Horoscopul sănătății pentru luna aprilie

29

Peștii sunt foarte atenți atunci când vine vorba de sănătate, Berbecii vor fi feriți de orice răceală, iar Taurii sunt predispuși la gripe severe. În această lună, trebuie să avem mare grijă la sănătatea noastră.

Horoscopul-sănătății-pentru-luna-Aprilie

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

În decursul acestei luni, starea ta de sănătate va fi perfectă. Nu vei avea parte de nicio neplăcere și nici măcar o mică răceală nu se va apropia de tine. Se vede că ești preocupată de sănătatea ta și investești în vitamine și în ceaiuri. Te vei simți bine pe tot parcursul lunii. Te vei putea bucura de vremea frumoasă de afară.

TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Ar trebui să ai mare grijă la cum te îmbraci, în această perioadă în care vremea este extrem de înșelătoare. Este normal să îți dorești să renunți cât mai repede la hainele groase și să te bucuri de garderoba de primăvară însă pentru ca sănătatea ta să nu fie pusă în pericol, ar fi mai bine să ai dreptate și să mai aștepți puțin. Nu mai durează mult și vremea va deveni cu adevărat frumoasă.

GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Pentru a nu avea parte de neplăceri în această perioadă, ar fi indicat să consumi cât mai multe ceaiuri și să nu abuzezi de îmbrăcămintea exagerat de subțire. Deși sistemul tău imunitar este unul puternic, ar fi mai bine să ai mare grijă.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Tu nu știi cum e să răcești primăvara pentru că nu ai avut, niciodată, parte de așa ceva. Nu ești deloc sensibilă, iar organismul tău știe că doar iarna răcește, Din acest motiv, nu îți faci griji și de aceea treci imediat la hainele subțiri. Totuși, și ție ți-ar prinde bine niște ceaiuri în serile mai friguroase.

LEU (23 iulie – 23 august)

Ție nu îți place să iei niciodată umbrela la tine și, de aceea, probabilitatea să te prindă ploaia și să răcești, într-un timp foarte scurt, este extrem de mare. Încearcă să fii puțin mai rațională și să te gândești mai mult la sănătatea ta. Să ai pregătite deja medicamentele, să ai cu ce să tratezi răceala garantată.

FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Tu nu te temi de răceală. Știi că nu ai cum să te ferești niciodată de acest lucru și de aceea, ai mereu în casă provizii de medicamente. Totuși, ești o persoană norocoasă. Pe tine o răceală nu te ține mai mult de două zile și nici gravitatea nu este una extremă. Pentru tine e normal să răcești, fie că e iarnă sau vară.

BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Tu nu răcești niciodată, mai ales acum că vremea de afară nu este una rece. Tu îți permiți și iarna să te îmbraci oricum îți dorești și tot nu răcești. Organismul tău nu te pedepsește și, de aceea, profiți din plin. Nu ești familiarizată cu pastilele și nici cu zilele oribile în care nu te poți ridica din pat.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

În această lună ar trebui să ai mare grijă să nu răcești. Dacă organismul tău cedează, răceala se va instala pentru o lungă perioadă și îți va da adevărate bătăi de cap. Ai grijă de tine și acest lucru oribil va putea fi evitat foarte ușor.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Tu de o lună te lupți cu răceala, iar toate eforturile tale de a scăpa de cumplita boală sunt în zadar. Totuși, acestea nu ar fi cea mai mare problemă. Vei descoperi o problemă de sănătate care va reuși să te demoralizeze. Încearcă să fii tare, pentru că va trece într-un timp relativ scurt. Nu e ceva foarte grav, însă te va speria pe moment. Discută cu cei din jur acest aspect și nu te izola.

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Ești sănătoasă tun și ai impresia că pe tine nu te poate doborî nimeni și nimic. Totuși, în a doua jumătate a lunii vei fi lovită de o gripă, chiar dacă vei încerca din răsputeri să te aperi de acest lucru. Din păcate, este inevitabil.

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Vărsătorii nu sunt foarte atenți atunci când este vorba despre sănătatea lor, dar aceasta nu este deloc afectată, în ciuda ignoranței lor. Luna aceasta veți fi feriți de orice problemă de sănătate, dar asta nu ar trebui să vă încurajeze să continuați cu aceeași ignoranță…

PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Nici Peștii nu vor avea probleme de sănătate în această perioadă însă la ei acest lucru se datorează faptului că au permanent grijă de ei înșiși. Ceaiurile zilnice îi ajută să stea departe de orice urmă de răceală sau alte probleme de sănătate.