Horoscop saptamanal 13-19 Noiembrie 2017: Scorpionii sunt norocoșii săptămânii

526

Horoscop saptamanal 13-19 Noiembrie 2017: Scorpionii sunt norocoșii săptămânii, Peștii vor avea un program încărcat, iar Balanțele se vor bucura de o vacanță.

Horoscop saptamanal 13-19 Noiembrie 2017

Horoscop saptamanal 13-19 Noiembrie 2017 pentru toate zodiile

Berbec

Din punct de vedere profesional, în această săptămână vei reuși să te faci remarcat. Munca ta va fi răsplătită. În familie, vei avea unele conflicte cu o rudă apropiată.

Taur

Egoismul este cel care te caracterizează uneori, așa că ai grijă la comportamentul cu cei din jurul tău. Pentru a evita discuțiile contradictorii cu o persoană apropiată, învață să-ți păstrezi calmul.

Gemeni

Din punct de vedere financiar, vei avea parte de un câștig în această săptămână. Pentru a-ți încheia un vechi proiect important, trebuie să ai grijă la gestionarea bugetului.

Rac

Din cauza indoielilor cu privire la situația sentimentală, curiozitatea te va acapara. Vei reuși să clarifici unele probleme cu partenerul de viață și te vei bucura de clipele frumoase petrecute împreună.

Leu

Această săptămână va decurge normal din punct de vedere familial, însă la locul de muncă s-ar putea să apară unele probleme. Spre sfârșitul săptămânii vei sărbători un eveniment special alături de cei dragi.

Fecioară

Partenerul de viață îți dă bătăi de cap deoarece nu-i acorzi suficientă atenție. În această săptămână ești destul de ocupată, dar nu trebuie să lași acest lucru să-ți afecteze relația.

Balanță

Săptămâna aceasta te vei bucura de o vacanță bine meritată. Ai muncit din greu, iar acum a venit timpul pentru să te relaxezi. Vei pleca într-o vacanță alături de familie. Nu lăsa nimic să te indispună!

Scorpion

Norocul este de partea Scorpionilor în această saptămână. Vei primi o veste bună la locul de muncă.
Datorită efortului depus, răsplata nu va întârzia să apară.

Săgetător

Nostalgia este cea care va pune stăpânire pe tine. Se pare că oricât ai încerca, unele lucruri nu pot fi date uitării. Trebuie să încetezi să trăiești în trecut, dacă vrei ca viitorul să fie de partea ta.

Capricorn

Din punct de vedere profesional, un capitol nou din viața ta este pe cale să înceapă. Vei reuși să-ți duci la bun sfârșit un proiect important. Trebuie doar să fii optimist și să nu te ferești de muncă.

Vărsător

Săptămâna aceasta este una favorabilă pentru tine deoarece vei avea parte de multă distracție. Se anunță o ieșire cu prietenii, iar entuziasmul te acaparează.
Pe plan sentimental lucrurile decurg din ce în ce mai bine…

Pești

Se pare că acestă săptămână este foarte aglomerată pentru tine. La locul de muncă vei avea un program destul de încărcat. Încearcă însă să-ți păstrezi calmul, deoarece nu poți face nimic în această privință.