Horoscop de weekend 17-19 Noiembrie 2017

311

Horoscop de weekend 17-19 Noiembrie 2017: Pentru un weekend reușit fiți alături de familie, prieteni și împărtășiți iubire.

Horoscop de weekend 17-19 Noiembrie 2017

Berbec (21 martie-20 aprilie)

Nicio petrecere nu are loc fără nativii din zodia Berbec, iar prietenii știu asta. Weekendul acesta vă poate arăta cine contează și cine nu. Vă puteți etala și calitățile în cadrul tuturor evenimentelor la care sunteți prezent, fie într-un cerc restrâns de prieteni, fie cu mai multe persoane.

 Taur (21 aprilie-21 mai)

Curajul uneori vă pune în situații jenante pe care le regretați. În finalul săptămânii nativul Taur este solicitat în grupul de prieteni, iar veștile bune apar negreșit.

 Gemeni (21 mai-21 iunie)

Weekendul pune la încercare răbdarea nativului din zodia Gemeni. Fiecare zi reprezintă o încercare, însă acesta va face față cu brio. Sfârșitul săptămânii aduce Gemenilor voie bună, odihnă din plin și cheltuieli, desigur.

Rac (22 iunie-22 iulie)

Spiritul observației mult prea critice are efecte negative în relațiile sociale ale Racului, chiar dacă în acest weekend este prezent la toate evenimentele din cercul său de prieteni.

Leu (23 iulie-22 august)

Vizitele neașteptate sau surprizele în general nu sunt niciodată pe placul Leului. Chiar dacă nu așteaptă pe nimeni, în acest weekend sunt posibile câteva vizite din partea celor apropiați.

 Fecioară (23 august-22 septembrie)

Weekendul garantează distracția pentru acest nativ, sau măcar va fi înconjurat de prieteni sau familie. Dintre toate dorințele sale, în acest sfârșit de săptămână Fecioara își dorește cel mai mult o ieșire în oraș.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Săptămâna a trecut destul de repede pentru nativii din Balanță. Dacă în timpul săptămânii au fost ocupați cu treburi casnice, acum este momentul oportun pentru relaxare.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Gândul că sfârșitul săptămânii va trece și Scorpionul nu va interacționa cu prietenii îl determină să fie puțin recalcitrant, fiind prins întreg weekendul între treburile casnice și nevoile celorlalți.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

Faptul că Săgetătorii au un orgoliu infinit nu este un lucru rău, dar nici foarte bun. Spre exemplu, în acest weekend nu vor face față situațiilor tensionate din cadrul familiei.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

Viața de weekend a Capricornilor este întotdeauna activă, dar nu și în acesta. Munca a ocupat mult prea mult din timpul dvs. și nu vă simțiți atât de bine încât să petreceți acest sfârșit de săptămâna așa cum se cuvine.

Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

Credibilitatea Vărsătorilor este pusă sub semnul întrebării în acest sfârșit al săptămânii. Dacă în prima parte a weekendului sunteți puși pe distracție, a doua parte a acestuia vă prinde acasă, lenevind…

Pești (20 februarie-20 martie)

Nativii din zodia Pești sunt de obicei nelipsiți de la petreceri. Cu toate că vor avea ocazia să fie invitați la un eveniment, de data aceasta vor evita să meargă, în favoarea unei mici reuniuni de familie.