Horoscop de weekend 27-29 Ianuarie 2017

164

Gemenii sunt productivi chiar și în timpul liber, Scorpionii află ceva interesant despre partenerul lor, iar Capricornii au motiv de a sărbători.

27-29-Ianuarie-2017

Berbec

Tot felul de idei mișună prin mintea ta și vrei să faci ceva interesant în cursul acestui weekend. Dacă nu reușești să găsești o activitate care să te stimuleze din mai multe puncte de vedere, ai putea apela la persoanele dragi ție.

Taur

În acest weekend te concentrezi în totalitate asupra familiei. Nu mai vrei să pui pe primul loc pe altcineva și încerci să găsești o activitate de făcut, una care să-i implice și pe cei dragi.

Gemeni

Chiar dacă este weekend, nu reușești să te deconectezi de viața profesională. Ești foarte încrezătoare în propriile puteri și vei derula o activitate care te solicită destul de mult din punct de vedere intelectual.

Rac

Dedici acest weekend analizei aspectelor ce țin de viața personală. Consideri că este momentul să faci o schimbare de proporții mari, însă nu ești dispusă să îți asumi un risc prea mare.

Leu

Dacă intri în posesia unor informații care nu sunt tocmai pe placul auzului tău, ar fi bine să nu te lași influențată de acestea, altfel, weekendul tău nu va fi unul foarte reușit. Profită de weekend și concentrează-te asupra a ceea ce te face fericită.

Fecioară

Nu te gândi la rău, deoarece, știi vorba aceea, rău la rău trage. Încearcă să îți induci un mod de gândire mai pozitiv și nu mai trăi cu speranța că viața ta va ajunge într-un punct de care îți este teamă.

Balanță

În cursul zilei de sâmbătă ți se face o propunere destul de interesantă și chiar tentantă. Înaine de a oferi un răspuns, ar fi bine să analizezi foarte atent toate aspectele pe care le implică această aceasta.

Scorpion

Partenerul tău de viață se deschide puțin în fața ta și îți dezvăluie o „poftă” pe care o are de ceva timp. Acest lucru va reuși să te șocheze într-o oarecare măsură, însă nu vei fi tentată să-l refuzi, cel puțin nu pe moment.

Săgetător

Nu stai pe gânduri și aloci o sumă de bani destul de mare cu scopul de a te relaxa. Stresul acumulat trebuie eliminat cumva, așa că te concentrezi întreg weekendul asupra acestui aspect.

Capricorn

În prima zi din weekend primești undă verde pentru a iniția proiectul mult dorit. Acest lucru reprezintă un motiv de sărbătorit, ceea ce te determină să organizezi pe final de weekend o mică petrecere la tine acasă.

Vărsător

Te lovești de unele piedici la care nu te așteptai și se pare că nici nu ești pregătită să le înfrunți. Poate ar fi bine să apelezi la ajutorul unuia dintre colegii de la locul de muncă sau la unul dintre membrii familiei tale…

Pești

În weekendul acesta ești nevoită să participi la unele evenimente care sunt organizate cu scopul de a sărbători reușitele unor membrii ai familiei tale. Chiar dacă nu ești atât de încântată de ideea participării, nu prea ai de ales și te obișnuiești cu acest fapt.

loading...
Articolul precedentHoroscop zilnic Vineri, 27 Ianuarie 2017
Articolul următorPaco Rabanne

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!