Home / Horoscop YVE / Horoscop erotic / Fantezii sexuale ale bărbaților în funcție de zodie

Fantezii sexuale ale bărbaților în funcție de zodie

Cu toate știm că atunci când vine vorba de fantezii, bărbații sunt înscriși primii pe listă. Ca să vă fie mai ușor să vă satisfaceți partenerul din acest punct de vedere, analizați puțin semnul lor zodiacal pentru a avea un „punct în plus”.

Fantezii-sexuale-ale-bărbaților-în-funcție-de-zodie

Iată care sunt fanteziile în dormitor ale bărbaților în funcție de semnul lor zodiacal.

Berbec
Sexul sălbatic și pasional! Cu cât vei fi mai îndrăzneață, cu atât îl vei satisface mai bine. Nu trebuie să excluzi din ecuație sexul oral, acesta este apogeul plăcerii pentru el.

Taur
Sexul în trei cu siguranță va fi o mare surpriză pentru bărbatul Taur. Dacă vei „condimenta” actul sexual cu mici mușcături, ai succesul asigurat!

Gemeni
Preferă să lase imaginația să domine actul sexual. Momentele intime între două femei prezente în dormitorul lui și tehnicile bondage nu-i displac, iar dacă inițiativa o preiei tu, l-ai dat pe spate!

Rac
Cu siguranță nu se ferește în a se documenta din Kamasutra, iar dacă are și un model viu pentru a pune în practică ceea ce citește, este mai mult decât perfect pentru el. Dacă apelați și la costumații mai perverse, scorul satisfacției crește.

Leu
Deși el are firea sălbatică, preferă să vadă un asemenea comportament venit din partea partenerei sale. Încearcă să domini tu „culcușul” Leului și nu-ți fie teamă să-l provoci. Dacă devine ușor „periculos”, să nu-ți fie teamă să apelezi la cătușe!

Fecioară
Persoanele care să se alăture „jocului” sau locurile în natură vor fi mereu visul oricărui nativ al acestei zodii. Dacă dorești să-l surprinzi, renunță la timiditate și apelează la tot felul de jocuri provocatoare.

Balanță
Lasă-l să se joace cu tine, să te tragă de păr și să te lipească de pereții dormitorului! Preferă să fie ușor agresiv, iar dacă-l surprinzi cu un costum de „școlăriță rea”, cu siguranță nu va sta pe gânduri în a te pedepsi punându-te la colț.

Scorpion
Dacă preferă sexul clasic, pe cel anal nu-l taie de pe listă. Micile gâdileli sau mușcături în zone mai sensibile vor fi mereu pe placul nativilor Scorpioni.

Săgetător
Oferă mult, și mai mult și extenuează-l! Săgetătorul preferă partidele intense și care să-i asigure finalizări multiple. Poți apela și la jucării sexuale care să-i accentueze și mai mult plăcerea, însă și pe a ta.

Capricorn
Capricornii sunt cei care râvnesc cel mai mult după fantezii în materie de sex. Masa din bucătărie cu siguranță nu va fi folosită doar pentru a a lua micul dejun sau prânzul, nativii acestei zodii vor „gusta” mult mai multe „bunătăți” de pe aceasta.

Vărsător
Limbajul „murdar”, o parteneră sexuală în plus și jucăriile sexuale, cu siguranță se regăsesc în fanteziile Vărsătorilor. Încearcă să le îmbini pe toate, iar acesta se va declara mai mult decât mulțumit…

Pești
Locurile interzise, partidele de sex rapide și de o intensitate maximă sunt în topul listei de fantezii ale nativilor acestei zodii. Dacă ai obiceiul de a te satisface singură, bărbatul Pești cu siguranță va face parte din audiență!