Horoscop de weekend 19-21 Mai 2017: Balanțele fac puțină ordine în viața lor

156

Gemenii au parte de unele dintre cele mai frumoase momente, Leii iau parte la ceva interesant, iar Balanțele fac puțină ordine în viața lor.

Horoscop-de-weekend-19-21-Mai-201

Berbec

Încerci să găsești răspunsuri la întrebările care îți dau târcoale prin minte de ceva perioadă bună. Atitudinea unor colegi față de tine este pusă sub semnul întrebării și vrei să vezi ce anume se ascunde în spatele acesteia. Deși ar trebui să te relaxezi, nu vei reuși să faci acest lucru.

Taur

Ești oarecum nedumerită și nu știi ce răspuns să dai cuiva în ceea ce privește invitația pe care ți-o face. Nu ai vrea să refuzi, însă nici nu ai dispoziția necesară pentru a lua parte la ceva ce presupune aglomerație și multe persoane străine.

Gemeni

Ai programat de multă vreme toate activitățile acestui weekend și se pare că nu ai muncit degeaba. Totul va merge ca pe roate și vei petrece unele dintre cele mai frumoase momente din ultima perioadă.

Rac

Se anuntă momente care vin însoțite de unele stări de disconfort. Se pare că starea ta de sănătate nu este una foarte bună, lucru care te ține la pat și care necesită o mică vizită la medic. Ar fi bine să iei măsuri, altfel vei începe noua săptămână cu stângul.

Leu

Îți iei inima în dinți și te implici într-o experiență care este nouă pentru tine, dar pe care voiai de mult timp să o trăiești. Vrei să profiți din plin de timpul tău liber, așa că nu stai pe gânduri și treci la acțiune!

Fecioară

Interesul tău sporit față de anumite domenii care îți sunt necunoscute te influențează să te cufuzi în studiu, chiar dacă este weekend. Dacă vrei să crești și să evoluezi, ești dispusă să îți sacrifici chiar și timpul liber.

Balanță

Elimini niște factori negativi din viața ta. Analizezi îndeaproape niște lucruri în cursul zilei de sâmbătă, iar pe final de weekend tragi concluziile cuvenite. Uneori, curele de detoxifiere nu se fac numai în ceea ce privește regimul alimentar, fiind mereu binevenite.

Scorpion

Nu lăsa nervii și tesiunea să vorbească în locul tău. Uneori, un lucru rău este greu de corectat, mai ales dacă dai de înțeles că ar fi vorba de un lucru care te-a măcinat de multă vreme în interior.

Săgetător

Istoria pare să se repete pentru tine în cursul acestui weekend. O veche cunoștință reapare în calea ta, iar de data aceasta pare a fi hotărâtă în a-ți deschide ochii într-o anumită privință. Ai mare grijă la cum reacționezi!

Capricorn

Weekendul tău nu este unul de invidiat, nici pe departe. Ești agitată și vrei să rezolvi mai multe lucruri în același timp. Cu siguranță proverbul „graba strică treaba” nu a ajuns să fie cunoscut fără un motiv întemeiat.

Vărsător

Nu reușești să respecți programul stabilit, lucru care te irită puțin. Poate dacă apelezi la o mână de ajutor, reușești să readuci lucrurile pe calea cea bună…

Pești

Analizezi, calculezi și acționezi. Nu vrei să faci nicio mișcare fără a avea pregătită o strategie bună în spate. Chiar dacă e weekend, nu pari a fi deconectată de muncă și vrei să avansezi, chiar dacă o faci cu pași mărunți.