Horoscop saptamanal 12-18 Februarie 2018

904

Horoscop saptamanal 12-18 Februarie 2018: Nativii Berbec au parte de o săptămână plina de oferte, iar Săgetătorii vor profita de timpul liber pentru a face vizite.

Horoscop saptamanal 12-18 Februarie

Berbec (21 martie-20 aprilie)

-vei fi căutat întreaga săptămână pentru a ți se face oferte, vei fi invitat la diverse interviuri, ceea ce te bucură, căci simți nevoia unui loc de muncă stabil. Nativul Berbec are ocazia de a se face remarcat în fața unui apropiat prin cunoștințele sale.

 Taur (21 aprilie-21 mai)

-ești tot mai aproape de a-ți atinge scopul. Chiar dacă oboseala și stresul te vor face să fii mai vulnerabil, nu vei înceta să muncești tot mai mult pentru a face economii, poate pentru o mașină sau o locuință nouă.

 Gemeni (21 mai-21 iunie)
-rămâi uimit văzând la câte lucruri te poți pricepe, iar prin prisma acestui lucru vei fi remarcat de cine trebuie. Ți se vor face destul de multe oferte de angajare, iar domeniul poate varia, căci priceperea ta va fi apreciată.

Rac (22 iunie-22 iulie)
-nativul Rac începe săptămâna prin forțe proaspete de muncă, însă nu evită să recunoască dorința unei vacanțe în natură, departe de agitația orașului. O discuție cu un membru al familiei îl ajută pe acest nativ să fie mai optimist.

Leu (23 iulie-22 august)

-nativul Leu participă la activitățile din cadrul familiei, însă doar pentru a nu crea conflicte. Vei fi apreciat de cei din jur, dar nu te vei simți confortabil, căci simți că nu ești destul de recunoscător pentru efortul celor din familie.

 Fecioară (23 august-22 septembrie)

-săptămâna nativului Leu se descrie ca fiind una benefică din punct de vedere material. Vei primi un cadou scump din partea unei rude care, vizibil, te preferă. De asemenea, se anunță multe drumuri, vei avea nevoie de un act, document ce a suferit amânare până acum.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

-nativul din zodia Balanță va primi motivația necesară pe parcursul acestei săptămâni, pentru a începe să facă mișcare, dar şi să mănânce mai sănătos. Spre sfârșitul săptămânii o vizită este bine-venită pentru nativ.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

-în această săptămână nativul Scorpion devine mult mai sociabil, cu scopul de a se face plăcut de către toți cei din jur. O întâlnire de afaceri poate fi un eșec dacă nativul va continua să întârzie.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

-te vei întâlni cu un refuz din partea unui membru din familie, căci nu tuturor le plac filmele sau concertele, ori te vei lovi de scuza cu lipsa timpului liber. Finalul săptămânii îți aduce vizite, drumuri sau ieșiri în oraș alături de grupul tău de prieteni.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

-vei fi căutat de o veche cunoștință, te va surprinde interesul acesteia față de tine, după mult timp. Lași deoparte munca în această săptămână și te vei axa pe pasiunile tale.

Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

-nativul Vărsător încearcă tot mai mult să fie pe placul tuturor. Poate exagera dacă nu este mustrat de cineva. Poți fi răsplătit pentru efortul tău depus în cadrul locului de muncă, fii pe fază!

Pești (20 februarie-20 martie)

-începutul săptămânii nu te va entuziasma însă pe parcurs vei observa progres atât în planul profesional, cât și legat de starea ta de sănătate…