Horoscop saptamanal 23-29 Octombrie 2017

629

Horoscop săptămânal 23-29 Octombrie 2017: Fecioarelor nu le vor da pace niște probleme de sănătate, Săgetătorii vor avea parte de foarte multe activități, iar Vărsătorii vor avea o săptămână solicitantă.

Horoscop saptamanal 23-29 Octombrie 2017

Horoscop săptămânal 23-29 Octombrie 2017 pentru toate zodiile

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În săptămâna aceasta vă veți împărți timpul între serviciu, familie și persoana iubită. Nu vă va fi deloc ușor, mai ales că la muncă veți primi multe sarcini care necesită mult timp și atenție, astfel că vă va rămâne destul de puțin timp liber pe care să îl împărțiți între partener și familie. Cel mai bine ar fi să organizați activități care să îi implice pe toți.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Veți avea parte de multe răutăți în decursul acestei săptămâni, majoritatea venite din partea unor colegi de muncă invidioși pe reușitele și ideile voastre ingenioase. Nu puneți nimic la suflet, continuați să vă vedeți de sarcinile voastre și de ducerea acestora la bun sfârșit!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu se întâmplă nimic semnificativ în această săptămână în viața voastră. Totul decurge normal atât cu lucruri bune, cât și cu lucruri mai puțin bune, dar nu este nimic foarte grav, fără rezolvare. Singurul eveniment care ar putea să se ivească este o petrecere organizată de firma la care lucrează partenerul vostru și la care se prea poate să îl însoțiți.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Câteva oportunități pe plan profesional se arată timid în cursul acestei săptămâni. Nu este nimic sigur încă, însă pe voi doar ideea apariției acestor oportunități vă ambiționează și veți munci de două ori mai mult ca până în momentul de față. Veți primi din partea familiei puterea de a munci cu atât de mult elan, deoarece vă susține în orice demers.

Leu (23 iulie – 22 august)

Nu vă mulțumește absolut nimic în această săptămână. Vedeți doar lucrurile mai puțin bune care vi se întâmplă și aveți tendința să faceți din țânțar armăsar. Încercați să vă relaxați și să vedeți și partea plină a paharului, nu tot ce vi se întâmplă este rău sau imposibil de rezolvat.

Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Niște probleme de sănătate s-ar putea să nu vă dea pace în cursul acestei săptămâni. Nu este nimic grav, dar din cauza acestora nu vă veți putea desfășura activitățile ca de obicei, iar pe unele s-ar putea chiar să fie nevoie să le anulați. Tot răul spre bine, partenerul va petrece mai mult timp cu voi pentru a se asigura că sunteți în regulă.

Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Aveți des tendința să nu acordați credit persoanelor din jurul vostru în această săptămână. Sunteți atât de siguri pe voi încât credeți că toate părerile voastre sunt corecte și că nimeni nu poate să aibă o idee mai bună decât voastre. Încercați să vedeți lucrurile și din perspectiva celorlalți, s-ar putea să realizați că părerile lor sunt bine fundamentate.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta este favorabilă pentru investiții pe termen lung, astfel că ar fi o idee foarte bună să investiți în planurile de viitor pe care vi le-ați tot făcut de ceva vreme. Dacă aveți și câteva economii făcute, nu vă zgârciți și folosiți-le! Un membru al familiei s-ar putea chiar să dorească să vă ajute fie financiar, fie cu sfaturi în drumul vostru către punerea în aplicare a planurilor.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Foarte multe activități atât profesionale, cât și personale se întrevăd în această săptămână. Sunteți încântați să participați la cât mai multe dintre acestea, însă ar trebui să aveți grijă să nu vă întindeți mai mult decât vă este plapuma, deoarece dacă vă implicați în prea multe activități, s-ar putea să rămâneți fără energie până la finalul săptămânii.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ați muncit foarte mult la serviciu în ultimul timp și de aceea acum sunteți extrem de obosiți. Deși la locul de muncă veți mai primi câteva sarcini de rezolvat, acestea nu sunt urgente, astfel că le puteți amâna câteva zile pentru a vă oferi timpul necesar relaxării și recăpătării energiei de care aveți nevoie pentru a vă ocupa de ele.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Săptămâna aceasta nu va fi una prea solicitantă, veți avea câteva proiecte care trebuie rezolvate la serviciu, însă vă rămâne destul timp liber pentru a vă ocupa de voi și de treburile casnice. Nu ar fi rău chiar să ieșiți în oraș cu câțiva prieteni pentru a vă mai destinde și a vă lua gândul de la problemele cotidiene…

Pești (19 februarie – 20 martie)

Această săptămână va fi dedicată vizitelor; fie vă vin rude în vizită, fie voi veți fi cei care veți face vizitele, totul se va dovedi a fi o experiență relaxantă. Veți avea ocazia, de asemenea, să vă faceți câteva planuri de vacanță împreună cu membrii familiei, deoarece vă doriți să mai petreceți timp prețios împreună.