Horoscop saptamanal 25 Septembrie – 1 Octombrie 2017

298

Horoscop saptamanal 25 Septembrie – 1 Octombrie 2017 pentru toate zodiile

BERBEC

Sunteti “bombardati” de cereri din toate partile, insa diplomatia va face diferenta. Relatia de cuplu trece si ea prin anumite tensiuni, iar toate acestea adunate vor lasa urme, asa ca sa aveti grija de sanatatea dumneavoastra!

25 Septembrie - 1 Octombrie 2017

TAUR

Veti fi in forma fizica excelenta toata saptamana si veti avea astfel puterea de a derula proiecte importante. Cu toata aceasta agitatie, dati dovada de calm si rabdare. Doar familia va avea putin de suferit din cauza unui exces de autoritate.

GEMENI

Sunteti predispusi la crize de orgoliu, mandrie, lucru care nu aduce niciodata beneficii. Interveniti dur si autoritar. Sunteti foarte preocupati de treburile administrative si casnice, iar interactiunea cu parintii, in special, este tot mai pregnanta.

RAC

Va caracterizeaza ideile bune si solutiile ingenioase. Puteti stabili conexiuni speciale cu oameni interesanti. Relatiile cu persoanele mai influente se pot dovedi mai complicate decat preconizati. Nu luati in seama toate iesirile acestora. Ca de obicei, va veti regasi echilibrul in cadrul familiei.

LEU

Diverse aspecte ale vietii dumneavoastra sunt mai pregnante si va implicati total in acel sens. Pot aparea mici disfunctii legate de digestie. Foarte ancorati in aspecte administrative, va folositi de comunicare pentru a aplana diverse conflicte aparute.

FECIOARA

Sunteti convingatori si foarte sociabili. Cariera are un aspect ascendent, insa trebuie sa ramaneti cu mintea deschisa pentru a acumula cat mai multe informatii. De asemenea, tindeti sa aveti o atitudine justitiara. Analizati foarte bine toate situatiile ivite.

BALANTA

Sunteti deschisi la dialog si cautati mereu sa atenuati conflictele. Cu un spirit temperat, veti reevalua orice situatie, mai ales daca e vorba de contracte, procese legale etc. Puteti stabili relatii sociale importante, asadar, sa mizati pe deschiderea dumneavoastra. Nu intarziati sa apelati la un medic daca veti avea anumite suferinte fizice!

SCORPION

Veti purta o multitudine de discutii legate de avantaje, castiguri etc. Sa nu fiti impulsivi si exagerati! Lipsa de diplomatie poate genera discutii secundare, si nu in avantajul dumneavoastra. In timpul liber, derulati activitati care sa va ajute sa va relaxati.

SAGETATOR

Aceasta saptamana e marcata de entuziasm si incredere. Aveti o deschidere catre alte viziuni care implica drumuri in locuri noi. Acestea vor veni ca o recunoastere a abilitatilor intelectuale, educationale etc. Sfarsitul saptamanii va aduce o atitudine recalcitranta. Fiti prevazatori!

CAPRICORN

Fiti deschisi deoarece veti putea intalni persoana mult visata. Aspectele favorabile tin si de mediul profesional, astfel veti putea fi recomandati pentru un rol mai bun. Sa nu va aruncati insa in rezolvarea anumitor situatii de ordin juridic! Este necesar ajutorul oferit de un specialist in domeniu.

VARSATOR

In cadrul familial, aspectele discrepante vor continua sa existe. Perioada nu este cea mai buna, pentru ca orice poate conduce la un conflict. Veti fi foarte ingrijorati in legatura cu banii. Sfarsitul saptamanii inseamna afirmarea dumneavoastra la evenimentele sociale…

PESTI

Saptamana aceasta este avantajoasa pentru dumneavoastra. Cei care inca studiaza vor avea parte de recunoastere. Sa ramaneti cu capul pe umeri, pentru ca anumite persoane va vor contrazice si va vor pune in situatii neplacute. Sa nu va lasati intimidati, dar sa nu reactionati nici agresiv!