Home / Horoscop YVE / Horoscop erotic / Cele mai bune femei la pat în funcție de zodie

Cele mai bune femei la pat în funcție de zodie

Sexualitatea unei persoane nu mai este un subiect tabu, chiar și în relațiile amoroase se pune preț pe felul în care partenerii se înțeleg în pat. Femeile sunt simboluri sexuale și, prin trucuri mici, pot ține un bărbat lângă ele.

Cele mai bune femei la pat în funcție de zodie

O femeie care arată bine fizic nu înseamnă că este și bună la pat. Astăzi, o persoană emană sexualitate prin felul cum vorbește sau privește. Cu timpul, a devenit o artă pe care unii o stăpânesc mai bine, iar altii nu o stapanesc deloc.

Femeia Berbec

Femeia Berbec este foarte seducătoare și selectivă cu partenerii ei. Pentru ea contează să se conecteze mental cu un bărbat. Este agresivă, dar știe să se tempereze. Preferă bărbații macho, dar nu o deranjează nici cei sensibili, atât timp cât ei fac primul pas. În dormitor, femeia Berbec este ca o pisică: zgârie și mușcă. Nu este la fel de experimentată ca femeile din alte zodii, dar se lasă dusă de val.

Femeia Taur

Libidoul femeilor Taur este puternic și nu se amăgesc cu bărbați slabi. Când fac primul pas și sunt acceptate, acestea sunt mirate, iar atunci când sunt refuzate, se îndepărtează cu curaj. Sunt active și orientate spre sport. Dacă întâlnești o femeie Taur timidă, în pat îi vei descoperi latura sălbatică. Este energică și îi place să încerce cât mai multe poziții.

Femeia Gemeni

Zodia Gemeni este una masculină, deci femeile Gemeni sunt mai apropiate de sex. Oriunde merg, ele urmăresc sexul și își seduc partenerii. Nu sunt modeste și le place să vorbească murdar, pentru a ajunge unde trebuie. Femeia Gemeni poate avea doi parteneri în același timp.

Femeia Rac

Femeia Rac iubește să ofere și să primească senzații fizice. O recunoști după energie și o vei găsi mereu în spații deschise. Activitatea ei preferată este să se strecoare cu partenerul într-o grădină și să facă sex. Fiind în natură și făcând ceva natural este o dublă plăcere pentru ea.

Femeia Leu

Femeia Leu este plină de viață și atrage bărbații cu ușurință. Îi plac aventurile și vrea să experimenteze cât de mult poate. Femeia Leu este dornică să își mulțumească partenerul din punct de vedere sexual. Schimbă des pozițiile și îi place să își exerseze creativitatea sexuală. Ea nu va folosi niciodată sexul ca formă de manipulare.

Femeia Fecioară

Cu simțurile tactil și olfactiv foarte bine dezvoltate, femeia Fecioară este cea mai fertilă dintre zodii. Aceste native iubesc dansul seducției și se bucură de fiecare aventură. Punctele excitante sunt spatele, gâtul și tâmplele. Femeilor Fecioară le place să fie trase ușor de păr, iar cu puțină violență verbală fac lucrurile mai picante în dormitor.

Femeia Balanță

În împrejurările intime, femeia Balanță este romantică și caută întotdeauna muzica ambientală, florile și mâncarea potrivite. Se bucură de sex dacă se bucură și partenerul, dar este timidă să vorbească despre asta. Se așteaptă de la bărbați să știe cum să o satisfacă. Dacă totuși nu obține ce vrea, poate da indicații într-un mod nonconformist și drăguț.

Femeia Scorpion

Asociată cu apa, femeia Scorpion emană multă căldură sexuală și caută plăceri necunoscute. Dacă partenerul nu vrea să îi urmeze direcțiile, îl va obliga. Pentru ea, sexul înseamnă putere și îl asociază cu banii, psihologia și cultura. Nu se îndrăgostește, dar își permite să se joace cu bărbații, astfel se descoperă pe sine. Se folosește de relațiile intime nu doar pentru trup, dar și pentru suflet.

Femeia Săgetător

O dată ce ai pus mâna pe o femeie Săgetător, îți vei dori să se întoarcă pentru mai mult. Aceasta concentrează energia sexuală în jurul ei și caută în primul rând să se satisfacă pe sine. Este sensibilă la toate sentimentele implicate în acest proces și, uneori, se excită doar de la o strângere de mâini.

Femeia Capricorn

Femeia Capricorn face dragoste, nu sex. Nu îi plac aventurile și investește mult într-un partener. Pentru femeia Capricorn, preludiul înseamnă cuvinte drăguțe și mâncare bună. Îi place să își răsfețe partenerul nu doar pentru el, ci pentru a se simți ea o ființă sexuală. Femeile Capricorn nu fac sex niciodată în spațiile publice.

Femeia Vărsător

Femeia Vărsător caută bărbați care să se potrivească mental cu ea. Își surprinde partenerul cu poziții care mai de care mai complicate și este deschisă la orice. Îi place să domine și face primul pas atunci când are dispoziția necesară. Romantismul și atmosfera nu sunt importante, însă pune preț pe senzațiile fizice.

Femeia Pești

Femeile Pești sunt atrase de partenerii care nu par a fi interesați de ele și care totuși o curtează. Aceasta nativă este ospitalieră cu partenerul ei și îl răsfață. Nu pune preț pe atmosferă, dar îi plac lenjeriile din materiale luxoase.