Horoscop de weekend 31 Martie – 2 Aprilie 2017

102

Leii cunosc persoane noi care promit multe în ceea ce-i privește, Fecioarele au parte de momente de inspirație și creativitate, iar Capricornii se eliberează de amintirile neplăcute.

31-Martie---2-Aprilie-2017

Berbec

Weekendul acesta va fi unul destul de aglomerat, motiv pentru care există șanse mari să fii nevoită să amâni unele activități pe care le-ai programat cu scopul de a te destinde și a te relaxa. Poate vei avea timp pentru asta abia pe final de weekend.

Taur

Ai toate motivele din lume să fii cât se poate de fericită și mulțumită, dar ceva parcă tot nu este așa cum te aștepți. Poate ar fi cazul să porți o discuție cu cineva, cineva despre care știi sigur că te poate ajuta să te scapi de anumite gânduri care te necăjesc.

Gemeni

Ai nevoie de mai multă independență, chiar dacă nu ești pusă în postura de a fi nevoită să dai socoteală cuiva pentru actele pe care le faci. Încearcă să vezi dacă persoanele mai deschise din viața ta nu ar putea să te ajute în acest sens.

Rac

Chiar dacă aveai planificate de mult timp activitățile în ceea ce privește acest weekend, intervin factori externi care îți vor da peste cap programul făcut. Decât să te enervezi, ai face mai bine să te împaci cu ideea, altfel weekendul tău va fi pierdut în totalitate.

Leu

Petreci momente frumoase alături de partenerul tău. Vei avea ocazia să cunoști persoane noi, care lui nu-i sunt necunoscute și se pare că sunt niște oameni pe care vă puteți baza în ceea ce privește planurile voastre de viitor.

Fecioară

Weekendul acesta pare a fi apogeul inspirației și creativității tale. Chiar dacă aveai în plan să te relaxezi și să îți refaci puterile, vei profita de acest moment pentru a pune bazele unui proiect personal la care lucrezi mental de ceva vreme.

Balanță

Realizezi niște calcule și mici analize, și ajungi la concluzia că nu îți permiți, din mai multe motive, să mergi într-o călătorie pe care ți-ai dorit-o de foarte mult timp. Vei fi nevoită să reprogramezi pentru o altă perioadă.

Scorpion

Te gândești doar la zilele aglomerate care urmează în viitorul apropiat, motiv pentru care nu reușești să te bucuri pe deplin de zilele libere de care ai parte. Ar fi bine să alungi toate gândurile negative, altfel vei avea numai de pierdut.

Săgetător

Ai toate datele necesare pentru a putea derula o activitate care este de mare interes pentru tine și la care visezi de o perioadă lungă. Dacă ai emoții în această privință, ar fi bine să te scapi de ele cât mai curând.

Capricorn

Ai ocazia să reiei legătura cu o veche cunoștință cu care ai purtat o discuție nu prea plăcută ultima dată când v-ați întâlnit. Vei avea ocazia să îndrepți întreaga poveste și tot ceea ce a fost rău va aparține de domeniul trecutului.

Vărsător

Ziua de sâmbătă va trece ca în zbor și nu vei reuși să faci mare lucru, motiv pentru care este o zi pierdută în ceea ce te privește. Duminică ar fi bine să încerci să nu repeți povestea…

Pești

Ești într-o fază de descoperire, așa că profiți din plin de acest weekend pentru a-ți clarifica oarecum activitățile pe care vrei să le întreprinzi în perioada ce vine. Ești atentă și calculată, vrei să nu îți scape nimic din vedere.