Horoscop August 2017 pentru toate zodiile

262

Horoscopul lunii August 2017 pentru toate zodiile. Citeste horoscopul lunii august si afla cum vor influenta astrele banii, sanatatea si dragostea.

August 2017

 

Dacă vrei să profiţi cu adevărat de ultima lună de vară, trebuie să o iei de la început. Dacă ai datorii de orice fel acum e momentul să le achiţi. De asemenea, e cazul să îţi exprimi sentimentele, să nu le mai ţii doar pentru tine. În luna august eşti îndemnată să fii mai deschisă pentru propriul tău bine.

Berbec

Ultimele luni au fost de bun augur. Ai progresat mult, dar nu e cazul să te relaxezi. Mai ai mult de lucru pentru a descoperi varianta ta cea mai bună. În luna august ai şansa să ajungi la acel nivel. Totul depinde de cât de multe resurse investeşti în tine.

Cum stai cu dragostea?

Dacă te simţi copleşită de atât de multă atenţie din partea iubitului, trebuie să porţi o discuţie cu el. Echilibrul este foarte important în relaţia ta. Nimic nu trebuie făcut în exces.

Dacă eşti singură, dar ai mulţi pretendenţi, e cazul să alegi doar unul. Altfel, rişti să pierzi atenţia tuturor şi nu îţi doreşti acest lucru.

Cum stai cu banii?

Luna august e oscilantă în ceea ce priveşte partea financiară. Nu e un moment bun pentru investiţii. În schimb, dacă vrei să achiziţionezi ceva neapărat, fă tot ce trebuie ca să obţii obiectul respectiv. Te va ajuta mult la creşterea stimei de sine.

Taur

Luna august ar putea însemna un mare declic pentru tine. Fie se va întâmpla ceva deosebit, fie vei lua o decizie neaşteptată, importantă. Orice ar fi, trebuie să gândeşti lucrurile la rece.

Cum stai cu dragostea?

Nu e momentul să începi o relaţie, dar cu siguranţă e timpul să închei una care nu te face fericită. E timpul să iei taurul de coarne. Fă-te auzită şi ia iniţiativa, doar aşa îţi vei putea asigura un viitor plin de dragoste… adevărată.

Cum stai cu banii?

Ar putea apărea o nouă ofertă de muncă în luna august. Chiar dacă ţi-ar putea aduce mai mult profit decât postul actual, gândeşte-te bine înainte să accepţi. Oricum, stai destul de bine cu economiile. Îţi permiţi chiar o şedinţă de cumpărături.

Gemeni

Din punct de vedere fizic, treci printr-o perioadă favorabilă. Moralul tău stă mai prost. Priveşte-te mai des şi mai cu atenţie în oglindă. Contează să realizezi cât de importantă eşti şi să te pui pe primul loc mereu.

Cum stai cu dragostea?

Ai parte de o lună august liniştită. Nu se anunţă schimbări majore în viaţa ta sentimentală. Poate e momentul să spui iubitului dacă te simţi neglijată. Cu siguranţă va înţelege mesajul şi te va face fericită.

Cum stai cu banii?

Bugetul tău este limitat în această perioadă. Fie că ai investit banii într-o afacere care îţi va aduce profit pe termen lung, fie că ai dat cuiva bani împrumut, nu stai foarte bine. Încearcă să calculezi cheltuielile viitoare încă de la începutul lunii. Aşa, poţi evita să rămâi fără niciun ban în portofel.

Rac

Ultimele luni au fost destul de agitate pentru tine. Nu eşti genul care trece prin viaţă cu o aşa viteză. De aceea, te simţi puţin obosită. Încearcă să îţi regăseşti calmul care te caracterizează. Excesele nu ţi se potrivesc şi nu îţi vor face bine.

Cum stai cu dragostea?

Dacă nici vara aceasta nu ţi-ai găsit perechea, nu îţi face griji. Luna august te va calma şi viitorul e promiţător. Dacă ai o relaţie stabilă, acum e momentul să iei o decizie importantă, mai ales dacă te frământă ceva de mai mult timp.

Cum stai cu banii?

Luxul în care te-ai lăfăit vara acesta începe să îşi arate şi partea rea. Economiile tale s-au subţiat considerabil. Totuşi, nu te stresa prea mult din cauza asta. Oricum, preferi să îţi petreci mai mult timp în casă luna aceasta.

Leu

Suişurile şi coborâşurile din ultima perioadă îşi arată efectele în luna august. Eşti puţin agitată şi irascibilă din această cauză. Caută-ţi liniştea interioară şi nu lăsa emoţiile să te controleze.

Cum stai cu dragostea?

Pe plan amoros, totul depinde de tine, de cât de mult timp eşti dispusă să oferi perechii tale sau viitorului iubit. Dacă nu te simţi în stare să faci pe cineva fericit în acest moment, spune acest lucru. Te va ajuta mult.

Cum stai cu banii?

Dacă moralul e la pământ, contul tău e în creştere. Încearcă să profiţi de acest lucru. Cumpără-ţi lucruri care să te facă să te simţi mai bine, poate o pereche nouă de pantofi sau chiar o maşină.

Fecioară

Dacă ai avut parte de o decepţie de orice fel în lunile anterioare, e timpul să treci peste. Nu e cazul să dramatizezi prea mult. Nu îţi face bine din niciun punct de vedere.

Cum stai cu dragostea?

Dacă s-a întâmplat ceva neaşteptat în viaţa ta amoroasă, nu te grăbi să tragi concluzii. Lasă timpul să decidă ce e mai bine pentru tine, orice eveniment ar fi avut loc. Păstrează-ţi calmul şi dacă ai un partener, fă-l să înţeleagă că ai nevoie de spaţiu.

Cum stai cu banii?

Nu ai motive de îngrijorare. Luna august îţi aduce o promovare sau un loc de muncă mult mai bine plătit. Profită de orice ofertă de acest gen, în caz că apare.

Balanţă

Luna august îţi aduce un câştig. Nu e neapărat vorba de ceva material, poate fi chiar şi un prieten nou. Astrele îţi recomandă să joci la loterie, ai parte de ceva noroc luna aceasta.

Cum stai cu dragostea?

Nu eşti o visătoare de felul tău, dar parcă e cazul să te mai relaxezi şi tu. Nu mai fi atât de rece în relaţia cu iubitul sau cu viitorul tău iubit. Lasă-te descoperită şi răsfăţată. Te vei simţi foarte bine.

Cum stai cu banii?

Momentan lucrurile sunt instabile în ceea ce priveşte banii, dar surpriza e chiar după colţ. Poţi să faci deja rezervări pentru o cină romantică sau bilete de avion pentru o scurtă vacanţă la mijlocul lunii.

Scorpion

Standardele tale sunt prea ridicate în această lună. Încearcă să vezi viaţa într-un mod realist. Nu are rost să îţi faci speranţe false.

Cum stai cu dragostea?

Dacă ai luat o decizie de moment în ceea ce priveşte relaţia ta, s-ar putea ca în luna august să o regreţi. Orice ar fi, nu ţine totul în tine. Vorbeşte cu partenerul tău şi căutaţi o soluţie, dacă aceasta încă mai există.

Cum stai cu banii?

Luna august ar putea implica nişte cheltuieli neaşteptate. Încearcă să nu cheltuieşti bani pe lucruri inutile, căci spre sfârşitul lunii vei avea nevoie de cât mai mulţi. Nu oferi împrumuturi.

Săgetător

Ai intrat într-o zonă bună pentru tine. Eşti stabilă şi sigură pe prorpia persoană. Acest lucruri sunt, cu siguranţă, de bun augur.

Cum stai cu dragostea?

SIngurătatea parcă ţi se potriveşte mai bine în această perioadă. Ai nevoie de toată libertatea posibilă. Totuşi, dacă eşti deja într-o relaţie, nu da cu piciorul doar pentru că te simţi sufocată. Poartă o discuţie serioasă cu partenerul tău înainte de orice decizie.

Cum stai cu banii?

Te simţi liniştită din punct de vedere financiar. Nu ai multe cheltuieli, iar venitul tău este constant.

Capricorn

Luna august este o perioadă de revenire pentru tine. Te pui pe picioare din anumite puncte de vedere.

Cum stai cu dragostea?

Ai grijă de sentimentele tale. Nu le investi în persoane care nu sunt demne de iubirea ta. Încearcă să faci o selecţie drastică. Pentru a ajunge la prinţ nu e nevoie să cunoşti fiecare broască din drumul tău.

Cum stai cu banii?

Ai spirit de femeie de afaceri. E momentul să te gândeşti la un proiect care îţi va aduce cu siguranţă profit. Nu fi nesigură, lucrurile se vor aranja de la sine, atât timp cât tu gestionezi situaţia şi nu apelezi la intermediari.

Vărsător

E momentul să revii cu picioare pe pământ. După o perioadă excelentă, urmează şi clipe mai puţin plăcute. Nu-ţi face griji, însă. Cu calm, toate lucrurile pot fi păstrate sub control.

Cum stai cu dragostea?

Dacă în ultimul timp ai fost răsfăţată, acum lucrurile revin la normal. Nu e o tragedie, e doar rândul tău să îţi arăţi afecţiunea.

Dacă eşti singură, cu atât mai bine. Ai mai mult timp pentru tine.

Cum stai cu banii?

Nu te gândeşti la bani prea mult, ceea ce nu e tocmai bine în luna august. Ar putea apărea fel de fel de cheltuieli, iar tu trebuie să îţi asiguri fondul de economii pentru a putea să le faci faţă.

Peşti

Vara se termină, la fel şi buna ta dispoziţie. Nu lăsa lucrurile din jur să te afecteze prea tare. Emoţiile pot fi controlate.

Cum stai cu dragostea?

Eşti predispusă la dramă. Orice lucru mărunt ţi se pare o tragedie, iar asta îţi va afecta relaţia cu siguranţă. Ai grijă cu accesele de furie, nu e cazul să pierzi persoana iubită din cauza unor mofturi.

Cum stai cu banii?

Pe plan financiar stai ceva mai bine. Situaţia nu e strălucită, dar contul tău e în creştere. Ai posibilitatea să cumperi ceva pentru locuinţa ta, ceva ce ţi-ai dorit de destul de mult timp.