Horoscop Februarie 2018 pentru toate zodiile

668

Horoscopul pentru luna Februarie 2018 aduce viscol şi furtună. Nu e de rău augur neapărat, așa că nu te agita înainte de vreme. După furtună vine soarele, important este să faci lucrurile pas cu pas în drumul tău către răsărit.

Horoscop Februarie

 

Berbec

Luna februarie ar putea deveni o lună foarte interesantă pentru tine. Totul este să nu te laşi afectată de schimbările vremii, ci să iei lucrurile aşa cum sunt.

Cum stai cu dragostea?

Dacă eşti de mai mult timp singură, e cazul să iei măsuri. Se apropie Ziua Îndrăgostiților şi nu vrei să ţi-o petreci singură. Dacă ai un pretendent de ceva vreme, acordă-i mai multă atenţie. Ar putea fi mai interesant decât pare.

Cum stai cu banii?

Nu arunca banii pe fereastră. Sfântul Valentin şi, implicit, zilele libere sunt chiar după colţ. Economiseşte atât cât poţi, banii în plus îţi vor prinde bine în curând.

Taur

Orice ai face, în luna februarie singurătatea pare că te urmărește. Nu face o tragedie din asta şi profită de timpul pe care îl ai doar pentru tine.

Cum stai cu dragostea?

Nu e momentul să cauţi o relaţie. Nu eşti într-o perioadă bună pentru tine şi cel mai bine ar fi să nu încarci negativ şi alte persoane. Ideal ar fi să faci lucruri de una singură şi să oferi compania ta cuiva doar în momentul în care simţi că eşti o prezenţă agreabilă.

Cum stai cu banii?

Pe plan financiar lucrurile stau mult mai bine. Timpul pe care îl petreci singură ai putea să îl investeşti în… investiţii. E momentul să te gândeşti la o metodă de a face bani sau la un alt loc de muncă, mai profitabil.

Gemeni

Luna februarie e oricum, dar nu monotonă. Cât de bine îţi fac suişurile şi coborâșurile o să afli în următoarele săptămâni. Ideal ar fi să nu te pierzi cu firea şi să încerci să deții controlul.

Cum stai cu dragostea?

Ai nevoie de mai multă atenţie de obicei, important e să aibă cine să ţi-o ofere. Adică, eşti în căutarea unui partener de viaţă stabil. Dacă persoana de lângă tine nu dă semne că vrea acelaşi lucru, poate ar fi bine să schimbi ceva.

Cum stai cu banii?

Banii vin şi pleacă în luna februarie. Nu lăsa partea financiară să te afecteze prea tare, în curând apele o să se liniştească şi o să ai ocazia să mai pui şi tu ceva la puşculiţă.

Rac

Nu eşti în cea mai bună formă a ta. Ai nevoie de tot ajutorul pe care îl poţi obţine. Pentru asta, apelează la persoanele dragi.

Cum stai cu dragostea?

Lucrurile se schimbă în această perioadă în viaţa ta sentimentală. Orice s-ar întâmpla, misiunea ta e aceea de a te pune mereu pe primul loc. Nu e momentul să laşi de la tine. S-ar putea să ai de suferit dacă faci acest lucru.

Cum stai cu banii?

Financiar, lucrurile stau ceva mai bine. În luna februarie venitul tău e mai mare decât de obicei. Poate primeşti un cadou în bani sau o promovare. Cu siguranţă îţi prinde bine, orice ar fi.

Leu

Luna februarie vine odată cu liniştea pe care o cauţi de foarte mult timp. E o perioadă de relaxare şi trebuie să profiţi de ea aşa cum se cuvine.

Cum stai cu dragostea?

Nu apar schimbări majore în viaţa ta amoroasă, asta doar dacă nu vrei să iei tu măsuri. Dacă simţi că ţi-e bine aşa, nu lua decizii inutile.

Singurătatea nu îţi e recomandată săptămânile acestea. Ai nevoie de compania unui bărbat care să te facă să te simţi în singuranţă.

Cum stai cu banii?

Nu e cazul să faci planuri de vacanţă, căci nu ai posibilitatea financiară. Însă, îţi permiţi o mică sesiune de cumpărături, atât timp cât calculezi dinainte cât de mult poţi cheltui.

Fecioară

Luna februarie te găseşte mai relxată decât îţi stă în fire. Ai grijă ca această relaxare să nu devină o normalitate. Fii mai atentă la ce se întâmplă în jurul tău.

Cum stai cu dragostea?

Simţi că nu primeşti atenţia cuvenită, dar nici nu iei măsuri în acest sens. Dacă vrei o schimbare, tu trebuie să ai iniţiativa. Discută cu partenerul de viaţă sau cu viitorul iubit şi fă-l să înţeleagă ce îţi doreşti. El nu citeşte gânduri.

Cum stai cu banii?

E momentul să fii mai puţin generoasă decât de obicei şi să faci ceva pentru tine. Poate ar fi cazul să vizitezi un salon de înfrumuseţare sau magazinul de haine preferat. Bugetul lunii februarie e mai ridicat decât de obicei, iar tu ai şansa să profiţi de acest lucru.

Balanţă

Scopul tău în luna februarie este acela de a regăsi echilibrul. Ultima perioadă a fost una destul de agitată, iar acum e cazul ca lucrurile să revină la normal.

Cum stai cu dragostea?

Dacă până acum ai suspinat după o dragoste din trecut, s-ar putea ca în luna februarie acest lucru să se rezolve. Poate apare cineva în viaţa ta sau poate pur şi simplu te-ai hotărât să treci peste. E cea mai bună decizie.

Cum stai cu banii?

Nu e o perioadă bună pentru investiţii, dar asta nu e o problemă. Stai bine la capitolul economii şi acest lucru o să te ajute foarte mult în săptămânile următoare.

Scorpion

Viaţa ta nu e tocmai roz în luna februarie. Ar putea fi de vină starea de sănătate, aşa că fă-ţi timp pentru un control amănunţit.

Cum stai cu dragostea?

Iubirea nu te preocupă foarte mult în luna februarie. Ai grijă ca acest lucru să nu afecteze relaţia în care eşti implicată. Ai putea avea regrete mai târziu.

Cum stai cu banii?

Pe plan financiar lucrurile par să se înrăutăţească. Fie ai cheltuit prea mult în ultimul timp, fie ai nişte datorii care trebuie achitate cât mai repede. Toate acestea se pot rezolva dacă eşti dispusă să petreci mai multe ore la muncă.

Săgetător

Iarna e şi în sufletul tău. Luna februarie te prinde într-o stare incurabilă de melancolie. Încearcă să nu laşi asta să se vadă.

Cum stai cu dragostea?

Nu te simţi iubită şi faci din asta o adevărată dramă. Iubitul sau pretendenţii tăi s-ar putea speria de tine şi cu siguranţă vor încerca să fugă. Nu îţi face griji, e un test destul de bun. Aşa o să vezi cine îţi rămâne alături într-o perioadă grea.

Cum stai cu banii?

Banii nu sunt o problemă pentru tine în luna februarie, dar ar fi bine să îi pui deoparte. Se anunţă cheltuieli neprevăzute.

Capricorn

Starea ta de spirit e destul de confuză în luna februarie, atât pentru tine, cât şi pentru cei din jur. Oscilezi între fericire şi disperare. Norocul tău e că ştii să îţi ascunzi foarte bine emoţiile.

Cum stai cu dragostea?

Eşti pregătită să te implici, dar acest lucru nu e de ajuns. Aminteşte-ţi că într-o relaţie e nevoie de doi. Dacă simţi că doar tu îţi doreşti anumite lucruri, nu mai insista. O să găseşti pe altcineva.

Cum stai cu banii?

Ai primit o mărire de salariu sau, oricum, nişte bani în plus la bugetul lunii februarie. Dacă simţi nevoia unei şedinţe intense de cumpărături, du-te cu încredere!

Vărsător

Ai parte de ceva acţiune în luna februarie. Orice ar fi, nu te lăsa dusă de val şi fii în continuare responsabilă!

Cum stai cu dragostea?

Ai ocazia să schimbi ceva în viaţa ta sentimentală. Încearcă să profiţi de curajul pe care simţi că îl ai luna aceasta şi contribuie la propria ta fericire. Ar putea fi chiar după colţ.

Cum stai cu banii?

Pe plan financiar lucrurile nu suferă schimbări majore. Venitul tău este destul de constant în ultima vreme. Încearcă să mai şi economiseşti ceva, urmează Sfantul Valentin.

Peşti

Eşti mai visătoare decât de obicei, iar acest lucru te-ar putea afecta mai ales pe plan profesional. Încearcă să îţi dozezi eforturile, astfel încât să te poţi ocupa de toate respnsabilităţile.

Cum stai cu dragostea?

Eşti melancolică şi pierdută în spaţiu. Poate că nu simţi nevoia unui bărbat în viaţa ta chiar în acest moment, dar gândeşte-te şi la viitor, nu doar la prezent. Încearcă să dai mai multă atenţie vieţii tale sentimentale…

Cum stai cu banii?

Dacă ai pierdut bani în ultima perioadă, acum ai ocazia să îi recuperezi, însă nu fără puţin mai mult efort. Nu uita că orice promovare aduce cu sine şi ore mai multe de muncă, nu doar bani în plus la buget.