Horoscop saptamanal 16-22 Octombrie 2017

439

Horoscop săptămânal 16-22 Octombrie 2017: Racii vor avea parte de lucruri neplăcute, Scorpionii dau glas nemulțumirilor legate de relația de cuplu, iar Vărsătorii vor petrece timp cu familia.

Horoscop saptamanal 16-22 Octombrie 2017

 

Horoscop săptămânal 16-22 Octombrie 2017 pentru toate zodiile

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Doriți să redecorați puțin căminul vostru. Partea bună este că în această săptămână aveți timp din plin pentru a redecora, iar partea proastă este că nu ați făcut niciun fel de economii. Pentru a vă putea împlini totuși această dorință, ați putea face câteva schimbări minore, care nu necesită o sumă foarte mare de bani, iar pentru a economisi chiar și mai mult puteți încerca să faceți totul singuri.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Această săptămână va fi una obositoare, dar și plină de bucurii, deoarece vă veți întâlni cu niște prieteni pe care nu i-ați mai văzut de ani buni, veți termina un proiect la care lucrați de foarte mult timp și în crearea căruia ați pus mult suflet, iar la finalul săptămânii este posibil chiar să plecați într-o mică vacanță la invitația unor rude.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Dezorganizarea din ultima perioadă a dus la un adevărat haos în viața voastră. Atât la muncă, precum și în plan personal există foarte multe lucruri de rezolvat care nu pot fi amânate. Va fi o săptămână copleșitoare, de aceea cel mai bine ar fi să vă organizați cât mai bine timpul pentru a fi cât mai eficienți și a reuși să rezolvați cât mai multe din lucrurile care nu vă dau pace.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Această săptămână va fi aducătoare de lucruri neplăcute. Unul sau chiar mai mulți prieteni în care aveați destul de multă încredere s-ar putea să vă dezamăgească, iar asta nu vă va pica deloc bine. Dezamăgirea poate fi atât de mare, încât pe viitor relația voastră s-ar putea să se răcească sau chiar să nu vă mai vorbiți.

Leu (23 iulie – 22 august)

V-ați dori să faceți câteva schimbări la aspectul casei voastre și, de asemenea, v-ați dori să vă reînnoiți garderoba sau să vă măriți numărul de vacanțe anuale. Ușor de zis, greu de făcut. Toate aceste lucruri sunt unele care necesită sume destul de mari de bani, bani de care momentan nu dispuneți. Cu toate acestea, săptămâna o veți petrece prin magazine, făcându-va planuri pentru viitoarele potențiale achiziții.

Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Săptămâna aglomerată care tocmai s-a terminat v-a cam dat peste cap programul. Lipsa somnului și alimentația greșită din ultimele zile își arată efectele în cursul acestei săptămâni. Trebuie să luați lucrurile cu calm, să încercați să vă reorganizați și să reintrați în normal.

Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Demult nu ați mai fost într-o vacanță organizată în ultimul moment doar voi și persoana iubită. De aceea o sa profitați de cele câteva zile libere pe care le aveți în această săptămână și veți organiza repede o mică escapadă. Partenerul va fi foarte încântat și fericit, iar această mică excursie vă va ajuta să vă apropiați și să vă cunoașteți și mai bine decât până acum.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Câteva nemulțumiri referitoare la relația de cuplu pe care le-ați tot reprimat vor fi în cele din urmă spuse cu voce tare partenerului. Sunteți puțin speriați de turnura pe care ar putea-o lua relația odată ce vor fi spuse aceste lucruri, dar partenerul se dovedește a fi foarte înțelegător și deschis la a face schimbările necesare pentru ca totul să meargă în direcția cea bună.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Câteva nereușite din cursul acestei săptămâni vă vor demoraliza atât de tare, încât nu mai aveți încredere că veți termina cu bine nicio sarcină, fie ea de serviciu sau de casă. Nu trebuie să fiți așa duri cu voi înșivă, toată lumea are și nereușite, trebuie să învățați din acestea și să încercați să vă perfecționați pe viitor.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Câteva schimbări petrecute recent în viața voastră nu vă sunt neapărat pe plac. Ar trebui să fiți mai puțin reticenți față de aceste schimbări și să fiți mai deschiși către nou. Poate dacă v-ați da ocazia cu adevărat să experimentați noul apărut în viața voastră, aceste lucruri v-ar surprinde plăcut și ați începe să fiți încântați de schimbările produse.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu ați avut deloc timp pentru voi sau pentru familia voastră în ultima vreme, de aceea ați decis să dedicați această săptămână activităților cu familia. Nu aveți în plan nicio activitate stabilită, așa că îi veți lăsa pe cei dragi să aleagă ceea ce doresc să facă, voi oricum sunteți încântați de orice alegere atât timp cât sunteți alături de ei…

Pești (19 februarie – 20 martie)

Toată această săptămână va fi dedicată distracției, nu pentru că așa v-ați pus în plan, ci pentru că așa a fost să fie. Veți primi foarte multe invitații la diverse petreceri, aniversări sau chiar nunți, iar voi acceptați să participați fără să stați pe gânduri, deoarece v-ați dedicat mult timp muncii în ultima vreme și doriți să profitați de ocazie pentru a vă mai destinde.