Horoscop de weekend 7-9 Aprilie 2017

230

Berbecii se scapă de datorii, Scorpionii scapă de o mică problemă iar weekendul Peștilor este unul cât se poate de liniștit.

Horoscop-de-weekend

Berbec

Reușești în cursul acestui weekend să te scapi de o datorie veche pe care o aveai. Respiri ușurată și reușești să te bucuri ulterior din plin de timpul tău liber. Ieși, socializezi și ai ocazia să cunoști persoane noi.

Taur

Dacă primești sfaturi în cursul acestui weekend, ar fi bine să nu le ignori și să încerci să ții cont de ele. Chiar dacă la început nu ți se par utile, dacă le analizezi puțin, vei reuși să găsești răspunsuri la unele întrebări care îți dau mici bătăi de cap din când în când.

Gemeni

Te concentrezi întreg weekendul asupra unor probleme care îți dau bătăi de cap și care par să nu te mai lase în pace. Încearcă să fii mai atentă, altfel, în viitor te vei mai lovi de ele, lucru pe care sigur nu ți-l dorești.

Rac

Dacă ai niște datorii de achitat, fie ele financiare sau de oricare altă natură, ar fi bine ca în cursul acestor zile să te concentrezi serios asupra acestui aspect. Nu mai lăsa lucrurile nerezolvate, deoarece tu ești singura care trebuie să se ocupe de ele și să le gestioneze într-un mod corespunzător și eficient.

Leu

Prima zi din weekend vei fi prinsă în rezolvarea unor aspecte ce țin de viața personală, lucru care te va ține destul de ocupată și vei fi tot pe fugă.  Ziua de duminică o vei petrece alături de familie și vei reuși să te relaxezi cât de cât.

Fecioară

Primești o invitație pe care nu prea ai cum să o refuzi, însă nu pari a fi foarte încântată de ea. Dacă nici situația financiară actuală nu te susține din acest punct de vedere, ar fi mai bine să spui „nu”, chiar dacă nu ești împăcată cu această idee.

Balanță

Concentrează-te mai mult asupra odihnei și nu te suprasolicita din punct de vedere fizic, în special în prima parte a weekendului. Unele lucruri pot fi amânate, așa că nu trebuie să te preocupe acest aspect.

Scorpion

Unele sfaturi primite în trecut par a fi mai mult decât binevenite în cursul acestui weekend. Se pare că, chiar dacă atunci ți se părea fără rost, acum îți sunt foarte utile și te ajută să sari peste o mică piedică.

Săgetător

Dacă ești sigură pe tine, ar fi bine să nu iei în seamă gura lumii. Tot ceea ce contează la final este propria persoană, așa că încearcă să te pui pe primul loc și gândește-te la binele tău, poate ești singura care o face.

Capricorn

Weekendul acesta va veni însoțit de puțină tensiune, lucru care nu te va încânta deloc. Poate fi vorba de o vizită neașteptată, însoțită și de o veste mai proastă, sau de niște discuții care se apropie destul de mult de o ceartă.

Vărsător

Nu te grăbi și nu mai lăsa presiunile să te influențeze în deciziile pe care le ai de luat, în special în prima parte a weekendului. Mai bine să oferi un răspuns puțin întârziat decât să ajungi într-o fază care nu te pune deloc în avantaj.

Pești

Astrele sunt aliatele tale și se pare că weekendul acesa vei avea parte de unele dintre cele mai frumoase momente din ultima perioadă. Dacă cineva vrea să își însenineze weekendul, ar fi bine să stea cât mai mult în apropierea ta.

loading...
Articolul precedentHoroscop 7 Aprilie 2017
Articolul următorCulori de par cu suvite

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!