Horoscop de weekend 15-17 Septembrie 2017: Berbecii suportă consecințele unui conflict din timpul săptămânii

362

Berbecii suportă consecințele unui conflict din timpul săptămânii, Gemenii vor repara lucrurile stricate de alții, iar activitate planificată de Balanțe va fi anulată de familie.

15-17 Septembrie 2017

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Un conflict din timpul săptămânii își va arăta toate consecințele în acest weekend. Chiar dacă nu vă va plăcea, trebuie să le suportați, pentru că ați aruncat cuvinte grele și ați rănit sentimentele partenerului. Dacă aveați stabilită o activitate cu partenerul, să fiți pregătiți să o anulați.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Sunteți parteneri cu un coleg de muncă pentru un proiect de serviciu și se pare că acesta nu și-a luat munca în serios și a rămas în urmă. Acest lucru poate să aibă consecințe majore și asupra voastră, așa că s-ar putea să vă petreceți weekendul lucrând la partea neterminată a proiectului.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Veți petrece weekendul reparând lucrurile stricate de un alt membru al familiei. Nu sunteți foarte bucuroși că totul a picat pe voi, însă sunteți singurii care știu ce e de făcut. Familia vă va fi foarte recunoscătoare că v-ați pierdut cele două zile libere muncind.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ați ajuns într-un impas în viața voastră, iar acest weekend îl veți petrece în cea mai mare parte căutând soluții pentru a depăși această situație. Partenerul de viață și familia vă vor fi alături în aceste două zile și vă vor sfătui așa cum consideră ei mai bine.

Leu (23 iulie – 22 august)

Câteva planuri făcute de partenerul de viață nu vă prea sunt pe plac. Nu aveați sub nicio formă de gând să călătoriți sau să mergeți în vizită, însă promisiunile deja făcute de partener atât în numele lui, cât și în numele vostru nu vă dau de ales. Încercați să nu fiți foarte dur cu acesta, a luat aceste decizii crezând că veți fi încântați.

Fecioară (23 august – 21 septembrie)

În acest weekend este foarte posibil să fiți dezamăgiți de unele persoane din grupul vostru de prieteni. Acestea se poate chiar să vă fi vorbit pe la spate, iar lucrurile spuse să nu fie câtuși de puțin adevărate. Este necesar să vă apărați, dar să nu vă coborâți la nivelul lor, ci să vă păstrați calmul.

Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Ați depus foarte mult efort și v-ați implicat pe deplin încercând să organizați o excursie de neuitat pentru voi și familia voastră, însă se pare că membrii familiei au hotărât în unanimitate să o anuleze. Nu sunteți deloc încântați, ba chiar vă supără această decizie. Încercați să vedeți și punctul lor de vedere, se prea poate ca motivul anulării să fie unul serios.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Acest weekend îl veți dedica în totalitate activităților sportive, fie ele reprezentate de câteva ore la sală sau de activități în aer liber precum hicking-ul sau plimbatul cu bicicletele. Indiferent ce activitate alegeți să faceți, persoana dragă și câțiva prieteni vă vor însoți.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Partenerul de viață nu are o relație foarte bună cu unii membri ai familiei voastre. În acest weekend veți avea ocazia să îi puneți față în față și să încercați să rezolvați divergențele care există între aceștia. Nu se știe dacă inițiativa voastră va avea succes, însă merită să încercați.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Se apropie cu repeziciune momentul în care va trebui să luați o decizie foarte importantă, care va avea un impact puternic asupra felului în care va decurge viața voastră pe mai departe. În tot acest weekend veți fi stresat la gândul acestei decizii. Cât încă mai aveți timp, ar trebui să cereți sfaturi celor apropiați, pentru a vă asigura că decizia pe care o veți lua este cea mai bună.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

O săptămână grea v-a cam sleit de puteri, astfel că în acest weekend nu prea aveți chef să ieșiți din casă. Marea parte a timpului o veți petrece singuri, poate cu o carte sau un film bun, încercând să vă reîncărcați bateriile. Încercați totuși să nu vă ignorați partenerul, are nevoie de puțină atenție din partea voastră…

Pești (19 februarie – 20 martie)

Veți avea parte de o vizită total neașteptată în acest weekend. O rudă de foarte departe sau un prieten care s-a mutat în alt oraș va veni pentru a recupera timpul pierdut. Este posibil să aibă chiar și o surpriză plăcută pentru voi.