fecioară (23 august-22 septembrie)

– În acest weekend, Fecioara este invitată la petrecere sau la o cină cu scop important. Este în centrul atenției chiar dacă nu își propune. Duminica, nativul primește vești, iar starea de spirit se îmbunătățește.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

– Simțul umorului strânge în jurul Balanței persoane de același fel. La sfârșit de săptămână sunteți în plin proces de finalizare a unui proiect de mare amploare, care, desigur, vă va aduce multe beneficii.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

– Weekendul vine însoțit de mici conflicte între membrii familiei, la care nativul din zodia Scorpion este nevoit să asiste. Indiferent de situație, nativul nu devine nervos, ci este calm încercând să aplaneze conflictele.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

– Distracția nu poate lipsi din weekendul nativului, dar pot apărea mici schimbări în planul său. Prietenii par a nu fi interesați de ideile Săgetătorului, dar cum nativul insistă până obține ce vrea, ei vor ceda.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

– În finalul săptămânii, Capricornul nu rezistă tentației de a accepta invitația prietenilor la distracție. Fie vor petrece până în zori, fie vor petrece puțin, dar bine, tot obosiți se vor simți a doua zi. Se recomandă măsură în orice, căci vine o săptămână plină de încercări.

Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

– Vărsătorul are nevoie întotdeauna de sfaturile unui apropiat și nu face nicio alegere fără să se sfătuiască mai întâi. În acest mod procedează în weekend când nu are de gând să stea acasă. Dacă prietenii sunt de acord cu ideile nativului din Vărsător, partenerul de viață aduce contraargumente la orice vorbă a acestuia…

Pești (20 februarie-20 martie)

– Weekendul nativului din zodia Pești se limitează la o plimbare prin parc sau cititul unei cărți preferate. Fără petreceri, doar o mică reuniune de familie este posibilă în a doua parte a finalului de săptămână. Odihna este pe primul plan în mintea nativului din Pești.