Horoscop saptamanal 15-21 Februarie 2016

128

Horoscopul saptamanal 15-21 Februarie 2016. Citeste horoscopul saptamanii 15-21 Februarie si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop saptamanal 15-21 Februarie 2016

Berbec

Eforturile din activitatea profesională încep să dea roade, iar lumea să vă aprecieze munca depusă. Veştile bune apar şi în planul financiar, dar aveţi grijă să nu împrumutaţi bani pentru că veţi avea dificultăţi în a-i recupera.

Taur

Nu mai luptaţi împotriva schimbărilor care trebuie făcute şi care vă vor aduce beneficii pe termen lung. Multe schimbări vor avea loc în cadrul familiei, dar acţionaţi cu calm. Tocmai cadrul familial vă va furniza sentimente de siguranţă. Dacă încetaţi să cheltuiţi mai mult decât e cazul, aspectele financiare se vor îmbunătăţi.

Gemeni

Fiecare zi a acestei săptămâni va fi una de învăţare. La sfârşitul ei, vă veţi simţi obosit psihic, dar nu vă îndepărtaţi de planul făcut. Vor apărea oportunităţi noi în carieră care vor presupune şi călătorii. Se recomandă să acceptaţi această şansă. Veţi vedea beneficiile în timp.

Rac

O problemă casnică începe să îşi găsească rezolvarea şi nivelul dumneavoastră de stres se va reduce. Acordaţi atenţia necesară familiei. Dacă aşteptaţi veşti în legătură cu profesia, încercaţi să vorbiţi direct cu superiorii, nu cu terţe persoane care vă pot îndruma greşit.

Leu

Săptămâna este una foarte plină şi nivelul de energie va scădea treptat. Ar trebui să vă concentraţi mai mult pe calitate şi planficare, decât pe cantitate. Abia vineri veţi putea să îmbinaţi plăcerea cu munca. Dacă întâlniţi o persoană interesantă, nu mai ezitaţi. Aspectele emoţionale sunt bine conturate.

Fecioară

Nu judecaţi persoanele noi după prima impresie. Sunteţi prea exigenţi şi critici, ceea ce nu vă aduce lucruri bune. Dacă de abia aţi început o relaţie, aveţi toate şansele să vă bucuraţi de ceva serios şi plin de romantism.

Balanţă

În sfârşit, veţi găsi rezolvarea la o problemă care vă frământa de mult. Ajungeţi la concluzia că, într-adevăr, timpul le rezolvă pe toate. Nu fiţi supăraţi pentru că a trebuit să anulaţi anumite planuri de călătorie. În viitorul apropiat, veţi călători în condiţii mult mai bune. Concentraţi-vă asupra a ceea ce vă doriţi dumneavoastră, nu pe planurile altora.

Scorpion

E timpul să vă puneţi în prim-plan şi să renunţaţi la ideea că alţii sunt mai importanţi. Ceea ce vă doriţi contează cu adevărat. Ar fi bine să începeţi un stil de viaţă sănătos, să renunţaţi la vicii şi la persoanele care vă influenţează în mod negativ.

Săgetător

Vă regăsiţi zâmbetul şi daţi mai multă atenţie ambiţiilor personale. Pot apărea oportunităţi de călătorie, aşa că pregătiţi-vă. Veşti bune vor apărea pe plan emoţional, aşa că fiţi deschis la evenimentele sociale.

Capricorn

Persoana care părea a vă pune mereu piedici este, de fapt, o persoană care încearcă să vă comunice faptul că faceţi ceva greşit. De asemenea, veţi reuşi să oferiţi o a doua şansă şi altora şi să vă concentraţi pe proiectele de durată.

Vărsător

Dacă vă e greu să munciţi cu anumite persoane, încercaţi să comunicaţi clar planul dumneavoastră pentru a nu mai exista neînţelegeri. Dacă acestea tot persistă, concentraţi-vă pe ceea ce trebuie să faceţi voi. Vor înţelege mesajul până la urmă. Dacă de abia aţi început o relaţie, aceasta are toate şansele să se transforme în ceva special.

Peşti

Veţi începe un nou capitol în viaţa dumneavoastră. Prietenii vă sunt aproape şi vă vor oferi distracţie continuă. Fiţi deschişi la părerile oamenilor. Persoanele care tot încearcă să se apropie de voi au gânduri bune şi doresc să vă cunoască mai bine pentru o eventuală colaborare profesională ori chiar o frumoasă relaţie sentimentală.