Ce şanse ai să-ţi găseşti marea iubire în Octombrie 2017

324

Când vine vorba despre iubire, toţi ochii licăresc şi toate inimile încep să bată din ce în ce mai tare. Este un vis frumos acela în care ne găsim partenerul pentru toată viaţa şi simţim că nu mai avem nevoie de nimeni altcineva.

Ce şanse ai să-ţi găseşti marea iubire în  Octombrie 2017

 

Ştim că sunteţi curioşi şi mai mult decât atât, nerăbdători să aflaţi dacă astrele v-au prescris ceva bun, dacă vă veţi găsi marea iubire în octombrie, anul acesta, aşa că  propun să nu vă mai ţinem mult pe jar şi să vedem, în cele ce urmează, care sunt norocoşii.

Berbec
Dacă aveţi deja o relaţie serioasă, de ceva timp, nu se pune problema de întâlnirea unei persoane noi. Dacă sunteţi singur, însă, aveţi toate şansele să vă îndrăgostiţi, dar dacă sunteţi dispus să lăsaţi garda jos.

Taur
Ati avut un an destul de solicitant, aşa că 2017 v-a surprins în cele mai plăcute moduri. La sfârşitul lunii trecute aţi fost tentat cu fel de fel de aventuri şi aţi întâlnit persoane capabile să va ofere exact ce aveţi nevoie. Alegerea este la dumneavoastră.

Gemeni
Începând cu această luna, vă veţi dori să vă aşezaţi la casa dumneavoastră, să vă liniştiţi, iar pentru aceasta aveţi nevoie alături de o persoană de încredere, pe care va puteţi baza în orice fel de circumstanţă. Nu staţi prea mult pe gânduri şi acţionaţi.

Rac
În aria sentimentală nu este nimic sigur. Ori vă poate surprinde ceva în mod plăcut si să rămâneţi mult timp implicat în relaţie, ori va fi o perioada în care simţiţi nevoia să vă regăsiţi cu propria persoană.

Leu
Începeţi să va relaxaţi puţin şi să nu mai trageţi atât de tare cu dinții de o relaţie care nu mai duce nicăieri. Sunt şanse să va găsiţi iubirea/iubirile, însă nu cea pe care o căutaţi pentru toată viaţa.

Fecioara
Sunteţi extrem de pasional, şarmant şi mai mereu veţi fi prins în diferite relaţii de lungă sau de scurtă durată. În octombrie, însă, lucrurile se vor concretiza cu persoana pe care o aveţi alături de mai mult timp.

Balanţă
Veţi întâlni în calea dumneavoastră mai multe persoane care vă vor pune la mare încercare, dacă sunteţi “promis” deja unei alte persoane. Incearcați să vă daţi seama singur până nu e prea târziu, dacă ceea ce aveţi deja va rămâne acolo pentru toată viaţa.

Scorpion
Sunteţi entuziasmat de găsirea unui nou, posibil partener şi începeţi să vă puneţi toate speranţele în şansa cu acesta. N-ar fi rău ca din când în când să reveniţi cu picioarele pe pământ, deoarece nu este alesul/aleasa.

Săgetător
Sunteţi extrem de provocator, romantic, sensual şi sexual. Nu sunteţi făcut pentru o relaţie stabilă, cel puţin nu acum. Încă nu veţi întâlni persoana care să vă pună capac, aşa că veţi mai “cutreiera” puţin.

Capricorn
Aţi avut şi aveţi un an frumos şi trebuie să continue în aceeaşi notă. Va doriţi schimbări, aşa că odată cu acestea, va veni şi un nou partener de viaţă. Pentru asta, încercaţi să-i faceţi loc în viaţa dumneavoastră şi nu vă ascundeţi cu nimic.

Vărsător
Sunt şanse destul de mari să va găsiţi marea iubire în octombrie, dacă sunteţi deschis şi dispus să lăsaţi tot trecutul în urmă. Lăsaţi garda jos şi bucuraţi-vă împreună de tot ce va oferă viaţa.

Peşti
Se pare că în această lună veţi întâlni o iubire mai veche sau veţi începe o relaţie nouă cu o persoană la care nu v-aţi fi aşteptat vreodată. Oricum ar fi, e de bun augur, însă, încercaţi să nu grăbiţi desfăşurarea evenimentelor.