Horoscop saptamanal 11-17 Decembrie 2017

574

Horoscop saptamanal 11-17 Decembrie 2017: Vărsătorii primesc o sumă de bani, stresul pune stăpânire pe Gemeni, iar Fecioarele își fac ordine în viața sentimentală.

Horoscop saptamanal 11-17 Decembrie 2017

Horoscop saptamanal 11-17 Decembrie 2017 pentru toate zodiile

Berbec

Din punct de vedere profesional, în această săptămână vei reuși să-ți îndeplinești unele obiective. Succesul te va urma la fiecare pas, dar când vine vorba de partenerul de viață, este posibil să întâmpini unele probleme.

Taur

În această săptămână, voia bună este alături de tine. Atât la serviciu, cât și acasă lucrurile decurg în mod firesc. În weekend este posibil să raspunzi unei invitații primite din partea prietenilor.

Gemeni

Stresul pune stăpânire pe tine. Chiar dacă nu muncești așa mult, te simți epuizat. Ai nevoie de câteva momente de liniște, tocmai de aceea, la sfârșitul săptămânii îți vei petrece timpul cu cei dragi.

Rac

Se pare că ai parte de mult timp liber în această săptămână. Trebuie să ai grijă cum îți gestionezi acest timp, deoarece te vei trezi cu gândul că nu ai făcut nimic productiv.

Leu

Ești genul de persoană ce spune exact ceea ce gândește. Acest fapt nu este tocmai potrivit atunci când vine vorba de familie. Peste unele răutăți se poate trece cu vederea, însă toată lumea se satură la un moment dat.

Fecioară

Te simți tot mai neglijată de partenerul de viață. Poate a venit timpul ca sentimentele tale să fie destăinuite, după cât timp le-ai păstrat doar pentru tine.
La serviciu lucrurile merg din ce în ce mai bine.

Balanță

În cursul acestei săptămâni ești tot mai nemulțumită. Fie că e vorba de serviciu, fie că e vorba de familie, te comporți neadecvat, iar acest lucru se observă. Ai grijă în privința comportamentului tău, înainte de a stârni un scandal.

Scorpion

Primești o veste bună ce te ajută pe plan profesional. Bugetul tău este stabil, așa că nimic nu te poate împiedica să-ți dezvolți mica afacere. Nu ezita însă să mergi la un control pe care îl plănuiești de mult. Din punct de vedere medical, lucrurile pot lua o întorsătură neplăcută.

Săgetător

În cursul acestei săptămâni tinzi să fii puțin instabil pe plan sentimental. Trebuie să-ți rezolvi problemele cu persoana iubită și să te hotărăști în privința acesteia. Nu mai amâna!

Capricorn

În această săptămână ai parte de multă agitație. Se anunță un eveniment la care tu trebuie să participi nu doar ca invitat, ci și ca ajutor. După munca pe care o vei depune, spre sfârșitul săptămânii vei reuși să te relaxezi așa cum se cuvine.

Vărsător

Ești o persoană ambițioasă, iar când ai ceva în minte, nu renunți până nu obții. În cursul acestei săptămâni vei reuși să obții jobul despre care vorbești întruna. Astrele sunt de partea ta și din punct de vedere financiar, vei primi o sumă de bani din partea unei rude…

Pești

Nimic nu te face mai fericit decât familia. Plănuiești de multă vreme o ieșire în familie, pentru a te bucura de clipe minunate petrecute împreună. În această săptămână vei reuși să faci ceea ce ți-ai propus.