Horoscop saptamanal 18-24 Decembrie 2017

573

Horoscop saptamanal 18-24 Decembrie 2017: Peștii au succes la locul de muncă, iar Taurii vor avea parte de unele certuri.

Horoscop saptamanal 18-24 Decembrie 2017

Horoscop saptamanal 18-24 Decembrie 2017 pentru toate zodiile

Berbec

În cursul acestei săptămâni vei primi o veste bună la locul de muncă. Se pare că munca depusă de tine va fi răsplătită pe măsură. Spre sfârșitul săptămânii vei participa la o conferință care te va ajuta din punct de vedere intelectual.

Taur

Din punct de vedere familial, în această săptămână vei avea parte de certuri aprinse cu unele rude. Nu lăsa furia să pună stăpânire pe tine, deoarece s-ar putea să-ți regreți mai târziu cuvintele.

Gemeni

Totul merge perfect, atât pe plan sentimental, cât și la serviciu. Ai o atitudine pozitivă, iar acest lucru nu trece neobservat. În weekend îți vei petrece timpul alături de niște prieteni vechi.

Rac

În ultima perioadă tinzi să fii puțin cam superficial. Tocmai de aceea, la serviciu relațiile cu partenerii tăi se vor înrăutăți. Încearcă să îți păstrezi calmul și renunță la această atitudine, altfel vei avea de suferit!

Leu

Se spune că după muncă vine și răsplata. Așadar, cum tu ești obișnuit să muncești destul de mult, uneori chiar să te neglijezi din această privință, la sfârșitul săptămânii te vei bucura de o bună și meritată relaxare.

Fecioară

Ești o fire sensibilă și vei avea de suferit din această privință. În cursul acestei săptămâni vei avea parte de certuri cu partenerul de viață. Sensibilitatea ta atinge cote maxime și e posibil să suferi destul de mult. Nu lua în seamă răutățile spuse la nervi și încearcă să-ți păstrezi calmul.

Balanță

Starea sănătății tale ți-a cam dat bătăi de cap în această perioadă, dar spre sfârșitul săptămânii lucrurile vor reveni la normal. Pe plan financiar, vei reuși să obții o sumă importantă de bani.

Scorpion

În cursul acestei săptămâni te vei relaxa cu o binemeritată ieșire la shopping. Ai muncit mult în ultimul timp, iar acum o sosit timpul să petreci câteva clipe bucurându-te alături de prietene.

Săgetător

Când vine vorba de sentimente, te cam ia valul. Ai grijă ce spui persoanei de lângă tine, ca mai apoi să nu regreți. Este posibil să ai parte și de unele certuri la locul de muncă, așa că ai grijă și gândește de două ori înainte să vorbești!

Capricorn

Este timpul să faci o schimbare în viața ta, iar în această săptămână te vei pune pe treabă. Te gândești de multă vreme la un job, se pare că ai găsit deja câteva oferte. Deci, ce mai aștepți?

Vărsător

Ai un spirit cuceritor, iar lumea din jurul tău îl observă. Tocmai de aceea îți faci cu ușurință prieteni noi. În cursul acestei săptămâni trebuie să ai grijă, deoarece nu toți cei care îți sunt prieteni îți vor binele. Unul dintre ei va încerca să te înșele…

Pești

Pentru tine locul de muncă este foarte important. În această săptămână s-ar putea să fii promovat datorită muncii depuse de-a lungul timpului.