Ce şanse ai să te îndrăgosteşti în luna Iunie 2017

134

Vrei să  ştii ce şanse ai să te îndrăgosteşti în luna Iunie 2017? Iată predicţiile conforme cu aşezarea planetelor şi parcursul fiecărei zodii în parte:

dragoste Iunie 2017

Berbec

Luna iunie este prielnică pentru a-ţi pune ordine în viaţa emoţională. Ai o predispoziţie spre trecut şi poţi reveni către o veche dragoste. Această revenire înseamnă de fapt predispoziţia ta de a cunoaşte o persoană care să aibă caracteristicile acelei vechi iubiri. Ai grijă deoarece o amintire “reîncarnată” nu înseamnă neapărat că este jumătatea ta!

Taur

Luna iunie nu va aduce realizări pe plan sentimental. Astfel, nu trebuie să iei decizii importante în ceea ce priveşte dragostea acum. Dacă eşti singură, şansele tale să te îndrăgosteşti în această lună sunt reduse, însă nu te panica! Aspectele sentimentale se îmbunătăţesc în lunile care vin.

Gemeni

Sunt şanse mari să te îndrăgosteşti în luna iunie, mai ales spre sfârşitul acesteia. Fii precaută deoarece, chiar dacă se pot lega relaţii frumoase, acestea vor fi supuse unor teste importante în viitorul apropiat. E nevoie să te concentrezi pe calitate, nu pe cantitate!

Rac

Din păcate, nu există mari şanse ca luna aceasta să te îndrăgosteşti sau să ai vreo întâlnire fructuoasă, însă nu te întrista! E doar o perioadă mai complexă pentru tine, în care te concentrezi pe viaţa ta interioară şi îţi pui ordine în gânduri. Când vei finaliza acest proces, te vei deschide şi la oportunităţi în ceea ce priveşte dragostea.

Leu

Luna aceasta străluceşti! Tot ceea ce îţi cumperi te va avantaja, iar toate privirile vor fi aţintite asupra ta. Cu siguranţă, vei avea parte de frumoase oportunităţi în dragoste pe toată perioada lunii iunie.

Fecioară

E o perioadă foarte drăguţă în ceea ce priveşte aspectele romantice. Vor exista multe întâlniri romantice. În principiu, se pot lega relaţii în orice situaţie: din mediul online, din cercurile de prieteni, la muncă etc.

Balanta

Ai avut o perioada destul de lunga in care te-ai izolat dar se pare ca ai avut nevoie doar de o reincarcare a bateriilor. Ai revenit cu forte proaspete si asta se vede datorita tonusului tau de invidiat. Este bine pentru tine sa-ti faci prieteni noi sau pentru a relua legatura cu prietenii vechi de care ti-a fost dor.

Scorpion

Romantismul este în floare în luna iunie, iar tu te focusezi pe acest aspect. Există o predispoziţie spre legături amoroase la birou. Fii pe fază în zilele de 28 şi 30 iunie. Dacă ai o întâlnire în una dintre acest zile, se poate lega o relaţie foarte frumoasă caracterizată de multe zâmbete.

Săgetător

Nu se previzionează întâlniri amoroase în luna iunie, însă e foarte important să păstrezi un caracter sociabil. Permanenta relaţionare cu oamenii şi încrederea în sine îţi vor deschide orizontul. După 11 iunie, deciziile şi alegerile în dragoste se vor îmbunătăţi.

Capricorn

Luna iunie este una benefică în ceea ce priveşte aspectele sentimentale. Vei fi mult mai încrezătoare, mai sociabilă, vei lua parte la mai multe petreceri sau nunţi. Toate acestea îţi vor aduce întâlniri amoroase, deci vei fi activă sexual.

Vărsător

Dragostea înfloreşte, iar cele mai mari şanse să te îndrăgosteşti vor fi în cadrul muncii. Mediul de la muncă este un mediu în care predomină discuţiile şi implicarea. Astfel, s-ar putea să formezi o legătură puternică şi frumoasă cu un “coechipier” de muncă. Dragostea atinge cote mari spre sfârşitul lunii iunie.

Peşti

Şansele să te îndrăgosteşti în această lună sunt reduse deoarece treci printr-o perioadă de curăţare spirituală. E mai important să te concentrezi pe aspectele legate de sănătate şi energii interioare, să-ţi cureţi mintea ca să ai parte de o dragoste adevărată pe viitor.