Horoscop de weekend 24-26 Noiembrie 2017

321

Horoscop de weekend 24-26 Noiembrie 2017: Weekendul vine însoțit de conflicte însă pot fi ușor aplanate prin spiritul rațional al zodiilor.

Horoscop de weekend 24-26 Noiembrie 2017

Berbec (21 martie-20 aprilie)

Poate că nu este cel mai prielnic moment pentru a deschide o anume discuție cu un membru al familiei. Berbecul nu va fi încântat de cum decurge weekendul, mai ales când cei din jur muncesc încontinuu.

Taur (21 aprilie-21 mai)

Marea problemă a Taurului pentru acest sfârșit de săptămână poate fi intoleranța celorlalți în legătură cu simțul umorului cam prea dezvoltat. În tipul liber este posibil ca un apropiat să vă viziteze sau, de ce nu, să faceți o vizită cuiva.

Gemeni (21 mai-21 iunie)

Cu toate că nativul Gemeni nu își face planuri, trebuie să își organizeze foarte bine timpul, în așa fel încât să nu întârzie la întâlnirea cu cineva important; poate fi vorba despre o întâlnire cu cineva din cadrul conducerii.

Rac (22 iunie-22 iulie)

Weekendul rezervă Racilor un mediu relaxant, dar și probleme de sănătate destul de serioase. Când are ocazia, acest nativ intervine în conflictele celorlalți, cu toate că nu este inclus în acestea.

Leu (23 iulie-22 august)

Motivul supărării Leului poate fi interpretat de cei din jur ca urmare a problemelor financiare. Însă ei nu știu că acest nativ este atât de abătut doar din cauza faptului că în acest weekend nu are timp să fie alături de cei dragi, deoarece are prea mult de lucru în cadrul serviciului.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Veți fi uimit cum veștile bune încep să apară în urma degradării relațiilor sociale cu oamenii lipsiți de bunele maniere. În acest sfârșit de săptămână Fecioara nu poate lipsi din cercul său de prieteni, mai ales când se anunță petreceri mari.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Când au ceva de spus, nativii din zodia Balanței nu ezită, mai ales în prima parte a weekendului, când partenerul de viață vrea să acapareze tot timpul acestuia.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Scorpionul are tot dreptul să fie supărat, atât timp cât este neîndreptățit, fiind nevoit să lucreze și să rezolve și problemele celorlalți. Nu va rata șansa unei promovări în acest weekend, prin muncă din plin.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

Dorința reunirii întregii familii este realizabilă în acest sfârșit de săptămână. Prima parte a weekendului aduce conflicte, dar nu care să perturbe bunăstarea Săgetătorului.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

În viziunea Capricornului, varianta corectă a unui weekend este întotdeauna împreună cu familia și partenerul de viață. Față de întreaga săptămână, în care acest nativ nu prea a comunicat cu membrii familiei, sfârșitul de săptămână îi unește.

Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

Deși are de spus mult prea multe, Vărsătorul are uneori tendința de a nu comunica. Weekendul aduce provocări noi, dar de care acest nativ nu știe cum să profite…

Pești (20 februarie-20 martie)

Săptămâna nativului Pești a fost mai puțin benefică din punct de vedere financiar. Nu se recomandă excesele în acest weekend, mai ales când sănătatea este sub semnul întrebării.

loading...
Articolul precedentSfatul zilei 24 noiembrie 2017
Articolul următorSupa de linte rosie cu legume

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!