Horoscopul saptamanal 13-19 Februarie 2017

91

Berbecii au parte de beneficii, Fecioarele au ocazia să obțină un avantaj, iar Peștii vor putea ocoli obstacolele care le apar în cale.

13-19 Februarie 2017

Berbec

Săptămâna aceasta aduce vești bune pentru tine, asta mai ales în plan financiar. Iei parte la niște proiecte care sunt promițătoare și care, pe viitor, îți vor aduce numai beneficii, din numeroase puncte de vedere.

Taur

Acasă se instalează diverse discuții, majoritatea îmvârtindu-se în jurul problemelor ce țin de viața personală. Se pare că te-ai îndreptat în direcții care nu au fost deloc benefice pentru tine, însă tu nu ai reușit să observi acest lucru.

Gemeni

Îndreaptă-ți atenția asupra laturii financiare. Nu ar fi o idee deloc proastă să te concentrezi asupra economisirii, mai ales că ai mai avut experiențe neplăcute din cauza unor lipsuri apărute pe acest plan.

Rac

În cursul acestor zile vei stabili noi legături, cu persoane care vor intra în cercul tău de prieteni. Se pare că unii nu îți erau tocmai străini, însă tu nu ai reușit să-i indentifici în mulțime.

Leu

Te confrunți cu unele probleme legate de locul de muncă, lucru care te pune într-un mare impas și îți pui un mare semn de întrebare. Ar fi bine să nu te lași influențată în mod negativ din această cauză, ci să încerci să vezi o cale de a o scoate la capăt.

Fecioară

Se anunță câteva întâlniri importante la muncă în cursul acestei săptămâni. Dacă ai ocazia să ieși de sub semnul anonimatului, ar fi bine să profiți din plin de ele și să încerci să induci o mică schimbare, una care să fie în favoarea ta.

Balanță

Unul dintre cunoscuți face un gest deosebit față de tine, lucru care te face să îți pui niște semne de întrebare. Se pare că nu i-ai acordat statutul meritat, iar acum ești ușor confuză din această cauză.

Scorpion

Iei decizii importante, acestea fiind legate de familie. Ești preocupată de unele aspecte ce țin de aceasta și vrei să te asiguri că nimic rău nu se poate instala în mediul familial, nici acum, nici în viitor.

Săgetător

Te confrunți cu unele cheltuieli neprevăzute. Primești un termen-limită în ceea ce privește o plată pe care o ai de achitat și încerci să te ocupi serios de acest aspect. Unele persoane sau instiuții te țin pe jar zilele acestea, dar vei reuși să o scoți la capăt.

Capricorn

Niște informații ajung în întârziere în posesia ta, lucru care te împiedică și pe tine să realizezi o sarcină care ți-a fost înmânată. Dacă ești sinceră și explici motivele din cauza cărora s-a produs acest eveniment nefericit, cu siguranță nu vei fi mustrată.

Vărsător

Participi la numeroase întâlniri în cursul acestei săptămâni. Te vei suprasolicita puțin, iar asta numai din cauza faptului că vrei să îți atingi unul dintre obiectivele propuse. Ar trebui să fii atentă!

Pești

Un amic îți face o favoare și te ajută să treci peste un „hop” care apare într-un moment total neprevăzut. Vei reuși să respiri ușurată, iar pe finalul săptămânii vei avea parte de o mică surpriză, însă care va reuși să te bucure mai mult decât te aștepți…