Horoscop de weekend 5-7 Ianuarie 2018

534

Horoscop de weekend 5-7 Ianuarie 2018: Cel mai bun mod de a se relaxa îl cunosc în acest weekend doar nativii din zodia Taur și Scorpion.

Horoscop de weekend 5-7 Ianuarie 2018

Berbec (21 martie-20 aprilie)

– Se pot aduce în discuție problemele financiare ale nativului acestei zodii, iar cu ajutorul membrilor familiei se pot căută soluții. Duminica este zi de petrecere pentru a începe săptămâna cu voie bună.

 Taur (21 aprilie-21 mai)
– Singurul membru al familiei care poate fi alături de Taur este prins cu treburile casnice. Acesta știe cum să treacă singur peste orice, însă astăzi nu vor apărea prea multe conflicte. Nativul acestei zodii își petrece timpul liber citind și relaxându-se.

 Gemeni (21 mai-21 iunie)

– Weekendul se arată mai puțin benefic pentru sănătatea nativului din Gemeni. Cu toate că invitațiile în oraș sau la diverse petreceri nu încetează, acesta le va refuza din cauza sănătății.

Rac (22 iunie-22 iulie)

– Săptămâna a fost mult prea încărcată pentru acest nativ, dar weekendul se anunță liniștit. Planul pentru acest sfârșit de săptămână este deja stabilit: o mini vacanță bine meritată alături de partenerul de viață sau un membru al familiei.

Leu (23 iulie-22 august)

– Liniștea dinaintea furtunii pare că nu se mai termină. Leul are mult prea mult timp liber și nu face nimic cu el. În acest weekend se pregătește pentru morala unuia dintre membrii familiei. Spre sfârșit de weekend are parte de vești bune, iar săptămâna începe cu bine.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

– Față de weekendul anterior, Fecioara pune mai mult accent pe distracție. Chiar dacă partenerul de viață nu îi împărtășește această dorință, nativul din zodia Fecioarei nu acceptă un refuz.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

– Bucuria adusă de vizita unei rude apropiate nu se compară cu bucuria adusă de cadourile primite de la aceasta. Pentru acest weekend, Balanța are de lucrat la un proiect important.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)
– Adolescentul petrecăreț din acest nativ ar petrece în orice situație și ar face munca distracție numaidecât. Însă nu mereu îi reușește, în acest weekend are drumuri de făcut și vremea îi cauzează o stare de melancolie.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

– Singurul impediment pentru un weekend plin de distracție pentru nativul din zodia Săgetător poate fi dorința partenerului de viață de a petrece cât mai mult timp în doi. Deși au loc mici conflicte, se pot îmbina dorințele celor doi pentru a face dintr-un banal weekend unul minunat.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)
– Treburile casnice au loc prioritar și în weekend pentru Capricorn, însă sunt ajutați de partenerul de viață, cu scopul de a termina ce este de făcut apoi se poate pune problema distracției.

Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

– Sfârșitul de săptămână vine cu vești bune: se pot lega prietenii noi, partenerul de viață vă poate surprinde cât mai plăcut. Chiar dacă Vărsătorul nu are timp, cei din jur nu vor permite ca weekendul să treacă și nativul acestei zodii să nu se relaxeze…

Pești (20 februarie-20 martie)

– Prima parte a weekendului vă plasează în centrul atenției printre invitați. Sunteți lăudați pentru decorațiunile casei, preparatele culinare sau schimbările de orice fel. Sfârșitul de săptămână vă priește, începeți ziua de luni cu forțe proaspete.