Horoscop de weekend 4-6 Noiembrie 2016

243

Leii sunt răsplătiți pentru bunul simț de care dau dovadă, Săgetătorii reușesc să ducă la bun final o parte din planurile propuse, iar Vărsătorii vor obține un avantaj financiar.

Horoscop de weekend 4-6 Noiembrie 2016

Berbec

Weekendul acesta va fi unul destul de agitat și vei avea de făcut câteva drumuri pe ici-colo. Trebuie să ajungi în mai multe locuri într-un timp foarte scurt și vei fi contra cronometru.

Taur

Cineva reușește să te scoată din zona ta de calm și pare să facă tot posibilul ca să scoată tot ceea ce ar putea fi mai rău din tine. Încearcă să nu-i cazi în plasă și menține-ți calmul atât cât poți, altfel numai tu vei avea de pierdut.

Gemeni

Dacă vei merge la cumpărături în cursul acestui weekend, ar fi bine să iei cu tine pe cineva care știe să fie cumpătat când vine vorba de cheltuieli. Chiar dacă nu ai în plan cheltuieli foarte mari, legate de o călătorie sau orice altceva, tot nu ar fi o idee rea să pui deoparte câțiva bănuți.

Rac

Nu prea ai timp să te implici în organizarea făcută de cei din jur, așa că te lași pe mâna lor și le încredințezi toată încrederea. Nu te stresa din acest punct de vedere, cu siguranță vor reuși să facă ceva ce să fie pe placul tuturor.

Leu

În cursul acestui weekend îți vei focaliza o mare parte de atenție asupra persoanelor mai în vârstă din familie. Acestea vor fi foarte bucuroase datorită acestui lucru, motiv pentru care îți vor pregăti o surpriză la care nu te-ai fi așteptat vreodată.

Fecioară

Ar fi bine să nu te împotrivești ideilor venite din partea partenerului de viață, pentru că te-ai obosi degeaba. Indiferent despre ce anume este vorba, acesta va reuși să te convingă, însă cu siguranță nu vei regreta.

Balanță

În prima zi din weekend te vei pierde în detalii. Cu toate acestea, vei reuși cumva să te „strecori” printre ele, iar în cursul zilei de duminică vei avea ocazia să petreci câteva momente frumoase alături de cei dragi.

Scorpion

Te afli într-o situație cam ciudată și nu știi cum să ieși din aceasta. Poate ar fi bine să apelezi la sfatul cuiva, cel mai indicat al unui membru din familie care a mai trecut prin astfel de momente și știe ce e mai bine de făcut.

Săgetător

Ai planuri mari pentru acest weekend și vei putea duce la un bun final o mare parte dintre ele, datorită ajutorului venit din partea prietenilor tăi. Aceștia nu te lasă niciodată la greu și reușiți mereu să faceți o treabă bună împreună.

Capricorn

Ar fi bine să încerci să stai puțin mai mult prin casă în cursul acestui final de săptămână. Starea ta de sănătate pare să fie ușor afectată de ceva anume, motiv pentru care ar fi bine să ai mai multă grijă de tine.

Vărsător

Conjunctura astrală te favorizează, mai ales atunci când vine vorba de partea financiară. Vei intra în posesia unei sume de bani destul de frumușică și cu ajutorul ei vei reuși să duci la bun sfârșit un plan pe care-l aveai de mult timp pus la cale…

Pești

Ești relaxată și îți propui ca în acest weekend să nu lași pe nimeni să afecteze starea ta lipsită de tensiune și griji. Se pare că lucrurile vor decurge conform așteptărilor și nimeni nu va reuși să te tulbure.