Horoscop de weekend 3-5 Martie 2017

91

Gemenii petrec și sărbătoresc alături de familie, Racii găsesc sursa de motivare necesară, iar Capricornii se eliberează de orice gând negativ.

3-5 Martie 2017

Berbec

Chiar dacă aveai deja un program stabilit în ceea ce privește acest weekend, nu vei ține cont de el și vei face cu totul și cu totul altceva. Simți nevoia să iei o gură de aer proaspăt, motiv pentru care vei petrece o mare parte din timp în natură.

Taur

Vrei doar să te odihneși și să te deconectezi de tot ceea ce ține de muncă. Te-ai săturat să vezi în fața ta toată ziua un calculator, așa că încerci să te implici într-o activitate care să solicite mișcare și puțin efort fizic.

Gemeni

Ai parte de o surpriză de proporții mari în plan familial. Se pare că are loc un eveniment important în acest weekend și aveți un motiv întemeiat de sărbătorit. Se anunță petrecere și multă voie bună!

Rac

Vrei să faci un anumit lucru, însă teama a pus stăpânire pe tine și nu rușești să prizi curajul și puterea necesară pentru a trece la fapte. Cu toate acestea, cineva drag reușește să te motiveze și vei face un pas înainte.

Leu

Ai foarte multă energie în acest weekend și nu vrei să o irosești pe lucruri inutile. Dacă faci niște cercetări și analize scurte, vei găsi cel mai bun mod prin care să profiți din plin de aceasta.

Fecioară

Începi un nou capitol din viața ta, chiar dacă ai anumite incertitudini. Vrei ca lucrurile să cunoască o îmbunătățire, motiv pentru care ești pregătită să îți asumi anumite riscuri. Cu puțină încredere, totul va ieși conform așteptărilor!

Balanță

Cunoști o persoană nouă în cursul zilei de sămbătă. Dacă vei prinde curajul de a o aborda, vei avea șansa să evoluezi în plan profesional și să fii apreciată mai mult de acum înainte. Grijă și atenție!

Scorpion

O mare parte din weekend îți este ocupată de rezolvarea sarcinilor casnice. Nu reușești să te bucuri de timpul tău liber așa cum te așteptai, însă nu prea ai de ales. Decât să amâni, mai bine soluționezi tot ceea ce poți acum.

Săgetător

Planurile tale în ceea ce privește acest weekend vor fi date peste cap de una dintre rudele tale. Nu prea o aveai la suflet nici înainte, însă acum va reuși să mai întregistreze un punct în minus.

Capricorn

Iei taurul de coarne, iar asta fără nicio urmă de ezitare sau nesiguranță. Deschizi o discuție la care te tot gândeai de ceva timp și reușești să te scapi de o mare parte dintre grijile pe care le aveai în cap.

Vărsător

Pui la suflet toate mărunțișurile și nu ajungi nicăieri făcând asta. Ar fi cazul să te trezești la realitate și să nu mai derulezi tot felul de scenarii proaste în minte. Fii mai optimistă și lasă gândirea pozitivă să pună stăpânire asupra ta!

Pești

Dedici întregul weekend rezolvării problemelor personale pe care le-ai tot amânat de-a lungul timpului. Nu ai de ales și te împaci cu ideea că nu vei avea atât de mult timp liber pe cât ai fi vrut…