Horoscop de weekend 10-12 Martie 2017

68

Taurii se concentrează asupra vieții amoroase, Racii se eliberează de unele griji iar sentimente vechi ale Balanțelor sunt scoase din nou la suprafață.

Horoscop-de-weekend

Berbec

Dacă în cursul săptămânii te-ai axat asupra vieții profesionale, weekendul acesta îl vei aloca vieții personale și amoroase. Presimțirile tale nu sunt unele dintre cele mai bune, motiv pentru care vrei să lămurești unele aspecte.

Taur

Ziua de sâmbătă te găsește destul de ocupată, însă în cursul zilei de duminică vei petrece o mare parte din timp alături de partenerul tău. I-ai cam dus lipsa din cauza slujbei pe care o ai, însă acum îl pui pe prim plan.

Gemeni

Te rupi puțin de rutină și iei parte la o activitate care este oarecum riscantă. Nu mai vrei să te simți ca o bătrână de 80 de ani și încerci să trăiești ca un adolescent. Ar fi bine să fii totuși prudentă și responsabilă.

Rac

Vrei să repari o greșeală făcută în trecut, motiv pentru care aloci întregul weekend pentru a face acest lucru. Te simți cu musca pe căciulă și simți nevoia să ceri scuze unei persoane care nu îți este deloc străină.

Leu

Încearcă să îți ocupi întreg weekendul cu ieșiri care sunt benefice pentru tine și care te ajută să te eliberezi de stresul acumulat la locul de muncă. Nu mai lăsa activitățile rutiniere să te împiedice sub nici o formă!

Fecioară

Te împarți între muncă și familie, însă prima dintre acestea pare să îți ocupe o mare parte din weekend. Nu prea ai de ales și vrei să te asiguri că ești la zi cu toate sarcinile și proiectele care ți-au fost alocate.

Balanță

Cineva nou reușește să îți reaprindă o flacără care a fost demult stinsă. Se pare că există în tine anumite stări de care nu erai conștientă iar acum vei avea ocazia să te bucuri de fiecare dintre acestea.

 

Scorpion

Dispoziția ta nu este nici pe departe de una care să poată fi invidiată. Nu reușești să îți găsești locul și te stresezi cu tot felul de gânduri negative pe parcursul întregului weekend. Ar fi bine să găsești o modalitate prin care să îți revii, altfel vei intra în depresie.

Săgetător

Vrei să socializezi, însă nu vrei să apelezi la mediul virtual pentru a putea face acest lucru. Încearcă să ieși mai des, niciodată nu știi pe cine ai putea întâlni și de ce surprize plăcute ai putea avea parte.

Capricorn

Ești prietenoasă și sociabilă, iar weekendul acesta profiți din plin de aceste calități. Vei cunoaște câteva persoane noi și vei avea ocazia să deschizi niște subiecte de discuție care vor fi apreciate de către toate persoanele din anturajul tău.

Vărsător

Weekendul tău este unul plin de romantism. Petreci clipe minunate alături de partenerul tău de viață și reușești să fii surprinsă de gesturile pe care le face acesta față de tine.

Pești

Nu ești în apele tale și nu vrei să iei parte la activitățile organizate de gașca ta de prieteni. Ai nevoie de puțin timp pe care să-l petreci de una singură așa că spui nu la orice invitație care îți este făcută.