Horoscop de weekend 19-21 Ianuarie 2018

485

Horoscop de weekend 19-21 Ianuarie 2018: Finalul de săptămână aduce bani, cadouri și voie bună.

Horoscop de weekend 19-21 Ianuarie 2018

Berbec (21 martie-20 aprilie)
– Weekendul perfect pentru nativ nu are legătură cu partea financiară. Cei din jur sunt extrem de mulțumiți de ideile spontane ale Berbecului, se prea poate ca în acest final de săptămână să fiți contactat de un angajator.

 Taur (21 aprilie-21 mai)

– Finalul de săptămână al Taurului aduce în centrul atenției mici conflicte care pot deveni războaie dacă nativul acestei zodii nu își temperează comportamentul. Se recomandă un control medical dacă starea nativului nu este cea mai bună.

 Gemeni (21 mai-21 iunie)

– Singurul motiv pentru care nativul din zodia Gemeni vrea să treacă săptămâna și weekendul să vină mai repede este datorat de multitudinea de cadouri pe care le primește fie de la partenerul de viață, fie de la membrii familiei.

Rac (22 iunie-22 iulie)

– Problemele Racului nu vor fi prezente sau nativul acestei zodii nu dorește să le facă să fie în centrul atenției. Fericirea reunirii grupului de prieteni se regăsește pe chipul lui, iar în a doua parte a weekendului îl plasează pe acesta în cadrul familiei.

Leu (23 iulie-22 august)

– Nativul este binedispus în tot acest sfârșit de săptămână, veștile bune vor apărea, dar în a doua jumătate a weekendului. Nici la finalul săptămânii cei din jur nu vor fi prea îngăduitori cu nativul acestei zodii.

 Fecioară (23 august-22 septembrie)

– Nativul din Fecioară are parte de un weekend plin de voie bună și este înconjurat de oamenii dragi. Singurul impediment în calea fericirii acestuia pot fi discuțiile contradictorii purtate cu partenerul de viață.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

– Pot avea loc evenimente la care prezența nativului acestei zodii este indispensabilă. Timpul este cel mai mare dușman al Balanței, dar simțul răspunderii îl va ajuta să spună „prezent” distracției.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

– Finalul săptămânii se află în opoziție cu întreaga săptămână a Scorpionului. O excursie în familie este posibilă sau măcar o zi în care familia să fie reunită. Vești bune bat la ușa nativului din zodia Scorpion.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

– Sfârșitul săptămânii nu îl va lăsa pe nativul din Săgetător să nu fie în mijlocul distracției. Prietenii, familia au șansa de a petrece mult mai mult timp în acest weekend alături de Săgetător.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

– Weekendul trece mult prea repede pentru acest nativ, care pe lângă faptul că își dorește cât mai multă liniște, are buna intenție de a organiza o ieșire în natură sau undeva într-un loc liniștit.

Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)
– Sunt șanse mari ca nativul acestei zodii să fie invitat la un interviu, iar problemele de sănătate se pot ivi aparent fără motiv. În prima parte a weekendului sunt momente în care nativul se simte singur…

Pești (20 februarie-20 martie)

– Weekendul este oportunitatea nativului acestei zodii de a se distra fără să dea socoteală parterului de viață sau familiei. În a doua parte a finalului de săptămână nativii din Pești au nevoie de o discuție deschisă cu cineva apropiat.