Horoscop de weekend 24-26 Martie 2017

138

Gemenii petrec întreg weekendul alături de cei dragi, Leii primesc vești bune, iar Capricornii înregistrează reușite.

24-26-Martie-2017

Berbec

Plănuiești o strategie de acțiune, însă ai nevoie de un aliat sau un asociat. În cursul acestui weekend te concentrezi să găsești persoana potrivită și nu te dai bătută, faci tot posibilul în acest sens.

Taur

Weekendul acesta aduce pentru tine numai liniște și relaxare, lucruri pe care cu siguranță le-ai așteptat. Nu vrei nici măcar să te mai gândești la muncă, așa că organizezi ieșiri alături de gașca ta de prieteni sau familie.

Gemeni

Este momentul să te pregătești să stai alături de cei dragi, deoarece cam așa arată acest weekend pentru tine. Momente petrecute alături de familie și mici sărbătoriri ale unor evenimente care au avut loc recent.

Rac

Rudele tale par să îți dea bătăi de cap în cursul acestui weekend. Se pare că nu mai vor să se „dezlipească” de tine, lucru care nu îți prea surâde, mai ales că unele dintre acestea nici măcar nu știu cu ce te ocupi sau ce ai mai făcut în ultima vreme.

Leu

Vei primi o veste bună în cursul acestui weekend. Mulțumită acesteia, vei avea ocazia să treci la treabă și să te apuci de un proiect la care visai de multă vreme. Ești încântată și vei fi mai motivată ca oricând.

Fecioară

Te pregăteși intens pentru noua săptămână, chiar dacă este vorba de timpul tău liber. Vrei să te asiguri că ai totul pregătit și că nu îți va scăpa nimic, mai ales atunci când vine vorba de proiectele importante în care ești implicată.

Balanță

Încerci din răsputeri să obții o susținere financiară sau emoțională din partea cuiva, dar întâmpini dificultăți în a găsi persoana potrivită. Dacă nu îți limitezi opțiunile, ai mai mari șanse să reușești, așa că fii atentă.

Scorpion

Profită din plin de aceste două zile libere, deoarece nu știi ce te așteaptă în viitorul apropiat. Nu te mai stresa cu tot felul de gânduri sau idei și încearcă să te concentrezi și asupra propriei persoane, dacă nu o faci tu, sunt slabe șansele să o facă altcineva pentru tine.

Săgetător

Planifică din timp activitățile pe care vrei să le derulezi sau în care vrei să te implici. Nu mai lăsa timpul să își pună amprenta asupra vieții tale și încearcă să ai mai multă inițiativă și putere de a trece la treabă.

Capricorn

Astrele sunt de partea ta, motiv pentru care tot ceea ce vei face în cursul acestui weekend va veni însoțit de succes și satisfacție, atât personală, cât și profesională. Nu trebuie să te stresezi prea mult, ci încearcă să te bucuri de ceea ce obții.

Vărsător

Nu prea reușești să dai randament în ceea ce privește treburile casnice, motiv pentru care ești pusă pe lenevit în cursul acestui weekend. Din acest motiv, apelezi la ajutorul cuiva drag pentru a-ți oferi suport…

Pești

Ești plină de energie, dar găsești și cele mai bune modalități prin care să o consumi. Încearcă să gândești puțin mai practic și vei reuși să te scapi de anumite sarcini mai devreme decât crezi, prin soluționarea lor, bineînțeles.