Horoscop saptamanal 26 Februarie – 4 Martie 2018

1003

Horoscop saptamanal 26 Februarie – 4 Martie 2018: Pentru nativii Gemeni invitațiile se țin lanț, iar Fecioarele fac progrese în plan profesional.

Horoscop saptamanal 26 Februarie - 4 Martie

Berbec (21 martie-20 aprilie)

-veți petrece mai mult timp alături de membrii familiei, iar începutul săptămânii va fi momentul potrivit. Nativul Berbec îşi poate găsi sufletul-pereche, poate fi chiar o cunoștință mai veche, spre surprinderea acestuia.

 Taur (21 aprilie-21 mai)

-într-o discuție cu un membru al familiei, nativul Taur se va simți mult bine știind că beneficiază de sprijinul și înțelegerea cuiva. Deși nu este adeptul lucrului în echipă, în această săptămână va face o schimbare în acest sens.

 Gemeni (21 mai-21 iunie)

-veți încerca să fiți prezent la toate evenimentele din această săptămână, în ciuda tuturor activităților pe care le-ați plănuit. O posibilă plecare a unui membru al familiei în străinătate poate fi cea mai neplăcută veste din această săptămână.

Rac (22 iunie-22 iulie)

-veți afla lucruri care vă vor bucura la începutul săptămânii, veți ști că un apropiat v-a simțit lipsa. Nativul Rac va primi un cadou însemnat din partea unei rude, poate fi vorba chiar de o mașină pe care și-o dorește atât de mult.

Leu (23 iulie-22 august)

-începutul săptămânii îl surprinde pe nativul Leu în cadrul familiei, implicându-se cu plăcere în activități. Se anunță drumuri pentru mijlocul săptămânii, însă este posibil ca nativul să le refuze.

 Fecioară (23 august-22 septembrie)

-o întâlnire cu o cunoștință vă pune la dispoziție informațiile de care aveți nevoie. Veți face progrese în planul profesional cu ajutorul unui curs pe care îl veți finaliza cu bine în aceasta săptămână.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

-vă bucurați că țineți legătura cu prietenii din copilărie, deși nu reușiți să vă vedeți așa de mult pe cât v-ați dori. Vă exprimați o dorință sau un gând față de partenerul de viață, însă vă puteți lovi de critica acestuia. Atenția sporită asupra detaliilor îl poate ajuta pe nativul din zodia Balanță să repare greșelile altora.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

-nativul din zodia Scorpion va învăța să se bucure de momentele petrecute alături de membrii familiei. Veți fi mai mult preocupat de familie și veți încerca să îi apropiați pe membrii acesteia, în ciuda micilor conflicte.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

-începutul săptămânii este benefic în plan financiar datorită progresului pe care nativul îl va face în ceea ce privește cariera sa. Veți descoperi pasiuni noi, dar nu le veți neglija pe cele actuale.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

-sunteți un punct de sprijin financiar pentru un apropiat, în această săptămână însă poate fi considerat și ca un cadou anticipat pentru o aniversare. Timpul Capricornului este limitat, dar nu va ezita să se răsfețe.

Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

-săptămâna nu trece fără ca nativul să participe activ măcar la o întâlnire cu superiorii, fiind apreciat pentru eficiență. Un cadou va marca săptămâna Vărsătorului, fiind principalul motiv al discuțiilor…

Pești (20 februarie-20 martie)

-nativul din zodia Pești va beneficia de sfaturile unui apropiat. În plan profesional, va încerca să fie cât mai eficient, iar susținerea membrilor familiei va contribui însemnat.