Horoscop saptamanal 15-21 Ianuarie 2018

504

Horoscop saptamanal 15-21 Ianuarie 2018: Gemenii iau deciziile bazându-se preponderent pe rațiune, Fecioarele sunt foarte sensibile, iar Scorpionii trăiesc sentimente noi.

Horoscop saptamanal 15-21 Ianuarie 2018

Horoscop saptamanal 15-21 Ianuarie 2018 pentru toate zodiile

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu se anunță întâmplări de o mare importanță în această săptămână, ba chiar ar putea fi zile foarte plictisitoare. Pentru a vă mai omorî timpul, veți face plimbări prin parc cu partenerul sau vă veți delecta citind o carte. Ați putea, de asemenea, să cereți sarcini suplimentare la serviciu, pentru a vă ocupa timpul și a vă face plăcut șefilor.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Niște probleme pe care credeați că le-ați rezolvat în urmă cu ceva timp se arată din nou. Vă frustrează inițial faptul că nu ați reușit să faceți totul cum trebuie de la început, însă în cele din urmă, cu ajutorul unor prieteni, veți reuși să scăpați de acestea odată pentru totdeauna.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Deși în general sunteți persoane care se bazează destul de mult pe instinct, toate deciziile pe care le veți lua în această săptămână vor fi foarte bine gândite în prealabil. Acesta este un lucru foarte bun, ar fi foarte bine dacă ați reuși să găsiți un echilibru între instinct și rațiune de acum înainte, pentru că se va dovedi că deciziile luate în aceste zile vor fi unele bune.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

În general sunteți persoane pline de energie și foarte ambițioase. Când vă doriți ceva cu adevărat, sunteți capabili să vă automotivați încât să reușiți să vă atingeți scopurile. Însă în prima parte a acestei săptămâni veți fi foarte delăsători, nimic nu vă va ieși așa cum ați vrea, iar acest lucru vă va demoraliza. Totul își va reveni ușor, ușor la normal până la finalul săptămânii.

Leu (23 iulie – 22 august)

Este posibil să se organizeze o petrecere-surpriză la serviciu pentru dvs. și unii colegi în cinstea realizărilor obținute de-a lungul timpului. Este un moment excelent pentru a vă apropia mai mult de colegii cu care nu prea ați avut ocazia să purtați conversații, poate chiar veți lega relații noi de prietenie.

Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Sunteți persoane puternice, dar sensibile. Ei bine, în această săptămână se va arăta mai mult partea voastră sensibilă. Veți fi afectați de cele mai mici și neimportante lucruri și evenimente care vi se întâmplă în viața de zi cu zi. Acest lucru îl poate sâcâi puțin pe partener, deoarece se teme că orice lucru ar spune sau face ar putea să vă supere.

Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Nu v-ați organizat deloc această săptămână și de aceea veți fi foarte împrăștiați, veți uita lucruri și veți întârzia la întâlniri cu prietenii sau ședințe de serviciu. Ar trebui să puneți acum, pe ultima sută de metri, cap la cap un program, pentru că altfel nu numai că vă veți supăra prietenii cu întârzierile voastre, ci veți face și o impresie proastă la serviciu.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Vă încearcă niște sentimente pe care nu le-ați mai experimentat până acum. Un soi de melancolie amestecată cu tristețe nu vă dă pace. Nu reușiți să înțelegeți de unde acest sentiment, mai ales că viața voastră este exact așa cum vă doriți să fie, totul merge bine atât la serviciu, cât și în plan sentimental. Este o pasă, lucrurile vor reveni la normal curând.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ați fost foarte activi în ultima vreme. Exercițiile fizice nu au lipsit din programul vostru niciodată, însă se pare că v-ați suprasolicitat corpul, iar în această săptămână se văd efectele. Va trebui să o luați mai ușor sau poate chiar va fi cazul ca pentru o vreme să luați o pauză de la antrenamentele fizice.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

S-ar putea să se ivească unele probleme pe plan profesional. Fie vi se schimbă șeful, iar cel nou este foarte exigent, fie un coleg vă pune bețe în roate. Oricare ar fi varianta, cel mai bine este să vă păstrați calmul și să vă vedeți în continuare de sarcinile care vă revin, deoarece nu câștigați nimic acordând atenție acelor lucruri.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Apar probleme la serviciu, multe sarcini vă vor reveni vouă, iar acest lucru vă va ocupa mare parte a timpului. Trebuie să vă concentrați toată energia pentru a le rezolva, deoarece multă lume se bazează pe voi. Această activitate vă va lua din timpul pe care trebuia să îl petreceți cu familia, dar veți putea recupera la finalul săptămânii…

Pești (19 februarie – 20 martie)

Vă așteaptă o săptămână foarte încărcată. Veți avea foarte multe lucruri de rezolvat și, din nefericire, niciunul nu suportă amânare. Nu doar că veți avea extrem de mult de umblat dintr-o parte în alta a orașului în scop profesional, dar veți avea foarte multe sarcini casnice pe care va trebui să le rezolvați după toată această alergătură.