Home / Horoscop YVE / Horoscop dragoste / Top 6 cele mai usuratice femei in functie de zodie

Top 6 cele mai usuratice femei in functie de zodie

Astrele isi pun cuvantul si in acest capitol, al predispozitiei noastre, a femeilor de a fi mai “usuratice” unele fata de altele, deoarece ori apare plictiseala, monotonia in relatia existenta, ori asa suntem croite, asa ne este firea si personalitatea caracteristica.

Top 6 cele mai usuratice femei in functie de zodie

Haideti sa vedem in cele ce urmeaza care sunt femeile cele mai usuratice in functie de zodie si de cine ar trebui sa se fereasca domnii sau chiar noi, daca punem accent pe acest lucru si nu ne dorim un asemenea anturaj.

Gemeni
Fiind sub un semn al dualitatii, nativele acestei zodii nu se lasa mai prejos cand vine vorba de schimbatul partenerilor ca pe sosete. Experimenteaza tot ce sunt de parere ca le va fi necesar in gasirea partenerului perfect si experienta este ceva care se castiga nu in urma unei relatii serioase, ci prin numarul cat mai mare de parteneri. Ele sunt de parere ca sexualitatea este calitatea care trebuie exploatata la maximum, iar prinderea barbatilor in plasa este un lucru caracteristic unei femei adevarate.

Fecioara
Femeile Fecioara sunt imprevizibile si foarte schimbatoare in preferinte. De foarte putine ori va puteti da seama sau intui ce-si doreste cu adevarat o astfel de femeie de la un barbat, deoarece nevoile ei se schimba zi de zi; o puteti vedea azi cu unul, maine cu altul, deoarece nu este hotarata asupra unui singur barbat. Este maestra in arta seductiei, fiind de parere ca ea este cea ce a inventat-o, iar caracteristica principala a sa este jucatul barbatilor pe degete dupa bunul ei plac.

Balanta
Balantele sunt perverse, cel putin cele mai multe native ale acestei zodii asa sunt. Nu se lasa deloc usor impresionate de avansurile barbatilor, femeia Balanta fiind cea ce face alegerile. Da, alegerile si nu alegerea. Este de parere intotdeauna ca varsta nu ii este potrivnica unei relatii stabile si, chiar daca este implicata emotional, nu va rata sansa de a flirta, de a iesi in oras cu alti barbati sau chiar de a ajunge in pat cu ei. Este o fire directa, asa ca nu-i va lua mult pana va va duce in punctul in care-si doreste.

Sagetator
Femeia Sagetator este asemenea femeii Gemeni, sub un semn al dualitatii. Joaca un rol dublu in fata barbatilor, modelandu-se dupa fiecare tip pe care-l intalneste. Unii o pot considera gingasa, iar altii de-a dreptul dominatoare, facandu-i pe toti sa se indragosteasca de ea si sa-i cada in plasa. Nu se multumeste cu ce are si mereu este in cautare de mai mult, chiar daca este implicata intr-o relatie mai stabila sau chiar casnicie. Nu pune accent pe sentimente, iar pornirile erotice sunt cele care trebuie satisfacute.

Capricorn
Nu este tipul de femeie care sa se implice prea mult cu un barbat care nu-i starneste deloc interesul la nivel intelectual. De multe ori ajunge in pat cu o persoana doar pentru simplul fapt ca a primit un impuls de moment, o curiozitate ce trebuia numaidecat satisfacuta. Cu toate ca, este o fire stabila, nu va refuza niciodata un flirt, o invitatie la cafea sau chiar o propunere indecenta, daca barbatul este foarte interesant…

Varsator
Avand in vedere ca este o zodie libera care se plictiseste extraordinar de repede, de multe ori o veti gasi pe femeia Varsator in bratele unui barbat bine, cu multi bani, care are posibilitatea sa o duca in diverse locuri, sa viziteze si sa cunoasca diferite culturi. Este genul materialist, ce are foarte multe fantezii si nu se lasa pana nu si le indeplineste pe toate, chiar daca pentru asta este nevoie de mai multi barbati. Isi va atinge scopul indiferent de mijloace.