Home / Horoscop YVE / Horoscop erotic / Horoscop erotic Capricorn

Horoscop erotic Capricorn

Horoscop erotic Capricorn – o lume sigură. Viața erotică a unui Capricorn traduce experiența și plăcerea sigură.

Horoscop erotic Capricorn

Horoscopul erotic al unui Capricorn aduce la lumină caracteristici ale unor experți. Se dovedesc a fi persoane pregătite să ofere totul. Pentru partener, un Capricorn dă totul. De cele mai multe ori, pune plăcerea celuilalt pe primul loc.

General:
1.    Sexul alături de un nativ din zodia Capricorn este definiția perfectă a simplității și a complexității, în egală măsură. Din punctul de vedere al unui Capricorn, o experiență sexuală este cu atât mai reușită cu cât nu abundă în elemente sofisticate.
2.    Are o atracție deosebită față de persoanele mai în vârstă. Găsesc o experiență mai mare decât a lor și consideră că mereu există ceva de învățat și în acest sector.
3.    Preferă parteneri cu o personalitate puternică care se impun în pat. Vor să se simtă dominați într-un mod aparte.
4.    Acești nativi au nevoie să le confirmi mereu faptul că sunt buni la pat. În cazul în care nu vorbești despre asta, ei consideră că nu au fost îndeajuns de buni.
5.    Capricornul este un semn de pamant și varietatea este mai puțin importantă pentru ei. Nativii aceștia doresc să se exprime liber și schimbarea reprezintă pentru ei o modalitate prin care se pot inhiba destul de ușor.
6.    Cu toate acestea, sexualitatea lor este profundă și puternică.
7.    Pentru ei, dormitorul, sexul reprezintă un sector intim și sunt destul de secretoși când vine vorba de acest aspect.  Capricornul nu va intra în detalii murdare.

Femeia Capricorn în pat:

Aceasta se va contrazice mereu. Va oscila mereu între dorințele și fanteziile sale și puterea ei de a le aduce la realitate în relația cu partenerul. Este o femeie atrăgătoare și caută stabilitate. În general, Capricornul este familistul convins și acest aspect se aplică și în cazul femeii Capricorn. Ea nu este tipul amantei și este capabilă să ofere plăcere de nebănuit unui partener unic.

Bărbatul Capricorn în pat:

Întruchiparea fidelității, Capricornul nu va trăda niciodată patul conjugal. El nu dezvăluie secrete din dormitor, însă când vine vorba de experiența sexuală alături de acesta, bărbatul Capricorn se dovedește capabil să ofere totul pentru partener. Romantic sau pasional, Capricornul se va lăsa pe el deoparte și până nu va satisface persoana de alături el nu se va opri.

Capricornul va întâlni plăcerea adevărată alături de un Taur, un Scorpion ori un Pește. Este de preferat să nu se arunce într-o experiență sexuală alături de un Vărsător sau un Leu.