Horoscop de weekend 20-22 Ianuarie 2017

188

Taurii sunt răsfățați peste măsură de cei dragi, Gemenii fac unele schimbări benefice pentru ei, iar Vărsătorii găsesc sursa de motivare de care aveau nevoie pentru a face un pas important în viața lor profesională.

20-22-Ianuarie-2017

Berbec

Treburile casnice îți vor ocupa o mare parte din acest weekend, mai ales în cursul zilei de sâmbătă. Chiar și duminică vei fi puțin ocupată din cauza acestora însă pe finalul zilei vei putea să te relaxezi alături de partenerul tău de viață.

Taur

Familia ta ți-a pregătit o surpriză și are de gând să te acapareze în cursul celor două zile libere. Vor să aibă grijă de tine și nu te lasă să miști nici măcar un deget. Se pare că vor să îți arate cât de mult însemni pentru ei și vor să te răsfețe atât cât le este în putință.

Gemeni

Ești mai activă ca niciodată și reușești să faci o mulțime de lucruri care contribuie la fericirea ta. Ești motivată să duci un stil de viață activ și sănătos, motiv pentru care faci unele mici schimbări în ceea ce privește obiceiurile pe care le ai.

Rac

În cursul zilei de sâmbătă aloci o mare parte din timp pentru a te pregăti pentru un eveniment la care vei lua parte spre finalul zilei. Duminică profiți de timpul liber și încerci să te odihnești și să îți refaci rezervele de energie.

Leu

Încerci să petreci mai mult timp în aer liber, deoarece te-ai săturat să tot stai închisă între patru pereți. Vrei să îți „aerisești” puțin mintea și vrei să uiți de toate grijile care le-ai avut pe cap în ultima vreme.

Fecioară

Încerci să deschizi ochii unuia dintre membrii familiei tale, însă ești ușor descurajată din cauza atitudinii pe care o are în ultima perioadă de timp. Chiar dacă va trebui să te lupți împotriva morilor de vânt, tot nu vei renunța la ceea ce ți-ai propus.

Balanță

Vei să găsești o modalitate prin care să îți suplimentezi venitul lunar. Ești conștientă că va trebui să sacrifici o parte din timpul tău liber, însă nu lași ca acest lucru să îți scadă motivația.

Scorpion

Dacă vrei să ai o viață fericită, ar fi bine să înveți cum să ignori toți factorii negativi din exterior. Nu mai pune la suflet toate mărunțișurile și încearcă să îți găsești echilibrul interior, asta cât mai curând.

Săgetător

Reacția ta la auzul unor cuvinte nu prea frumoase va reuși să uimească o mare parte dintre persoanele dragi ție. Se pare că acestea nu au ajuns să îți cunoască latura mai puțin prietenoasă, însă le vei oferi ocazia în cursul acestui weekend.

Capricorn

Ești atât de energică și agitată, încât nu reușești să te concentrezi asupra sarcinilor casnice pe care le ai de făcut. Vrei să te distrezi și să petreci timp alături de gașca ta de prietene, motiv pentru care apelezi la partenerul tău pentru a se ocupa de sarcinile pe care le ai programate.

Vărsător

În cursul acestui weekend, vei avea parte de unele mici reușite, care reușesc să te motiveze pentru a te implica într-o nouă activitate care se derulează la locul tău de muncă. Ești hotărâtă și te simți pregătită să pui piciorul în prag…

Pești

Viața ta personală este inundată de mici probleme pe care va trebui să le soluționezi în cursul acestui weekend. Dacă ai nevoie de puțin ajutor, ar fi bine să apelezi la părinți.